Snel terecht als er probemen zijn met de auto. Meteen geholpen en gebruik mogen maken van leenauto.
Een woord super!
Prima ervaring zowel in de werkplaats als bij de afdeling verkoop.
Ja heel goed ik kan tot nu toen niets sleg zeg
een zeer betrouwbaar autobedrijf waar ik graag terugkom. ze hebben deskundige mensen en een lekker bakje koffie
Jammer dat ik terug moet komen op mijn eerdere beoordeling maar er is goodwill verspeeld. Goed oppassen en noteren wat je afspreekt met het kopen van een andere auto bij Peters en wat je verder nog afsprrekt rondom een dergelijke transactie maakt. Zo verspeelde ik bijna mijn stalen velgen van mijn ingeruilde auto nadat de winterbanden op bij hun gekochte velgen waren gemonteerd en mijn oude retour zouden komen. Dit was de zoveelste keer in een paar dagen tijd dat ik met mijn neus op deze onaangenamen feiten werd gedrukt. De dame aan de receptie kwam ook ontzettend stug over,er moest meteen afgerekend worden dus weinig vertrouwen in hun nog voor de werkplaats te werven nieuwe klanten. Dus de volgende keer maar naar een Volvo specialist een paar kilometer verderop waar je zoals diezelfde dag bleek als nieuwe klant met open armen word ontvangen en zelfs een nieuwe DVD voor je navigatie niet meteen hoeft af te rekenen maar dit mag doen bij je volgende reparatie komende week.
Showroom moeilijk bereikbaar voor mensen met een loop handicap en rolstoel. Zelf goed onthouden wat je afgesproken hebt,maar uiteindelijk teld het bij te betalen bedrag. Een - over het hoofd gezien? - technische minpuntje bij aflevering auto. Als de auto het nu volhoud en ons niet in de steek laat dan kunnen we best tevreden zijn en anders komen we hier of op de site van Autoweek alsnog terug op onze ervaring met dit bedrijf.
Ik heb hier verschillende auto\'s gekocht. Ik heb ze 3 keer gevraagt of ze voor mij naar een bepaalde auto type willen zoeken en daar werd bij mij niets na gedaan. Later wilde ik een auto inruilen en zouden hun mij iets laten weten over de inruil prijs en dat heeft minstens 3 weken geduurt voor dat ik zelf met hun contact opnam. ik ben over Autobedrijf Peters niet te vreden!