perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wederom een geweldige service van grouwstra en met name door dennis ivm een kapotte accu....direct geholpen...bedankt jongens! groet judith muller.
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb in het verleden al eerder een gebruikte auto gekocht bij Grouwstra. Tussentijds eens een andere zuto gekocht bij een dealer, maar na 2 jaar weer gauw terug naar Grouwstra. Je wordt namelijk heel goed en dezkundig geholpen en er worden je geen dure spullen aangesmeerd. Je wordt op een prettige manier geholpen en hebt echt het gevoel dat je eerlijk wordt behandeld.Wat ik geweldig vind is dat Grouwstra ook voor je op zoek gaat als je een auto wil hebben die ze zelf niet op voorraad hebben. Ook mijn vrouw heeft een auto van Grouwstra, dus ze hebben 2 trouwe klanten aan ons.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn voor keuring van onze Astra langsgegaan bij Grouwstra en helaas hebben we na de keuring moeten besluiten de auto in te ruilen en voor een andere auto te gaan kijken. Er werd ons een hele nette Fiat aangeboden die wij met een goede inruil voor de Opel besloten hebben te kopen. De auto is in zeer nette staat en rijdt super! We zijn ontzettend goed geholpen en zijn dan ook trots en zeer tevreden over onze nieuwe auto. verder zijn we door het personeel goed geadviseerd en geholpen. We raden dan ook iedereen aan om bij Grouwstra een auto te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een nieuwe Peugeot 107 bij Grouwstra gekocht. Ze hadden een goede inruilwaarde voor mijn snelle VW Golf.\r\nEindelijk eens een garage waar ik een betrouwbaar gevoel bij heb; ze bellen terug wanneer ze dat zeggen, ze verlenen een super service, hebben veel kennis.\r\nKortom, ook voor een nieuwe auto hoef je dus niet speciaal naar de \"dealergarage\", het loont om even bij Grouwstra langs te gaan!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 2 weken geleden een opel corsa gekocht bij dennis. tot nu toe een prima auto en bijzonder fijn geholpen door dennis. overigens is het overige personeel ook erg vriendelijk.\r\ngaragebedrijf grouwstra heeft er 2 nieuwe klanten bij!!\r\ngroet, judith.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zojuist een occasion bij Grouwstra gekocht en afgehaald. Het was prettig zaken doen en ongevraagd is voor aflevering de distributieketting/riem vervangen zonder dat mij daar kosten in rekening zijn gebracht. Poeh da\'s niet niks.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom bij deze garage voor het onderhoud aan mijn auto.\r\nPrijs afspraak gemaakt omtrent een reparatie die nog iets voordeliger was uitgevallen.\r\nNetjes gebeld en goed uitgevoerd.
  • Reden bezoek Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Kom al jaren bij dit bedrijf en dan ben je toch eens aan een andera auto toe. Goed geholpen door verkoop en naar wat kleine opstart problemen ben ik zeer tevreden. De rest van de fam heeft ook een auto van Grouwstra.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb afgelopen jaar een Audi gekocht bij dit bedrijf. Het betreft een jong gebruikte auto met ongeveer 50.000 km. De auto was in zeer nette staat. Ik ben bijzonder goed en vriendelijk geholpen door de afdeling verkoop. Ook ben ik een paar keer teruggeweest voor wat kleine service dingetjes. Deze zijn goed en vakkundig verholpen. Enig minpuntje vond ik dat de ruitenwissers niet onder garantie/coulance werden vervangen. Hierin had ik ietsje meer coulance verwacht. Verder ben ik erg tevreden met Grouwstra. Ik heb mijn ouders ook geadviseerd hier een auto te kopen. Dat is inmiddels ook gebeurd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na de vorige auto hier in onderhoud te hebben gehad heb ik medio 2010 een gebruikte Panda gekocht bij Grouwstra Auto\'s.\r\nGoed geadviseerd en netjes geholpen bij de verkoop.\r\nDe auto bevalt erg goed en geen problemen.\r\n\r\n

slechter dan verwacht

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gebruikte auto gekocht. Erg vriendelijk en goed geholpen door de verkoper. Teruggeweest voor wat reparaties onder garantie. Slecht uitgevoerd, problemen nagenoeg niet verholpen.

Maagdenburgstraat 1

7421ZA Deventer