Altijd prettige samenwerking / terugkoppelinge
Onze ervaring is goed, we hebben weinig problemen en komen niet vaak in het bedrijf
Geen klachten, altijd een correcte afwikkeling van werkzaamheden.
Jaarlijkse keuring, telefonisch afgesproken dat het net over de 300 euro koste na vooronderzoek op auto, bijophalen kregen we een rekening van dik over de 400 euro.
Bij het afgeven en ophalen van de auto was de receptie onbemand. Kwam evengoed vrij vlot iemand om te helpen. Zeer vriendelijk te woord gestaan.Afspraak was dat men direkt aan de auto zou beginnen, maar is toch niet helemaal gelukt. Ivm het nodige meerwerk auto achtergelaten. Gratis leenfiets meegekregen.Auto kon zelfde dag nog gerepareerd worden. Bedrag klopte precies met offerte. Al met al zeer tevreden over autobedrijf Peters. Kom hier zeker weer terug.
Reparatie vlot en goed uitgevoerd. Prima service.
door aankoop van een nieuwe bedrijfs bus ben ik in 2009 bij Peters terecht gekomen . Op zoek naar een tweede bedrijfs auto is door peter peters een aankoop voor ons bedrijf gedaan.Ook deze auto is op een goede aafspraak geleverd . met vriendelike groet keurslager bert van Hees