voor de eerste keer bij Peters geweest voor een andere auto hebben er een nissan note gekocht zijn er na enkele kleinigheden te hebben opgelost zeer tevreden over
Goede ervaringen.
eerste keer onderhoud en APK voor camper bij Peters laten uitvoeren. garagebedrijf was mij tot nu toe onbekend. keus gevallen op Peters omdat ik op zoek was naar een combi onderhoud: autogedeelte en opbouw van de camper, in 1 hand. Prijs viel ook nog eens mee: lager dan telefonisch meegedeeld, maar hoger dan op offerte. goede verklaring daarvoor gekregen aan de balie (Henrie).
Goede service , bereid tot een praatje onder het genot van een lekker kopje koffie . Topgarage . Naar mijn mening wat eenzijdig qua merken in voorraad ( voornamelijk Volvo ) .
ik ben naar tevredenheid geholpen en heb het als zeer prettig ervaren.
Geweldig! Je wordt als persoon benaderd en bij name gegroet als je binnenkomt. Perfecte service. Echte waar voor je geld
Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk. Goede service en nemen direct contact op. Prettig in omgang en oplossingsgericht. Komen afspraken na. Zal dit bedrijf zeker aanprijzen bij vrienden en bekenden.
Prima! Op een nette manier, snel en duidelijk geholpen. \'n aanrader!