Klant is Koning

Ik geniet al meer dan 10 jaar van het vakmanschap van Firma De Baaij. Ze onderhouden mijn auto goed en geven bruikbare adviezen. Contact met hen is prettig en correct.

Ongedwongen gezellige sfeer

Goede service en klantvriendelijk

Ideaal dat de auto wordt gehaald en terug gebracht. Fijn dat de monteur belt voor overleg. Meteen inzicht in de kosten.

Ontzettend fijn bedrijf waar de klant centraal staat en ze altijd voor je klaar staan. Alles gaat in overleg en de prijzen zijn in overeenstemming met de kwaliteit die geleverd wordt. Ik kan niet anders dan zeggen: ga vooral zo door!

Wordt altijd goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel. Snelle serves.

Zoals altijd vriendelijke mensen, afspraken worden nagekomen. Ik ben tevreden op 1 ding na: Ik vond het bijzonder teleurstellend dat ik de Audi RS6 niet als vervangend vervoer mee mocht nemen ;-) . Zondergekheid: zoals altijd prima ervaring

Zoals altijd zeer tevreden

Fantastische service, auto is zelfs gehaald en gebracht.

Prima geholpen met als resultaat een mooie auto

Wij hadden vanuit internet al een bepaalde auto op het oog. Deze was bij uw garage te koop. Er werd door uw vriendelijke medewerker een duidelijke uitleg gegeven over de auto. Ook werden onze vragen helder beantwoord. In de prijs en de korting op onze ingeleverde auto konden wij ons goed vinden. We konden kort daarna alvast de auto meenemen. Het aanbrengen van een trekhaak en een beurt aan de auto vonden iets meer dan twee weken later plaats en zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Alles bij elkaar genomen zijn wij zeker tevreden.

Prima.

Zover ik daarover kan oordelen is de ( grote) reparatie uitstekend uitgevoerd. De communicatie over het verloop van de reparatie liet in eerste instantie te wensen over. Over bijkomende werkzaamheden, welke meer tijd vergden, werd niet gecommuniceerd. Achteraf is alles naar tevredenheid opgelost en neemt de organisatie mijn kritiek ter harte.

SUPER

Het is zoiets alsof je weer thuis komt!!!!!!!!!! Vriendelijk,Gastvrij en gemoedelijk.

Goede service !

Duidelijk en denken goed mee naar een passende oplossing als er iets is.En een fijne communicatie.

nette betrouwbare partner voor het onderhoud van ons wagenpark

sinds kort zijn wij overgestapt naar de Baaij voor het onderhoud van ons wagenpark. Tot op heden verloopt alles soepel. Snelle respons op vragen en duidelijke transparante facturen.

Top service

Top service zoals gebruikelijk. Auto ophalen voor grote beurt en idem terugbrengen, een dag later rekening gaan betalen en natuurlijk weer iets te drinken aangeboden gekregen. Kortom: Eerlijke prijs en top Service......

Klantvriendelijk & persoonlijke aandacht.

Erg goed geholpen door het personeel van autobedrijf De Baaij. Persoonlijke aandacht en enthousiast personeel. Nemen de tijd voor je en bieden een goede service.

Beangstigend goed, zo klant gericht.

Het lijkt wel een groot familie bedrijf, zo hulpvaardig. Dit is niet alleen mijn ervaring, maar als ik daar een uurtje of 2 heb zitten wachten ( ben met pensioen dus alle tijd ) zie ik div. mensen met problemen binnen komen en allen worden zeer goed en deskundig te wordt gestaan en geholpen ondanks de drukte. Een zeer professionele werkplaats met een zeer deskundige nieuwe dame ( mis Agnes wel ) en Giel een kanjer, met Thijs als verbindende factor, een geweldige club.

Goede dienstverlening

Hier ben je geen nummer.

Snel opgelost

Ik had een probleem, reed naar de Baaij er werdt direct een check gedaan om in te schatten wat er moest gebeuren. De volgende dag had ik mijn auto weer in orde thuisgebracht.

Zeer net bedrijf

Zeer goed geholpen Fijn bedrijf om een auto te kopen

Goed oriënterend gesprek vooraf, alle tijd voor je als klant, Er wordt meegedacht om de beste keuze voor jou als klant. Een bedrijf waar je hartelijk ontvangen en goed geholpen wordt. Wij zijn zeer tevreden!

auto wordt opgehaald en retour gebracht!! super

auto wordt opgehaald en retour gebracht!! super

Thijs is een topper!!

Lekkere koffie ;) Fijne service en . ja je moet het maar zelf gaan ervaren!

Prettige medewerkers en goede service.

Zie hierboven

Fijne garage, zoeken mee naar oplossingen!

Fijne garage, zoeken mee naar oplossingen!

Auto netjes opgehaald en weggebracht. Duidelijke taal over problemen van de auto.

goed voorgelicht over de reparatie, die prima is utgevoerd

Als altijd vriendelijk ontvangen en goed advies gekregen om niet verder te rijden met de auto vanwege het risico op vervolgschade. Goede communicatie over de te verrichten reparatie met de daarbij behorende prijs. Reparatie is goed verricht.

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen