Prettig, duidelijk en goede service

Zie bovenstaand

Goede service, klantvriendelijk en vakmanschap.

Zoals hierboven vermeld. Onze ervaring vertellen we door.

Geen klachten, afspraken lopen goed.

Vriendelijk ontvangst nooit gezeur gehad/

Correct bedrijf

Aardig personeel en correct wij zijn goed en zeer vriendelijk geholpen!!

Geeft vertrouwen en dat is voor mij belangrijk.. Heeft oog voor de klant

Thijs de Baaij geeft mij vertrouwen en heeft oog voor de klant Daarom reken ik op een goede samenwerking

Alle aandacht voor u en uw auto

prettig, persoonlijk

Geweldige service!

Ze helpen je snel en vakkundig, met een glimlach.

Klantgericht, snelle en betrouwbare service

Ik ben erg tevreden, erg fijne communicatie en alles conform afspraken snel geregeld.

Weer top service als altijd!

Heel fijn en flexibel geholpen weer. Ben helemaal tevreden!

Goede service en klantvriendelijk!

Goede service, goede communicatie en klantvriendelijk!

Uitstekende persoonlijke en professionele ontvangst en dienstverlening.

Via iemand uit eigen netwerk zocht ik contact met Garagebedrijf de Baaij. Snelle communicatie, rechtstreeks met eigenaar zelf, uitnodiging voor kennismaking en perfect lopend proces van zoeken naar nieuwe auto en inruil oude auto. Ontvangst op de garage is prettig, vriendelijk; er hangt een verrassend opgewekte sfeer tussen klanten en personeel. Koffie uitstekend, krant erbij en fijn muziekje. Aan alles is gedacht om het de klant naar de zin te maken. Personeel onderling, aan de telefoon achter de computer/telefoon, monteurs in de werkplaats zelf: blije hardwerkende mensen. In het gesprek met Thijs de Baaij wist ik dat bij hem de klant en de wensen tbv aanschaf nieuwe auto helemaal begrepen werden, en hem ‘aan het hart ging’. Zelden zo’n toegewijd mens, hardwerkende professional met juiste instelling rondom eigen ‘opdracht in het leven’ tegen gekomen. Thijs wist me te raken, zocht samen met collega en vond mijn droomauto. Tot in details helder over procedures van overdracht, verkochten ze me een top auto! Grootste geschenk aan mezelf in mijn leven! De persoonlijke aanpak in een garage vol perfecte dienstverlening rondom auto’s. Een plek, waar ik van onder de indruk raakte. Mensen om bij terug te komen en volledig te vertrouwen. Groot compliment voor iedereen!

zeer goed -zeer snel-zeer kundig kortom fijne garage zou het een ieder aanbevelen prettige ervaring

Zeer goede communicatie Proffesioneel Ter zake kundig Hulpvaardig Zeer goede vakmensen Aardige mensen

Zeer goede indruk

Erg vriendelijk geholpen en geinformeerd!

Wordt vriendelijk en snel geholpen. Ook fijn dat ze je bij naam noemen. Goede adviezen.

service met een glimlach

Om 09.00 uur gebeld over controle van twee noodreparaties van 2 lekke banden. ´Kom maar langs vandaag, zodra het u schikt´Om 10.30 uur langsgegaan. Auto gelijk op de brug voor controle. 1 band is goed gerepareerd, de ander lekt nog wat en moet vervangen worden. Agnes belt gelijk voor een nieuwe band. ´Om 12.00 uur staat de auto weer voor u klaar´. En dat was ook zo. En dat met een halve bezetting ivm vakantie. Chapeau.

Al jaren prima garage

Vriendelijk, goede uitleg, kundige reparaties.

Soepele en deskundige afhandeling van de probleemherkenning en het vervangen van de remblokken.

Ik kon direct langskomen voor het piepende geluid van de auto en binnen 5 minuten herkende de monteur het probleem. De afspraak volgende binnen 3 weken, het is vakantieperiode, maar wat geen probleem was voor de rijveiligheid. Binnen een halve dag waren de remblokken vervangen en voelde het rijden weer als vanouds. Ik voelde mij welkom bij de ontvangst, ervaarde de afhandeling als soepel en werd goed op de hoogte gehouden. De prijs voor de reparatie en de vloeistoffencontrole is prima.

geweldig

Geweldig, na mijn tweede bezoek , wisten zij al mijn naam. Leenfiets ?? meegekregen. en alles op tijd.

Goede service en medewerkers.

Ophaalservice en betaalgemak ;win win situaties.

Veel aandacht voor de mens achter de auto.

Persoonlijke aandacht en interesse voor jou als klant. Je bent immers meer dan een auto die gerepareerd moet worden. Ze zijn bereid tot meedenken en komen in actie om te zorgen dat je geholpen wordt. TOP.

Snel en vakkundig, zeer servicegericht: aanrader!

Na uitlezen van een motorstoring snel en goed geholpen. Prima service.

Service zoal je service verwacht ,je bent geen nummer ! hier .

Ondanks grote drukte ,de auto nog opgehaald en probleem opgelost . Tevens advies met autopech hulpdienst meegekregen, ter plaatse gelijk afgesloten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK