Betrouwbaar, klantgericht autobedrijf met goede service. Er is ruimte voor groei op het gebied van d

Snelle service, eerlijke communicatie over kosten, en duidelijke uitleg over uitgevoerde werkzaamheden, wat als zeer klantvriendelijk wordt ervaren.

Goede service, transparant en vriendelijk personeel. Van harte aanbevolen.

Coulant en vriendelijk

Een afspraak is niet heel rigide, schuiven binnen redelijke grenzen is goed mogelijk. Ik ben goed geholpen!

Wat een goede klus hebben jullie geleverd met het vervangen van die onderdelen. Echt oog voor detail en telefonisch alles vooraf besproken wat er moest gebeuren en wat de kosten waren.

Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen.

Heel erg klantvriendelijk!

Aardige ontvangst. Goede & snelle afhandeling. Lekkere koffie.

Aardige ontvangst. Goede & snelle afhandeling. Lekkere koffie.

Goede service, terugkoppeling en kwaliteit

Goede service, terugkoppeling en kwaliteit

Snel en kundig geholpen en heel prettig in het contact.

Zeer snelle service ondanks een drukke agenda, waarbij mijn auto binnen 24u alweer gerepareerd was. Heel erg tevreden over de manier van contact en de service die geboden wordt. Ik raad dit bedrijf zeker aan.

Wel en aanrader voor iedereen

Super service en heel vriendelijk

Goede dienstverlening

En de auto rijdt weer als ee zonnetje

Super tevreden.

Betrouwbaar, goede communicatie. En een goede prijs, kwaliteit verhouding.

tevreden

Klant gericht ,behulpzaam en correct

Hele goede garage!

Al heel veel jaar klant hier. Erg goede service. Net bedrijf.

Doen wat men moet doen voor realistische prijs. Gewoon betrouwbare garage.

Goed gereld weer.

Had de roetfilter kapot dus een aardig prijskaartje weer nieuw 4500,- maar Ghiel had al wat verder gekeken en kwam met een mooie tweedehandse roetfilter 54.000 km gelopen. Netjes gemonteerd geen klachten en dat voor minder dan de helft,dat vind ik meedenken met een klant. Dank jullie wel.

Geweldig!

Super service en goede prijs kwaliteit verhouding!

Zeggen wat je gaat doe, en doen wat je zegt. Dat doen ze prima!

Uitstekend!

prima service

netjes en snel

Goeie service!

Mijn Fiat Punto daar gebracht voor reparatie. Snel en met zorgvuldig belcontact goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Goed werk geleverd. Ik kom hier zeker nog eens terug!

Uiterst behulpzaam en meedenkend.

....

Snel en duidelijk!

Snel en duidelijk!

Zeer vriendelijk en meedenkend

Hoewel de reparatie door omstandigheden toch langer duurde dan in eerste instantie verwacht ben ik heel vriendelijk geholpen en hebben ze heel goed meegedacht over oplossingen. Tevens ondanks de drukke planning de werkzaamheden tussendoor kunnen uitvoeren zodat ik zo snel mogelijk weer op weg was en in de tussentijds een huurauto kunnen regelen ondanks dat ze zelf niks meer beschikbaar hadden.

Wat een top bedrijf met een top verkoper.

We hebben nu voor de 2e keer een auto en 1x een motor QV3 gekocht bij De Baaij en ik kan niet anders zeggen dan dat het een fantastisch bedrijf is. Ze denken met je mee, zijn zeer klantvriendelijk, ontzettend meelevend, eerlijk en spelen altijd open kaart. Ik kan dit prachtige autobedrijf aan iedereen aanraden. Olivier, ontzettend bedankt voor weer een prachtige auto en bovenal je vertrouwen.

Blije Klant

Wat kan ik zeggen? Ik heb gisteren mijn auto weggebracht voor een APK-keuring en een kleine onderhoudsbeurt. En ben echt tevreden,je word steeds op de hoogte gehouden hoe het met de auto voorstaat,etc Dankje wel Vriendelijke groeten, Ricardo

Aldenhof 11 1

6537 AC Nijmegen