Top service en heel vriendelijk

Toch een plaats in de agenda kunnen vinden om auto te keuren en beurt te geven. Heel fijn behandeld

Vriendelijk en deskundig!

Reparatie van mijn voorruit naar wens uitgevoerd. Auto kwam schoon terug, wat een cadeautje!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Kom al een paar jaar bij van der Tang heb er diverse auto's gekocht altijd naar tevredenheid, goede service hebben mij nog nooit teleurgesteld.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Eerlijk, professioneel, vriendelijk en een hele goede service.

Heel erg professioneel geholpen. Ben erg tevreden tot de vokgende servicebeurt jongens bedankt voor jullie eerlijkheid en een perfect onderhoud en nogmaals bedankt voor jullie eerlijke oordeel van te voren. Zeker ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Waard.

Super !!!

Vriendelijk, snel, netjes, goed en goedkoop . Denken met je mee, vriendelijk en eerlijk !

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Vandaag mijn nieuwe auto gekocht bij van der Tang auto's b.v. Super blij mee. Ik raad het bedrijf zeker aan! *Plezierig contact *Goede deal *En afspraak is afspraak En zelfs nog een leuk cadeautje bij aankoop.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Uitstekend geholpen

Schade snel vastgesteld; gespecificeerde herstelofferte; steun bij overleg met verzekering; vakkundige reparatie.

Goed geholpen

Deuk in voorspatbord bijna perfect weggewerkt.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Goede service en zeer klantvriendelijk. Echt een aanrader om bij deze garage je auto te laten repareren of op zoek te gaan naar een nieuwe auto of occasion.

Vriendelijk

Alles duidelijk en snel

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Vertrouwde goede service, goede deal en afspraak is afspraak!

Al ruim 15 jaar kopen wij als familie onze auto's bij Simon. Dus het aanschaffen en na de nodige kilometer weer inruilen voor een nieuwer exemplaar doen we al enige tijd. De service is altijd super, de inruil en aanschaf deals zijn altijd naar volle tevredenheid. Met veel plezier komen we in Delft over de vloer. En we bevelen de service aan bij onze vrienden en kennissen.

• Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

Eerder gemaakte fout naar tevredenheid hersteld.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

plezierig contact, meedenken. en deskundig

Een probleem is altijd vervelend maar het geeft rust als Ben en zijn team er mee aan de slag gaan.

Ontzettend servicegericht!

Helaas bleek na een reparatie het te repareren probleem in onze Fiat Punto nog niet helemaal verholpen (wat de garage niet echt had kunnen zien aankomen). De goede service maakte echter alles goed! Ze hebben vanalles uit de kast gehaald om de auto alsnog zo snel mogelijk en kosteloos te repareren. Erg blij deze garage gevonden te hebben, waar ik het idee heb echt geholpen te worden voor een goede prijs!

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Ik ben heel erg tevreden

Ik kreeg een goed advies. Er werd meegedacht, dat scheelde mij een heleboel geld, en mijn auto was na de APK keuring superschoon. Echt geweldig.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Ik ben zeer tevreden, mijn auto rijdt weer als een zonnetje.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Na de aankoop van mijn auto helaas wat gebreken geconstateerd. Deze zijn geweldig opgepakt en verholpen door de garage! Niets dan lof en ook boven verwachting

prima service

Prettig personeel en duidelijk wat er gaat gebeuren. Terugkoppeling van de eventuele reparaties.

Persoonlijk betrokken

Al jaren klant voor aanschaf en onderhoud. Voor ons de prettige bedrijfscultuur van de niet te grote organisatie. Altijd alles naar wens duimpje

Plezierig en behulpzaam personeel

Ik word altijd snel en goed geholpen

Perfect!

Snelle goede service

Altijd vriendelijk en deskundig advies en vakkundige service

• Reden bezoek Andere reden

De beste garage in Zuid Holland

Niets dan lof over de expertise, know how en service van dit bedrijf. Geen klus te moeilijk, geen merk een probleem......alles kan en vaak on the spot service, grote klasse! En ook nog een uitstekend occasion aanbod, nogmaals niets dan lof.

Goede service en prijs-kwaliteitverhouding

Door een kennis ben ik in 2019 doorverwezen naar garage van der Tang in Delft (inmiddels Carprof). Tot op heden heb ik de contacten met Ben (hoofdmonteur) als zeer prettig ervaren. Hij denkt mee, is transparant in de gehanteerde prijzen en als iets niet goed blijkt te zijn wordt dat snel opgelost. Inmiddels heb ik mijn tweede auto bij deze garage in onderhoud. De prijzen zijn redelijk tot goed, daarmee bedoel ik; je betaalt niet de prijs die wordt gehanteerd bij een merkdealer en ze zijn iets duurder dan de garages in Rotterdam (west). Tot op heden geen problemen ervaren met Van der Tang en kan ze dan ook van harte aanbevelen.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Goede service. Altijd vriendelijk!

Schieweg 91

2627 AT Delft