Uitstekende service maar iets aan de dure kant

De heren bij de Baaij weten wat ze doen, komen afspraken keurig na en bespreken helder en op tijd wat ze allemaal zullen doen. Wel is deze garage duurder dan anderen waar ik in het verleden ben geweest. Het liefst zou ik 4.5 ster geven maar dat laat het systeem niet toe.

Fijne garage, duidelijke informatie!

Prima garage, werd als klant goed op de hoogte gehouden van de reparatie en kosten. Net bedrijf, professionele uitstraling.

Zoekopdracht beloond met droom auto!

Na fijne, uitgebreide gesprekken en een zoektocht die niet makkelijk bleek maar toch snel was afgerond hebben ze echt een prachtige auto voor me gevonden. Super blij met de auto én de service!

Prettig contact

Plezierige ontvangst

Behulpzaam goed advies wel prijzig.

Meedenkend

Flexibel, overleggen en luisteren echt. Fijn contact. En hele goede service!

Duidelijk, snel & eerlijk

ik bracht mijn autonweg voor reparatie. Het verliep snel en prettig. Kreeg er een prettig gevoel bij :)

Snelle en goede dienstverlening

Duidelijke communicatie na keuring over verbeter punten met een prijsopgaaf. Minpunt is dat de tarieven van bv een grote beurt niet op de site staan. Dat kan beter en duidelijker.

Fantastisch !

Ik had motorschade (riem gescheurd) en moest afweging maken wel of niet motor vervangen. Het proces van beslissing met waardebepaling, occasions verliep erg goed en ik maakte voor nu de keus voor een vervangende motor. De auto ziet er weer als nieuw uit en rijdt als een zonnetje! Dank aan een heel geëngageerd team !

Wederom zeer tevreden

Autobedrijf die Baaij heeft na ons verzoek geholpen met de zoektocht naar een nieuwe auto. De zoektocht duurde niet lang, het resultaat was boven onze verwachting en ook binnen het budget! Thijs en zijn crew zijn extreem service minded, communiceren goed en stellen de klant altijd centraal. Een verademing, super blij!

toppie

Goede service en bediening

Goede service en vriendelijke medewerkers

Goede service en vriendelijke medewerkers

Communicatief

Gewoon goed

Ik heb goede ervaring opgedaan met deze garage.

Ik beveel deze garaga aan! Ik wens ze nog veel succes met hun bedrijf.

Communicatief, snel, duidelijk

Ik heb mijn auto al jaren in onderhoud bij deze garage. Prima werk en service, duidelijke communicatie, haal-en breng service en vriendelijke mensen.

Al jaren tevreden.

Erg goede service. Erg goede uitleg. Word altijd snel geholpen. Word altijd goed geholpen. Een betrouwbare partij. Wellicht niet de goedkoopste, maar het bovenstaande maakt dat ruimschoots goed.

Prettige service

Vriendelijke sfeer. Geen dwaze onverwachte kosten en snel geholpen.

Weer prima service

Vriendelijk en snel geholpen.

Uitstekende service!

Echt alles is uit de kast gehaald om het probleem met mijn auto op te lossen. Helemaal gelukt. Alles werkt nu weer perfect. Erg tevreden!

Mijn auto n de ochtend afgeleverd, in de middag telefoon met wat er moet gebeuren en aan het eind van de middag telefoon dat de auto klaar is. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en mijn vragen beantwoord. Super service!

ze geven mij een vertrouwd gevoel

Ik ben bij dit autobedrijf al jaren klant en de reden dat ik hier terug blijf komen is omdat ze mij vertrouwen geven in wat zij doen. Ook hebben ze altijd begrip voor de eventuele financiéle situatie van de klant en houden je goed op de hoogte van de kosten die er aan gaan komen. Het is het fijn om de bekende gezichten van het bedrijf steeds weer te zien.

Super goede service bij de Baaij

Deze week weer onze auto gebracht voor een grote onderhoudsbeurt en nieuwe APK. Bij de Baaij denken ze mee ment de klant en vertellen je keurig vooraf wat de extra werkzaamheden inhouden. Wij zijn weer blij en keurig geholpen. Bedankt weer en we wensen alle medewerkers van de Baaij een fijne feestdagen .

Wat fijn heel snel afspraak en I weer een lekker warme auto! Top bedankt!!!

Opnieuw goede service en vriendelijke ontvangst

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen