Super goede service
Ze hebben de auto voorzien van grote beurt en apk keuring. Dit is prima verlopen.
In het algemeen uitstekend.
Vertrouwd adres ,vriendelijk ,goede service. Tevreden!
Reeds bij 1e contact (telefonisch) een open en duidelijk contact. Vriendelijk en concreet...geen poespas. Daar wij uit Amsterdam komen en niet het hele eind wilde rijden voor de auto te kopen gevraagd om een juiste omschrijving. Na wat afspraken maken over de aflevering en de prijs zonder inruil binnen 5 minuten de deal beklonken. Ook bij aflevering (uiteraard wel opgehaald) netjes en duidelijk. Oke een paar kleine puntjes maar het was dan ook een auto van € 3.000,- ....ik zeg CHAPEAU!!!
in een woord geweldig.ze staan altijd voor je klaar en ze nemen de tijd voor je.ga zo door.het is een geweldige team.bere goede garage en ze zijn zeer eerlijk tegen je,,en dat is ook heel veel waard.daarom kom ik daar ook heelgraag.ik heeft al 3 autos bij peter gekocht.ben er zeer zeer tevrede mee,wil je een auto ga dan naar peters auto bedrijf.
Goede ervaringen, alleen werd dit keer een verkeerde diagnose gesteld en strandde ik weer met de auto en hetzelfde euvel. 2e keer goed hersteld.
Heb goede ervaring met garage Peters,als er al een probleempje is word het goed gecommuniceerd,en opgelost.
Ervaringen zijn uitstekend. Klantvriendelijk, flexibel, relaxt.
Eerlijk advies
Goede service, lekkere koffie en komen na wat ze beloven.