Vriendelijk, professioneel en meedenkend

Super goed bedrijf met fijne mensen!!!!!

Zeer nette werkwijze! Duidelijk, correct en alles top nagekomen wat wij hadden afgesproken! Dikke duim omhoog!!

Snelle en kwalitatief goede service

Mijn Opel Meriva startte niet meer. Accu was aan het eind van zijn latijn. Na telefonisch contact is een hulpwagen gestuurd en een nieuwe accu besteld. Binnen enkele uren kwam deze binnen. Direct gefixt. De nieuwe accu was niet goedkoop (110 euro excl.) maar de service was uitstekend en de auto start weer perfect.

Kan niet beter

Alles klopt bij dit bedrijf. Een mankement melden, advies van een medewerker (Chiel), naar aanleiding hiervan een afspraak maken, een belletje als de auto weer klaar is, en niet te vergeten het aanbieden van een lekker kopje koffie.....!! Kortom; alles klopt, ik ben blij met autobedrijf de Baaij!

Vriendelijk, duidelijk en betrouwbaar

De Baaij houdt goed contact over wat ze gaan doen, wat het gaat kosten en hoe lang het gaat duren. Heel betrouwbaar, vriendelijk en flexibel. Prettige mensen om mee te werken

vriendelijk en snelle hulp

vriendelijk personeel en snelle afhandeling

Super !!

Altijd even vriendelijk , behulpzaam en oprecht . TOP !

zeer tevreden

Service, klantgerichtheid, communicatie TOP!

GOed geholpen

Prettig geholpen

perfect

er wordt geluisterd en gehandeld. Ik heb een mooi voertuig voor een lage prijs, waar ik dankbaar voor ben. Doen ze er (ongevraagd) ook nog een APK op. Te gek!

Prima en prettige service

alert en service gericht

Komt afspraken na, ook na telf,overleg.

De klant staat centraal!

Autobedrijf De Baaij zorgt telkens weer voor een persoonlijke benadering waarbij de klant zich serieus genomen voelt en zich thuis voelt!

Eerst de auto na gekeken,daarna doorgesproken wat er moest gebeuren,duidelijk.De andere dag op tijd klaar

Vlot, doeltreffend en duidelijk gecommuniceerd

Prima. Fijn dat er tussentijds met mij geschakeld werd. Vlot afgehandeld

Zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen

Enige puntje dat nog beter kan: bij uitleg wat er gerepareerd is, is voorlezen van de rekening niet echt handig (dat kunnen we ze zelf ook nog wel). Het naar huis brengen en ophalen bij wegbrengen en ophalen auto is wel heel prettig.

Geweldig geholpen

Top,

Snel en vakkundig

Auto voor onderhoudsbeurt gebracht. Vroeg in de middag klaar incl. nieuwe banden voor.

Heel goed!

Transparant,snel,overleggend en niet overdreven duur. Fijne bijkomstigheid was bij het ophalen van onze auto voor “een kleine beurt” dat onze auto gewassen en gezogen was! Service zit in de kleine dingen 😉

Heel Goed

Prima ontvangst, alles keurig op tijd Op tijd worden teruggebeld, dat het klaar was.

Komen de afspraken na.

Aandacht, oplossings- gericht, zeer goede koffie, vriendelijke mensen, maaaaar het wordt er wel steeds drukker, ja dat kan ook niet anders met zo,n geweldig bedrijf.

professionele behandeling van de auto. Vriendelijke ontvangst. Prima service thuisbrengen/ophalen

De auto is mijns inziens vakkundig gerepareerd met goede uitleg voor- en achteraf. Een vriendelijke en deskundige ontvangst bij de receptie. Ook nog met de auto weer thuis gebracht en 's middag weer opgehaald om de auto op te halen; geweldige service!

Goed overleg in een niet standaard situatie.

Goed.

Prettige mensen in mee te werken. Goede zorg voor mijn auto

Ik vind auto's niet leuk, gelukkig de mensen van de baaij wel. Door hun zorg en enthousiasme voor auto's geef ik mijn auto graag af voor een controle of reparatie .

De perfecte auto voor ons

Wij wilden graag een nieuwe auto. Er werd goed geluisterd! Er werd gezocht! En uiteindelijk hebben wij de ideale auto die we voor ogen hadden.

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen