GOED TEVREDEN EN KLANTVRIENDELIJK.
Ervaring is tot op heden altijd goed.
Zonder meer goed. Proffessioneel, vriendelijk, vertrouwd.
op zich positief, maar de achter bumper moest vervangen worden, en dan montert de garage de verkeerde bumper, terwijl het juiste type er wel is. eigenlijk beschamend dat ik als klant dat moet constateren
Goede ervaring. Laatste reparatie was het vervangen van lamp dimlicht rechts.
Ik heb zeer goede ervaringen met dit bedrijf !
nvt
Ik was er voor de eerste keer. De eerste indruk was zeer positief. Vriendelijk personeel en altijd tijd voor de klanten om even snel iets te regelen. Mijn auto is volgens mij zeer goed nagekeken en alle gebreken zijn opgespoord en verholpen. Niet overdreven duur. Voor het reguliere onderhoud heb ik een onderhoudscontract afgesloten. Dit is inclusief pechhulp.
Vriendelijke benadering
Goede en snelle service