Ik was iets te laat met een afspraak maken voor de APK. Ben heeft dit super opgepakt om mij tussendoor te helpen! Tot volgende keer en nogmaals dank!
Na meerdere vervelende ervaringen bij de Mercedes Benz dealer (veel gebakken lucht, slechte service en erg duur), besloten om mijn onderhoudsbeurt bij van der Tang uit te voeren. Mijn ervaring bij van der Tang was zeer goed. Duidelijke communicatie over wat er gedaan moest worden, inclusief prijsopgave die een stuk redelijker was dan bij de dealer. Geen discussie achteraf over de prijs, men hield zich netjes aan de offerte. Het personeel achter de balie is zeer kundig en weet duidelijk waar men het over heeft (dus geen telefoniste zoals bij de dealer), en dat maakt het veel makkelijker om een afspraak te maken en te overleggen wat er wel/niet moet gebeuren tijdens de onderhoudsbeurt, waarbij men ook nog eens goed advies geeft!
Vriendelijke ontvangst. Fietsje mee en op tijd klaar.
Bij Van der Tang zijn ze echt servicegericht; ze leggen o.a. goed en rustig uit wat zij denken dat nodig is voor de auto - iets wat ik als leek prettig vind. Ze helpen me zo inschatten welke ingrepen echt nodig/dringend zijn en welke ook kunnen wachten. Daarom blijf ik terugkomen bij dit bedrijf. Ook hebben ze in de zomerdrukte een tandje erbij gezet toen door de auto dreigde niet op tijd vakantieklaar door de vertraagde levering van onderdelen.
Erg fijne plek om de auto heen te brengen. Denken altijd mee, oplossingsgericht en erg vriendelijk.
Deskundig en vriendelijk personeel, die de tijd voor je nemen. Service gericht en met humor!
men probeert het optimale voor de klant en voor zijn auto te bereiken. en soms kost dat wat extra, maar het wordt altijd uitgelegd waarom tot een bepaalde oplossing gekozen.
Zeer klantvriendelijk en duidelijke communicatie over te verrichten taken.
Goed! Medewerkers denken met de klant mee en je wordt niet onnodig op kosten gejaagd.
Ze behandelen je vriendelijk.
Medewerkers denken met je mee en voeren geen onnodig onderhoud uit. Je wordt altijd vriendelijk aangesproken en bovenal rijdt mijn auto altijd helemaal top.
Een prettige ontvangst, kopje koffie, fijne leenauto en einde van de dag mijn auto weer keurig terug. Uitstekend!
Super goed geholpen. Duidelijke uitleg over de uitgevoerde reparatie.
Goede service staan voor je klaar als het nodig is. Vriendelijke bediening.
Ben al 12 jaar een tevreden klant
Al jaren een tevreden klant.
Zeer ervaren personeel en nemen altijd de tijd voor je ook als je tussendoor komt. Oplossingsgericht
Prima geholpen, klantvriendelijk!
mijn Mercedes (van 2013) daar gekocht en nu 100 K op de odo en alleen een accu vervangen ! de Merc is tadeloos en ongelofelijk snel (260 op de Autobahn)
We hebben bij van der Tang een auto gekocht, verkoop verliep vlot en alle aandachtspuntjes waren bij afhalen netjes afgehandeld! Maar wat belangrijker is, toen er een probleem met de auto was, heeft dit bedrijf er alle moeite voor gedaan om dit op te lossen. En dat is als klant fijn als je met onvoorziene problemen zit.
Bij deze garage heb ik mijn gebruikte auto gekocht. Bij vragen altijd serieus geholpen en een grote reparatie is in de garantieperiode zonder problemen aangepakt. Vriendelijk aan de telefoon en de werkplaatsbalie. Blij met de auto en garage!
Reparatie werd efficiënt en tegen zeer aannemelijke kosten uitgevoerd.
De auto werd vrij snel onderzocht met alle noodzakelijke stappen. Een potentiële onderhoudsbeurt werd voorkomen door een wiel wat niet vrijuit roteerde nader te onderzoeken, en de rem bij te stellen/schoon te maken.
Er was een onderdeel voor me besteld, dat ik er zelf kon inzetten, alleen voor het elektrische deel had ik even hulp nodig (ben zelf kleurenblind, vandaar). Dit is zelfs niet eens berekend, terwijl de monteur toch bijna een uur bezig is geweest. Kortom: uitstekende service. Eerder ook al eens een schade laten maken, wat uitstekend is gedaan.