Altijd zeer tevreden over de vakkundige en snelle service.

Vanaf het eerste telefonisch overleg tot en met het ophalen van de auto na de service is alles duidelijk en zoals van tevoren besproken. Dit is al jaren zo. Normaal schrijf ik nooit recensies, maar ben zo tevreden dat ik nu toch wel een positieve uitzondering wilde maken.

zeer klantgericht!

Ondanks de drukte toch ruimte gemaakt voor een reparatie in goed overleg waarbij ik voelde dat het personeel meezocht naar een oplossing

Extremely professional and competent

I had a great experience. Everything went perfectly. The car was thoroughly checked, everything was very transparent and clear and the work was extremely competent and professional.

• Would you recommend us? Yes

Extremely professional and competent

• Would you recommend us? Yes

In een woord gezegd prima

Vanuit Groningen zijn we zeer prettig met een ontspannen sfeer geholpen, er werd de tijd genomen om het een en ander te vertellen en uit te leggen

Prima!

Bandenwissel en APK waren snel gepiept; het contact was zoals altijd prettig.

Vriendelijk en goed bedrijf

Je wordt er altijd goed geholpen

De mensen die hier werken zijn kundig en heel erg vriendelijk. Aanrader!

helemaal top, een bedrijf waar je op kan rekenen.

Ben blij dat ze mijn belasting niet controleren, want ze zijn echt heel goed. luisteren naar de problemen en lossen deze ook op. Echt een top bedrijf.

Goed bedrijf

Ik ga voor volgende reparatie nogmaals daar

Zoals altijd uitstekend!

Prettige benadering en goede uitleg. Altijd even vriendelijk. Meedenken waar mogelijk en goede service. Blijft een bedrijf om terug te komen!

Uitstekende service, gemakkelijk afspraak te maken, ze bellen mij om een wijziging te overleggen.

zie bovenstaand

snelle en adequate service

Zeer klantvriendelijke manier bij vragen en service

Uitstekend service voor een goede prijs

Goed werk voor een goede prijs

Goede prijs

Goed werk voor een goede prijs.

Snel, persoonlijk en meedenkend!

Ik ben al langere tijd klant, en nog steeds tevreden over de service!

Een top bedrijf met een geweldige service!

Klein onderhoud en laten keuren. 's middags de auto gebracht en de volgende dag gingen ze aan de slag. Eind van de middag kon ik hem weer ophalen. Super!

Prima service, duidelijke communicatie.

Positief!

Vanochtend gebeld, kon vandaag nog terecht. Probleem snel en accuraat verholpen. Zoals altijd.

Ik heb geen enkel negatief commentaar Ik ben zeer tevreden en zal de Baaij aanbevelen bij vrinden een kennissen

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen