Uitstekende service

Door een koelwatervloeistof probleem kon ik niet verder rijden met mijn auto. Ik werd snel en goed geholpen. Na bespreking heldere analyse van het probleem werd inzicht gemaakt in de kosten. Vriendelijk en behulpzaam tevens in nazorg met geven van tips.

Buitengewoon correcte begeleiding vanaf aflevering auto tot ophalen

In alle fasen waarbij mijn persoonlijke mening ertoe zou kunnen doen, werd er een oplossing gesuggereerd en werd ik vriendelijk gevraagd wat ik daarvan vond. Mijn eigen mening kon ik zonder tussenkomst vrij en ongedwongen geven. De direct toegestuurde rekening, gaf een duidelijk en afdoende gespecificeerd overzicht van wat er in de garage gedaan was.

positieve ervaring tot op heden

de eerste indruk is goed en een prettige verkoper die alle tijd voor je neemt .We konden meteen komen voor een proefrit en de auto stond ook al meteen klaar. Na de proefrit onderhandeld over de inruil enz. Rene deed dit goed en overlegde met zijn leidinggevende. We zijn er op het laatst uitgekomen met de prijs. ik heb toen de volgende dag gebeld om te zeggen dat ik misschien de auto zelf wilde verkopen en toen reageerde hij positief en wat het zou worden (korting). dit is goed geregeld de auto is niet ingeruild. Tot zover ben ik zeer tevreden nu ben ik benieuwd of de aflevering en de service met garantie ook zo is.

Goede service, afspraak goed in te plannen

Banden wissel en twee nieuwe banden

heel prettig vriendelijk

wij zijn prettig geholpen goede uitleg kortom alles prima.

Goede ervaring

Goede ervaring mbt de auto, de aandacht er voor, uitstekende reparaties, goede adviezen.

Top service

Zowel aan de balie, waar je altijd vriendelijk, hulpvaardig en adequaat wordt behandeld, als het werk in de garage, is het allemaal prima in orde.

Uitstekende transparante klantvriendelijke service!

Vanaf binnenkomst werden we direct herkend en kregen we een kop koffie aangeboden. Tevens werd er gelijk verteld op wat voor zekerheden (een echte all-in prijs, geen extra bijkomende kosten etc., compleet met onderhoudsbeurt en APK) wij als consument op konden rekenen, erg prettig! Vervolgens stond de desbetreffende auto al klaar voor de proefrit. Na een goede proefrit en verdere inspectie een schappelijke deal gesloten met dhr. de Baaij. Goede kwaliteit auto en transparant en klantvriendelijk in omgang. Zeker een aanrader dus!

Prettig dat de auto weer start.

Met het online-shoppen, 'voor tien uur 's avonds besteld is morgen bezorgd' : met die moderne sloten van tegenwoordig werkt dat zo helaas niet. Gelukkig wist De Baaij B.V. het onderhoud en de APK vriendelijk te houden voor mijn portefeuille en zijn de zaken netjes en vlot afgehandeld. Het verlaten van deze garage met mijn eigen auto geeft net als bij het verlaten van de tandarts mij een prettig en opgelucht gevoel.

Goede dienstverlening, prettige communicatie, Auto wordt thuis opgehaald en weer terug gebracht, transparante offerte / factuur, ik ben opgebeld op de dag van afspraak of ik akkoord was met de kosten, dus geen verrassingen. Kortom: erg tevreden

Zeer gastvrij en goede service

Fijn personeel, zeer gastvrij en goede service

Topservice en erg vriendelijk

Eindelijk eens geen opdringerige verkopers maar iemand die luistert, de tijd neemt, en vooral met een mooi aanbod komt. Geen leugens en duidelijkheid, daar hou ik van!!

Goede ontvangst Goede communicatie Goed geregeld Goede uitleg en hulp

voel me niet gehoord

Bij het maken van de afspraak voor bandenwissel, werd me verteld dat er ook een grote beurt nodig was. Op mijn opmerking dat de auto net 2 jaar oud was, werd gezegd dat ik gelijk had en dat er dus niets nodig was. Bij het brengen van de auto voor de bandenwissel werd me verteld dat er een kleine beurt nodig was, maar omdat dat pas de dag ervoor gezien werd, kon dat niet meteen en moest daar een nieuwe afspraak voor gemaakt worden. Op mijn nadrukkelijk verzoek, zou geprobeerd worden het te combineren. Bij het ophalen van de auto bleek er toch een kleine beurt gedaan te zijn. Prettig natuurlijk, maar ik schrok van de hoogte van de rekening (274 euro inclusief bandenwissel). Bovendien stond op de factuur dat deze nodig was bij 36mnd oud/60.000km. De auto is 24mnd oud en heeft 23.000km gereden. Ik kreeg excuses en de factuur werd aangepast. Niet in prijs maar in de notitie 24mnd/30.000km. Bij iedere vraag de laatste jaren wordt steeds gezegd dat het zo druk is en dat het misschien niet lukt. Conclusie: De persoonlijke aandacht voor mij als klant is minder geworden de laatste jaren. Eerder wisten jullie wie ik en welke mijn auto was. Nu voel ik me meer een nummer. Tevens krijg ik vaak het idee dat ik blij moet zijn dat ik geholpen word, want er is al zoveel werk. Maar dat is toch omgekeerde wereld? Jullie moeten toch blij zijn dat ik een auto koop bij jullie en die in onderhoud houd?

Fijn zaken gedaan met Thijs, Niets moet en alles kan

We hebben een schitterde Volvo V90 R design gekocht bij De Baaij. Thijs neemt alle tijd tijdens het contact in zijn bedrijf. Het is niet verwonderlijk dat hij en zijn team de prijs "Autobedrijf van het Jaar" heeft gewonnen. Hij hecht er heel veel waarde aan dat hij je als klant een gevoel geeft van: ik heb er volledig vertrouwen in en ik ga hier zeker terug komen als ik weer een auto wil kopen. We zijn blij dat onze auto bij hem te koop was, in onze zoektocht naar een nieuwe auto kom je geregeld bij bedrijven en garages waar je een gevoel krijgt van: "hier durf ik gewoon geen zaken mee te doen." Kortom garage de Baaij is voor ons een geweldige partner geweest bij de koop van onze nieuwe auto

Vlekkeloos

Vriendelijkheid, vakmanschap en grote klantvriendelijkheid.

Perfecte klantvriendelijkheid en service van

Super bedrijf waar de klantvriendelijkheid en service zeer hoog is. Mooie zaak en nemen altijd ruim de tijd voor je. Zeer betrokken ook met hun klanten, heb ik uit eigen ervaring mogen meemaken na een verkeersongeval.

Klantvriendelijk

Er wordt goed overlegd en er wordt goed advies gegeven.

Topservice!

Alle reparaties gaan keurig in overleg en prijs wordt netjes afgestemd van tevoren!

Top!

...

Flexibel en betrokken.

Altijd weer welkom bij De Baaij! Genoten van kopje koffie en gezellig praatje terwijl de banden werden verwisseld.

Super vriendelijke, professionele en persoonlijk contact!

Onze zoektocht naar een BMW 2-serie, Is door het professionele en persoonlijke contact van René uiteindelijk geslaagd! Naast het aanbod, ook de afhandeling en aflevering van de auto zorgen ervoor dat je een vertrouwd gevoel hebt! Absoluut een voorbeeld voor collega’s in de Branch!

Uitstekend geholpen, zoals altijd

Uitstekend geholpen, zoals altijd bij Autobedrijf de Baaij.

Heel goed

zeer goed

Het rijden van mijn auto naar een onderhoudsbeurt ervaar ik als zeer prettig.

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen