Volgens afspraak en vertrouwd

Plezierig en vertrouwd. Geen onnodige dingen.

Camper voor keuring en reparatie hitte schid binnen gebracht. En een senzor alarm van de remmen. Hebben met er nog bij geroepen en alles aan goed door genomen met mij. Tevens de tip gehad om hulpveren te plaatsen op de achter as. Eenmaal op de brug kon je goed zien dat het wel echt nodig is. Nar de eerste vakantie maken we een afspraak om deze te plaatsen. Meteen aan de balie een prijsopgaven gekregen. Mooie showroom met zit gelegenheid. En niet onbelangrijk lekkere koffie.

Ik ben beter gewend bij Peters

Mijn keukenkraan van de camper lekte en moest vervangen worden. Ze hebben er bijna 5 uur aan gewerkt vind ik wel heel erg lang, zonder iets te verbouwen! Eerst camper er heen gebracht voor te kijken welke kraan er besteld moest worden. De week erna camper er heen gebracht bleek de kraan niet goed te zijn, andere besteld. Was blij dat de kraan gemaakt was voor dat we op vakantie gingen. Het ergste is nog dat de bestek la en de bestek bak (die moest eruit moest om erbij te kunnen) kapot was toen we de camper terug kregen (zonder iets te zeggen) Dat hebben ze wel netjes opgelost/gemaakt Positief is: ze helpen je graag en denken mee, je kunt er goede afspraken mee maken. Ik ga er vanuit dat dit een op zich staand geval is en zal daarom Peters wel aanbevelen

Erg klantvriendelijk

Peter neemt ruim de tijd voor zijn klanten. Heerlijke thee en zijn vrouw is erg hartelijk. Administratief Medewerkster Annemie staat altijd klaar voor een gezellig praatje. Kom graag weer terug.

Ook autogek, weet wat klant nodig heeft

Weet wat klant nodig heeft, gastvrij, neemt de tijd, medewerkers ook merkbaar betrokken. Inruil onderhandelingen rieeel, niet flauw om wat extra's te doen

komen de afspraken altijd naar

Vriendelijk en met kennis van zaken

Korte lijntjes en duidelijke afspraken

We werden gastvrij ontvangen en hebben een occasion gekocht bij dit bedrijf. Communicatie verliep laagdrempelig en afspraken waren duidelijk.

Net bedrijf met goede service

Net bedrijf die die afspraken nakomt .

Aangenaam verrast

Zeer vriendelijke en toegankelijke medewerkers die kwalitatief prima werk geleverd hebben. Wij zijn aangenaam verrast en zeer tevreden.

Vriendelijk en gastvrij!

Goede ervaring opgedaan. Op basis van wederzijds vertrouwen auto en camper geruild om te onderzoeken of het past en technisch in orde is. Ook al was het paasshow! Dat is eerlijk zaken doen. Stuurde een fotootje toen de camper gerepareerd werd. Goede communicatie en zeer vriendelijk. Wat niet werkte werd bij het ophalen nog verholpen. Alle tijd! Je hebt hier het gevoel dat je gehoord wordt.

Fantastisch bedrijf met geweldige service

Onlangs een camper gekocht, er waren enkele mankementen, deze zijn goed en snel opgelost. Tevens hele vriendelijke mensen. Waarvoor hartelijk dank.

Vriendelijke niet opdringerig gaf een fijn gevoel

Apk laten uitvoeren aan camper. Zeer tevreden over het e.e.a.

Afspraak gemaakt om keuring uit te voeren terwijl ik kon wachten. Was afkeur ,gaatje in achterlicht. Kreeg gelegenheid dit zelf te repareren waarna goedkeuring . Topbedrijf

Goede communicatie en afhandeling van de jaarbeurt met APK

Idem

Vriendelijke medewerkers , en werd goed geholpen

Heel goed geholpen en klantgericht

Een heel klantvriendelijke service. Ze nemen de tijd voor je en geven je de ruimte om te bekijken en ervaren of het voertuig dat je mogelijk wil kopen ook bij je past en aan je wensen voldoet.

Super!!!!

Vriendelijk, goede service, koffie staat klaar!!!

Geweldig!

Bij de koop en de begeleiding van de koop heb ik me zeer welkom gevoeld. Peter zelf en Kees, ontzettend prettige heren. Er is tijd voor een praatje en een lekkere kop koffie. Ze hebben voldaan aan mijn vraag voor bijv. een nieuwe matten-set. En ik ben er van overtuigd dat zij mij ook wederom prettig zouden helpen mocht ik tegen een euvel aanlopen met mijn nieuwe auto. Heren, hartelijk dank!

Zeer vriendelijk en behulpzaam

De medewerkers zijn zeer betrokken en geen moeite is teveel voor uitleg van het probleem. Lof!

Tot op heden zeer tevreden.

Klantvriendelijk en net bedrijf, alsmede de monteurs die over het algemeen weten waar ze over praten. Ook bereid om iets extra's voor je te doen wanneer de tijd het toelaat natuurlijk. Ook de koffie laat zich gemakkelijk wegdrinken haha.

Vriendelijke benadering

Aderige mensen vriendelijk altijd koffie Alleen de communicatie kan beter.

Topbedrijf, ouderwetse service KLASSE

Behulpzaam, snelheid, aandacht voor de klant, vriendelijk personeel en lekkere koffie

Agrobaan 7

5813EB Ysselsteyn lb