Goede service, zeer vriendelijke mensen. Transparante werkzaamheden.

Ik heb geen verstand van auto’s, en gelukkig niet het idee dat ik meer moet betalen of dat er zaken aan mijn auto gedaan worden die niet nodig zouden zijn. Kortom, prima bedrijf

Prima service!

Prima service , duidelijke voorlichting over problemen en goed overleg over werkzaamheden. Zeer prettig en kundig personeel.

Geweldige service!

Geweldige service. Mijn auto was snel klaar. De communicatie was duidelijk. Alles is volgens afspraak gegaan. Bedankt!

Geweldige ontvangst en zeer deskundig geholpen

Geweldig gesprek en uitleg gekregen samen zijn we er goed uitgekomen .Alleen maar lof

Genoten van de aankoop van een nieuwe auto.

Thijs de Baaij heeft ons op voortreffelijk wijze geholpen bij de aanschaf van een nieuwe auto. Onze vragen werden serieus genomen en eerlijk en duidelijk beantwoord.

Goede bejegening en service

Afspraak maken online erg fijn en overzichtelijk ,service en bejegening is prima

Goed bedrijf met prima service!

Altijd vriendelijk en behulpzaam.

Vriendelijk, open en denken met je mee.

Goed gesprek gehad, ontspannen sfeer. Werd mee gedacht en de punten van kritiek op de auto worden netjes verholpen.

Helemaal top niks op aan te merken

Vriendelijke eerlijke behandeling. Er wordt tijd voor je genomen en vragen degelijk beantwoord. Dus gewoon een aangename rustige afhandeling en men denk mee.

Flexibel, prima service en informatievoorziening.

Flexibel, prima service en informatievoorziening.

Fantastisch

Het was weer Service het een Hoofdletter! Altijd attent, wilt u koffie en of water. En als afsluiter een klein cadeautje op de bijrijdersstoel. Chapeau!

Zoals gebruikelijk weer prima geholpen!

Zeer tevreden.

Vriendelijk personeel. Receptie medewerkers altijd uiterst vriendelijk, voorkomend en zeer klantvriendelijk.

Uistekende service, zeer klantvriendelijke bediening.

Ik ben nu anderhalf jaar klant bij De Baaij en heb geen enkele klacht.

Altijd goede service

Snelle en goede service met daar bovenop de beste cappucino💖

Snel geholpen

Auto op donderdag naar de garage gebracht. Er moesten een aantal zaken verholpen worden maar het is gelukt om de auto voor vrijdagmiddag klaar te krijgen waar ik heel blij mee was.

top bedrijf

erg goed bedrijf de ophaal dienst is geweldig

Prettig en vakkundige garage.

Haal en breng service van de auto,indien je niet in staat bent dit zelf te doen.

prettig

klantvriendelijk

Goede communicatie , klantvriendelijk en deskundig personeel

Allemaal vriendelijke mensen werken er

Allemaal vriendelijke mensen werken er . Vanaf de eerste minuut al een goed gevoel

Smooth & Dandy

Prettige atmosfeer en fijne mensen I Love De Baaij!!!!!!!

Geeft me altijd weer een fijn gevoel.

Goede koffie Goede service Goede aandacht

erg klant vriendelijk

super

Fantastische Service

Altijd vriendelijke en goede service

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen