goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via de sportvereniging ken ik Edwin Grouwstra en toen heeft hij mij overtuigd om een auto bij hem te kopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze ervaringen gelden specifiek voor de de Saab-locatie. Deze zijn uitstekend. De andere locatie is voor ons niet aan de orde.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring. Echter, naar mijn mening niet alle afspraaken voor 100% nagekomen. \r\nOverall tevreden.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf net bedrijf, goed te woord gestaan voor telefoon en ter plekke. Rustig en nette afwikkeling.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vorig jaar hebben wij een gebruikte Suzuki Alto bij de firma Grouwstra aan de Revalstraat aangeschaft, en dat was ons erg goed bevallen. Vriendelijke ontvangst, eerlijk advies en uitstekende service, zowel tijdens de verkoop als achteraf.\r\n\r\nNu was ik de laatste tijd zelf op zoek naar een jonge Dacia Logan MCV en ben ik weer bij Grouwstra binnen gelopen. Helaas geen Logan. Wel gaf de verkoper aan voor mij te willen zoeken. Ik had wat specifieke eisen (kilometerstand, dakrails, trekhaak, budget...) en die werden genoteerd. Binnen enkele dagen kreeg ik telefoon en werd ik gewezen op precies de auto die ik zocht. Na overleg heeft Grouwstra hem voor mij aangekocht en naar Deventer gehaald. Na een proefrit werd mij een keurig voorstel gedaan en enkele dagen later werd de auto afgeleverd. Helemaal goed.\r\n\r\nWij zijn erg tevreden over de vriendelijke sfeer binnen het bedrijf en de snelle en correcte service en de prijs/kwaliteitsverhoudingen. Een aanrader.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf zeer prettig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 14 jaar geleden kocht ik bij Grouwstra in Schalkhaar een occasion : een 3 jaar oude Automaat Mercedes C 180 Elegance, die al die tijd voor service en APK bij Grouwstra behandeld werd tot volle tevredenheid..\r\n \r\nDe ervaring hiermee maakte dat ik een hoge instap mercedes model overwoog en Grouwstra verzocht uit te kijken naar een bijv een hoge instap Automaat Mercedes B 180 Model. van ca 3-4 jaar oud\r\n \r\nToen ik in Colmschate een Kia Sportage zag staan, vond ik die zo mooi dat ik bij de Kia/Nissan dealer informeerde of daar ook occasions in waren. Het model was daar nog te jong voor. Vertellend van de zoek-opdracht bij Grouwstra zei Kia dat ook Grouwstra een nieuwe KIA Sportage kon bestellen.\r\n \r\nGrouwstra was hiertoe bereid: zij wilde niet graag deze klant verliezen. \r\nDe opdracht werd getekend en veel eerder dan verwacht kreeg ik de mededeling dat het bestelde gearriveerd was.\r\n \r\nZeer verbaasd was ik dat bij bezichtiging de behandelaar voor Grouwstra , die al vele jaren in de auto branch ervaring had kennelijk zonder moeite uitleg kon geven over knoppen op het instrumenten paneel.\r\n \r\nNiet alle info heb ik kunnen opnemen en vast houden maar duidelijk was voor mij dat Grouwstra kundig en een vertouwd adres is.\r\nNalezen van gebruikshandleiding zal ongetwijfeld nodig zijn\r\n \r\nMet Vriendelijke Groet\r\n \r\nHans Kooijman\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, persoonlijke aandacht van het personeel (zowel showroom als werkplaats), goede prijs/kwaliteit verhouding

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben de auto\'s van het bedrijf bij hun in onderhoud.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Grouwstra drie auto\'s in onderhoud waarvan een daar ook gekocht. Fijn bedrijf om mee te werken!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, personeel komt prettig over.

Maagdenburgstraat 1

7421ZA Deventer