Vlot, vriendelijk en persoonlijk geholpen

Ik ben voor een bandenwissel en onderhoudsbeurt bij De Baaij geweest; ik ben vlot, vriendelijk en persoonlijk geholpen. Prima! Als kers op de taart mocht ik ook nog een rondje proefrijden op een Quadro 3. Wat een leuk bedrijf!

Altijd goed!

Autobedrijf de Baaij levert altijd top service, wederom zeer tevreden over het contact en het goede advies. Auto werd zelfs afgeleverd in Amsterdam, collega is erg blij met zijn nieuwe auto.

Goed en flexibel

Omdat ik op vakantie ging werd er ondanks drukte een gaatje gevonden in het werkrooster. Een vergissing bij de montage werd snel hersteld. Groet, Jan

Vriendelijk personeel

Er hangt een prettige sfeer en je word goed geholpen!

Thijs de Baaij ontzorgt ons door terugkoop van onze auto.

Het personeel vormt een goed werkend team, dat klant voorop stelt.

Vakwerk op afspraak

Vandaag een trekhaak laten plaatsen onder onze auto. Uitstekend uitgevoerd en prettige communicatie m.b.t het maken van een afspraak.

Goede communicatie

Onderhoud, APK aan een youngtimer is uitstekend gegaan.

Perfecte behandeling

Er moest van alles gebeuren aan onze auto, vaste prijs afgesproken, maar er was meer tijd nodig dan gedacht. prijs werd nagekomen, zelfs iets extras door ons gevraagd werd niet extra berekend. we werden netjes op de hoogte gehouden van de vertraging. Hier durf ik mijn auto rustig te brengen, de service is super. Ben hier al jaren klant.

Goed geholpen!

Alle keren dat ik hier kwam ben ik vrijwel direct geholpen! Ze zijn vriendelijk, snel en eerlijk.

Prima bedrijf

1e servicebeurt voor m'n Qooder 4 wiel. Prima geregeld. Kom graag terug.

Net bedrijf, klantgericht, goede communicatie

Net bedrijf, klantgericht, goede communicatie

Goede service, snel geholpen.

Wij hebben er 2 auto's in onderhoud. Er wordt altijd goed gecommuniceerd en naar alternatieven gezocht. Vriendelijk personeel.

Fijne zaak

Betrouwbaar en duidelijk. Inmiddels vaste klant hier.

Vriendelijk personeel en uitstekende service

Hele prettige ervaring. Men denkt met je mee en er is veel mogelijk. Uitstekende service.

prettige en vakkundig personeel zowel receptie en werkplaats

erg goed ontvangen duidelijk verhaal ik heb geen opmerkingen en vertrouwd bedrijf. ik ben er erg blij mee . Het is de kunst om zo door te gaan.

Goed klant gericht

Zeer klantvriendelijk

Fijne plek om de auto heen te brengen en ze denken met je mee

Staan altijd klaar en komen afspraken na.

Staat in één zin

Aandacht voor de mens en de auto

Zeer kundig en oplossingsrichtingen. Ook veel aandacht voor de klant als mens.

Goed overleg over de uit te voeren werkzaamheden

ALTIJD PRIMA!

Ervaringen met autobedrijf De Baaij zijn altijd uitstekend!

Ik ben heel prettig geholpen

Mijn auto is altijd al voor onderhoud bij de Baaij: heel prettige behandeling. Nu heb ik met hun hulp een aNdere auto gekocht. Ik ben heel tevreden hoe dit proces is verlopen

Prima persoonlijke service van hoge kwaliteit

Servicegericht, oplossingsgericht, snel, vriendelijk

Door de comfortabele en vertrouwenswekkende oplossingen te bespreken en mij te bieden kon ik in zeer korte tijd de beslissing tot aankoop van deze Fiat Panda nemen. Op alle fronten werd met mij meegedacht. Ik wilde heel snel pver de auto beschikken en dat is gelukt. Het motto voor 2022 kan zijn: wij ontzorgen u.

vriendelijk en vakkundig

Aldenhof 11 1