Uiterst aangename dienstverlening zonder tegenvallers.

Zoals gewoonlijk verliep het contact op een uiterst aangename klantvriendelijke manier. Afspraak voor normaal onderhoud en één storing en er werd tijdig gecommuniceerd dat deze niet tijdens deze afspraak kon worden gerepareerd omdat inschakeling specialist nodig was. Extra verrassing was dat auto keurig gewassen en schoongemaakt terug werd gegeven.

weer prima geregeld

alles goed geregeld, ook in deze corona-tijd

Alles volgens afspraak

Kunnen weer een jaar rijden, ook nog met een auto van 20 jaar oud!

In 1 woord geweldig....!! 👍

Die Thijs een geweldige, behulpzame kerel. Heeft verstand van zaken en de service was goed. Hier zouden andere autobedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.

Prima, zowel technisch als contactueel!

Tot in de puntjes verzorgd, zowel technisch als in het contact. Met name het tevoren telefonisch doornemen van alle uit te voeren werkzaamheden en de te verwachen kosten daarvan - perfect!

aandacht voor u en uw auto

zeer persoonlijke aandacht

prima service, heldere en duidelijke communicatie

prima.

ok

ok

Goed bedrijf

Zeer goed geholpen

Wederom compleet ontzorgt

Vandaag was mijn Peugeot toe aan een beurt. De medewerker woonde in Wijchen en heeft de auto opgehaald en na de werkzaamheden weer thuis gebracht. Je word vooraf goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en welke extra werkzaamheden er bij komen kijken. Na goedkeuring zijn deze uitgevoerd. Auto weer retour en kan er weer een tijdje tegen. Dank weer voor de fijne service!

Vriendelijk, professioneel en meedenkend

Super goed bedrijf met fijne mensen!!!!!

Zeer nette werkwijze! Duidelijk, correct en alles top nagekomen wat wij hadden afgesproken! Dikke duim omhoog!!

Snelle en kwalitatief goede service

Mijn Opel Meriva startte niet meer. Accu was aan het eind van zijn latijn. Na telefonisch contact is een hulpwagen gestuurd en een nieuwe accu besteld. Binnen enkele uren kwam deze binnen. Direct gefixt. De nieuwe accu was niet goedkoop (110 euro excl.) maar de service was uitstekend en de auto start weer perfect.

Kan niet beter

Alles klopt bij dit bedrijf. Een mankement melden, advies van een medewerker (Chiel), naar aanleiding hiervan een afspraak maken, een belletje als de auto weer klaar is, en niet te vergeten het aanbieden van een lekker kopje koffie.....!! Kortom; alles klopt, ik ben blij met autobedrijf de Baaij!

Vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar

De Baaij houdt goed contact over wat ze gaan doen, wat het gaat kosten en hoe lang het gaat duren. Heel betrouwbaar, vriendelijk en flexibel. Prettige mensen om mee te werken

vriendelijk en snelle hulp

vriendelijk personeel en snelle afhandeling

Super !!

Altijd even vriendelijk , behulpzaam en oprecht . TOP !

zeer tevreden

Service, klantgerichtheid, communicatie TOP!

GOed geholpen

Prettig geholpen

perfect

er wordt geluisterd en gehandeld. Ik heb een mooi voertuig voor een lage prijs, waar ik dankbaar voor ben. Doen ze er (ongevraagd) ook nog een APK op. Te gek!

Prima en prettige service

alert en service gericht

Komt afspraken na, ook na telf,overleg.

De klant staat centraal!

Autobedrijf De Baaij zorgt telkens weer voor een persoonlijke benadering waarbij de klant zich serieus genomen voelt en zich thuis voelt!

Eerst de auto na gekeken,daarna doorgesproken wat er moest gebeuren,duidelijk.De andere dag op tijd klaar

Vlot, doeltreffend en duidelijk gecommuniceerd

Prima. Fijn dat er tussentijds met mij geschakeld werd. Vlot afgehandeld

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen