Laden reviews...
140 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitleg is duidelijk en transparant, waardoor reparaties goed te begrijpen zijn. De service is betrouwbaar en afspraken worden nagekomen. Over het algemeen waarderen zij de eerlijke, professionele aanpak en de haal- en brengdienst.
Wij zijn zeer tevreden met de geleverde service
15 July 2026
Antwan
N.v.t.zie boven
7 July 2026
Renate
Nijmegen
Echt heel erg klantgericht, op alle gebieden. Een groot warm bad...
2 July 2026
Koen
Nicolasen
Duidelijk en meedenkend. Het is ook fijn om bij het betalen van de factuur even uitleg te krijgen over wat er allemaal uitgevoerd is.
29 June 2026
Diederik
Nijmegen
Makkelijk afspraken maken, goede feedback. Extra kosten worden netjes van tevoren gemeld!
26 June 2026
Peter
Nijmegen
Top service - persoonlijke en eerlijke behandeling;
26 June 2026
Sjoerd Peters
Wijchen
Kom al jaren bij De Baaij en wordt altijd vriendelijk te woord gestaan en snel geholpen. En ook altijd een telefoontje als er iets duurders gedaan moet worden.
25 June 2026
Mark Giesbers
goede afsraken gemaakt
25 June 2026
peter
nijmegen
Ik vind de garage heel klantgericht
24 June 2026
Gerard
Nijmegen
Voor de APK van mijn auto werd werd er goed gecommuniceert over wat er nodig is en wat er mogelijk is. Hierbij werd ook snel een vervolg afspraak ingepland om het laatste deel van het onderhoud af te maken.
17 June 2026
Paul
Goede service, correcte afhandeling
15 June 2026
Ruud
Nijmegen
Voor onderhoud van mijn Audi e-tron overgestapt naar dit vakkundige bedrijf. Ze communiceren duidelijk en transparant. Ze denken mee en als er niet gerepareerd over vervangen moet worden, dan geven ze dat gewoon aan. Super service. De Baaij is de komende jaren mijn garage!
13 June 2026
Raymond
Ubbergen
Grote onderhoudsbeurt inclusief APK voor een prima prijs.
12 June 2026
Ank
Nijmegen
Ik was snel op zoek naar een andere auto. De Baaijs service en snelheid met een uitstekende auto waren top!
8 June 2026
Nina
Ermelo
Vriendelijk mensen en lekker koffie .
3 June 2026
Jos
Nijmegen
Ik kom al een aantal jaar bij de Baaij. Het is een zeer goede en betrouwbare garage. Ze bellen keurig als de auto is geïnspecteerd om even te overleggen wat ze aantroffen. Afspraak is afspraak. Goede vriendelijke service. Gewoon een top garage
2 June 2026
Roy
Lent
Al jaren klant en dat blijft zo, elke keer weer een succes!
1 June 2026
Rogier
Altijd vriendelijk Duidelijke uitleg Komen afspraken na
27 May 2026
Frits
NIJMEGEN
Enkel ze kunnen sneller een reactie achterlaten als er wat is Verder vol lof over alles ook de service
22 May 2026
Marcel
Milsbeek
In een woord prima. Zeer tevreden.
21 May 2026
Paul en Loes van Mierlo-Swijtink
Nijmegen
Altijd vriendelijk en behulpzaam!
19 May 2026
Dirk Jan
Nijmegen
Prima service! Na aankoop van een Citroën Nemo bleken wat zaken defect maar deze werden snel en kosteloos afgehandeld.
16 May 2026
Gerard
Nijmegen
Altijd aandacht en een konstante kwaliteit.. Bovendien zeer aardige mensen die die kwaliteit waarborgen!!
16 May 2026
Hein
Nijmegen
Duidelijke uitleg en snelle reparatie.
13 May 2026
Hans