Klantvriendelijk en klantgericht. Afspraken nakomend. Top!
Onze ervaring met van de Tang is super goed. Altijd goed geholpen, en hele fijne vriendelijke mensen.
Ik was hier voor het eerst met een auto die al lang geen onderhoud had gehad. Na de eerste inspectie hebben we afspraken gemaakt over werkzaamheden die wel en niet zouden worden uitgevoerd met een duidelijke prijsafspraak. Er werd duidelijk aangegeven dat onderdelen zoals een accu niet direct vervangen hoefden te worden, maar niet meer een al te lange levensduur meer zou hebben. Ik heb me op geen enkel moment gepushed gevoeld om meer te laten vervangen dan nodig. Klasse!
Ik werd vriendelijk geholpen, gratis leenfiets stond klaar. Ik had een vraag m.b.t. het vervangen van de distributieriem/ketting, vakkundig antwoord gekregen. Wel jammer dat mijn zelf gemonteerde achteruitrijcamera werd verwijderd, het zou fijn zijn als daar even contact over was opgenomen. De oplossing van een defect lampje was dan eenvoudig geweest, ook voor mijzelf.
Vandaag onze mooie Audi Q2 gekocht. Heel netjes werden we door Simon geholpen De auto was in een zeer mooie staat, dit had Simon mij al aan de telefoon vertelt. Bij een kopje koffie alles afgehandeld , kregen nog ipv.een bos bloemen een mooie grote mini cooper van chocolade, wat een leuk idee. Afscheid genomen van Simon en z’n mooie bedrijf en trots in onze bolide richting Limburg . Dit bedrijf is een echte aanrader. Simon Bedankt
€530 voor een grote beurt incl.APK van mijn Ford Mondeo zonder het vervangen van de bougies vindt ik veel geld als je er gemiddeld €400 voor betaald bij de gemiddelde garage..
Na een prettig contact met Simon heb ik hier een mooie occasion gekocht. Bij de koop werd benadrukt dat ik voor evt knelpunten contact op kon nemen. De aftercare is uitstekend. Ik houd mijn auto hier in onderhoud.
Super fijn geholpen. Mijn auto rijd weer super De apk keurmeester had binnen vijf minuten de oorzaak gevonden en netjes hersteld Top zaak
goede zorg voor de auto
Dit bedrijf heeft mooie auto's voor acceptabele prijzen. Zijn klantvriendelijk, komen hun toezeggingen na. De klant wordt hier nog als koning en gewoon mens behandeld. De klant adviseur staat als gewoon mens naast de clientèle en denkt met hen mee.
Op de dag van de afspraak ben ik snel gebeld wat er aan de auto gedaan moest worden en wat de kosten daarvan zijn. Aan het eind van de dag stond de auto weer klaar om opgehaald te worden. De contacten met het personeel zijn vriendelijk en deskundig.
Denken echt met de klant mee
Heb gebeld dat ik een raar geluid hoorde onder de auto en kon direct langskomen. Ze hadden wat meer tijd nodig iom het probleem te onderzoeken en kreeg netjes een andere auto mee. Het bleek een probleem te zijn met de automaat versnellingsbak, deze is netjes en kosteloos vervangen. Echt top service.
Mijn aygo moest voor de apk en wat slijtage onderhoud. Afspraak maken bij vd Tang ging snel, alles vooraf doorgesproken en prijsindicatie gekregen. Tussendoor goede communicatie en meedenken. Leenfiets mee, na afloop auto spik en span schoon weer terug. Allemaal top! Fijne garage met service hoog in t vaandel. Als nieuwe klant heb ik zelfs een jaar gratis pechhulp gekregen (met betere voorwaarden en prijs dan bij de welbekende concurrent). Ik ben heel tevreden.
Was daar voor Apk en onderhoudsbeurd. Ook gelijk hulpveren laten plaatsen. Kortom het was een fijne ervaring
goed geholpen, en men was zeer vriendelijk
Zeer tevreden!
Onze Clio had een vervelend probleem waardoor hij letterlijk muurvast stond. Door de hulpdienst naar garage van der Tang vervoerd waar zij hem wegens drukte pas na een week konden repareren. Bijzonder vriendelijke mevrouw bij de receptie, de reparatie is vakkundig uitgevoerd en onze auto is nog gewassen ook! Ik ga voortaan naar deze garage voor onderhoud
Mijn korte ervaring na recente aanschaf van een occasion geeft vertrouwen om het onderhoud ook door hen te laten uitvoeren.
Vriendelijk geholpen door de medewerkers, meegedacht over oplossingen. Snel en goed geholpen. Ik kan voorlopig weer vooruit en kom zeker terug.
Er was wat frustratie waar mijn winterbanden waren gebleven en per toeval kwam ik uit bij v/d Tang. Ze hebben alles op alles gezet dat de banden boven water kwamen en vandaag zijn ze eronder gezet. Zelfs de ruitenwisservloeistof hebben ze bijgevuld (ik kreeg vanmorgen de melding en had geen tijd om zelf even bij te vullen, ik dacht 'dat doe ik vanmiddag wel even'). Dat hoeft nu dus niet! Zo fijn. De servicegerichte aanpak heeft mij doen besluiten om voor al mijn onderhoud nu over te stappen naar v/d Tang.
Mooie prijzen en topmensen werken daar
Mr Simon and his team are wonderful towards their clients making them feel at home with their auto services. They offer completely professional attitude and a very familial vibe.
Mijn onlangs bij vd Tang gekochte BMW verloor na een maand plots alle koelvloeistof. De werkplaats heeft alles netjes binnen garantie opgelost en tevens een trilling in de achterwielen opgelost door opnieuw balanceren van deze wielen.
Gewoon goede service: leenfiets beschikbaar, eerlijke prijs, vriendelijke medewerker die je uitlegt wat er gedaan is en waarom.