Goede communicatie

Fijn samengewerkt

Fijne medewerkers op het bedrijf.

snelle, vriendelijke, goede service

Ik werd vriendelijk ontvangen, de auto was snel gekeurd tegen een eerlijke prijs.

Geweldig goed

diagnose van defect werd snel en correct gesteld en uitvoering van reparatie ging snel volledig goed.

Goede service en deskundige mensen

Goed advies betreffende de overbelaste vering van de bus.

Goed en tevreden

rustige en goede informatie

prima geholpen en alles naar wens afgehandeld

Prima bedrijf snelle reactie

het oplossen van een lekkage van het dakraam van onze caravan Is Pascal gekomen en heeft dit snel en vakbekwaam opgelost

Snel geholpen om dimlichten, stadslichten en twee rijlampjes te vervangen.

Snelle service voor bovenstaande actie

Heel plezierig contact

Bij enkele vragen keurig teruggebeld. Verkoper heeft met telefoon in hand de auto die buiten stond gedetailleerd beschreven!

Kom er al jaren, met volle tevredenheid! Goede service en advies.

goede uitleg aankomende kosten bij onderhoudsbeurt

zeer positief, goede, vriendelijke afwerking van het toegezegde.

Klantvriendelijk

Goed en vriendelijke contacten. Laagdrempelig en behulpzame sfeer.

Dit bedrijf levert niet alleen kwaliteit, maar hier is de klant nog echt koning!

In juli 2020 hebben we hier onze Hymer MLT 580 camper gekocht. We kregen een keurige inruilprijs voor onze oude camper. Er is veel werk en passie in gestoken om de camper 100% af te leveren. Natuurlijk kregen we ook 3 maanden garantie. En dat is nog eens echte garantie! Ook al wonen we niet echt in de buurt, er wordt alles aan gedaan om bij een klein mankement die zo snel mogelijk op te lossen. We zijn heel erg blij dat we bij Peters-Iveton de camper hebben gekocht. Het personeel is hartelijk en betrokken, we willen Ivo nog extra in het zonnetje zetten... Overweegt u een auto of camper te kopen? Wij bevelen dit bedrijf van harte aan.

auto gekocht maar reservesleutel ontbreekt (nog)

Over het geheel genomen ben ik heel tevreden: de ontvangst, de manier waarop ik te woord gestaan ben en de afhandeling van alle administratieve rompslomp, niets dan hulde. En wat die sleutel betreft heb ik er wel vertrouwen in dat die nog boven water komt en u die na zult sturen.

Pretige snelle service.

Werd zoals gewoonlijk snel geholpen. Zomerbanden verwisseld en een kleine beurt. Noodzakelijk nieuwe Accu weer klaar voor de winter.

Tevreden maar intern hapert er wat bij jullie

Beste, Ik ben gauw tevreden , Alleen voor John kan het beter als jullie de info mail over afspraken van mijn keuring mercedes B van 28-10-2020 8.00 ook doorsturen naar hem zodat hij dit kan plannen. Hij wil graag alles goed doen maar zonder info kan dat niet helemaal. Dus doe je voordeel. Groet Noud

service: uitstekend

Persoonlijke aandacht. Goed advies. Extra service: auto opgehaald / terug gebracht.

Ben goed geholpen.

Omdat het voor ons de eerste keer is dat we de camper bij Peters de apk en kleine beurt uit bestede was dit een goede ervaring. Ook het advies wat zij uitbrachten wat ons op korte termijn te wachten stond wat betreft onderhoud camper gaf mij het gevoel dat zij echt mee denken om erger te voorkomen. Ik denk er serieus over na om onze camper bij Peters in onderhoud te doen. Ook de dame achter de balie is heel vriendelijk en behulpzaam.

Topbedrijf met zeer goede service

Goed telefonisch contact. Komt afspraken na. Goede service en uitleg. Komt garantie voorwaarden na. Ervaren als zeer betrouwbaar!

Warme contacten, snelle en goede service!

Alles in orde!

Goede service en beleefd personeel.

uitstekende na service

Omdat ik de sleutel van mijn garage aan de sleutelbos had laten hangen, kon ik 's morgens niet mijn garage in waar de leenauto geparkeerd stond. Een belletje en het was geregeld, helemaal perfect. Dank jullie wel hiervoor.

Auto loopt weer lekker

oke

Geweldige service en eerlijke oprechte verkoper

Kan deze garage echt aanbevelen. Er wordt nog moeite nog kosten gespaard om klanten tervreden te houden. De service is TOP en nog nooit zulke goede service gehad bij een garage.

Agrobaan 7

5813EB Ysselsteyn lb