Laden reviews...
78 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De verzamelde reviews tonen een hoog serviceniveau en klantvriendelijkheid. Medewerkers worden regelmatig genoemd als vriendelijk en vakbekwaam, met duidelijke communicatie en eerlijke offertes. De afhandeling van transacties, onderhoud en reparaties verloopt vlot en betrouwbaar. Klanten geven aan vertrouwen te hebben in het bedrijf en spreken hun waardering uit voor consistente kwaliteit.
Alles perfect geregeld en de afspraken worden nagekomen.
31 March 2026
Harrie
Venray
Men neemt de tijd voor je. Luisteren en geven goed advies. Zowel aan de balie als vanuit de werkplaats erg klantvriendelijk. We zijn hier voor het eerst geweest voor een kleine beurt met apk keuring van onze camper. Er moest het een en ander gerepareerd worden om onze camper weer apk klaar te krijgen. Dus hopelijk ff geen kosten meer aan de camper dan zien ze ons volgend jaar weer voor een grote beurt met apk.
Fred en Patty
Nijmegen
Aardige mensen om mee te werken.
Arno
Panningen
Mijn eerste ervaring met het kopen van een auto via een garage/verkoopbedrijf. Goed begeleid en fijn contact! Dank!
moniek
Melderslo
Prettige garage, vriendelijke monteurs en balie medewerkers. Reparaties naar tevredenheid uitgevoerd.
24 March 2026
Maarten
Heide
Vandaag vanuit Leidschendam naar ysselsteyn gereden voor een proefrit en werden we fijn ontvangen door Peter en stagiair Jesper, omdat er nog een auto stond waar wij ter plekke interesse in hadden werd deze gewoon uit het midden van de showroom gehaald om ook deze te kunnen proefrijden. Uiteindelijk zijn we haar huis gereden met een mooie nieuwe gebruikte auto. Wij raden iedereen aan om hier een auto te kopen
14 March 2026
Richard
Leidschendam
Vriendelijke mensen. Doen wat ze beloven.
1 March 2026
paul
Holhees
Later we het simpel houden ****** (6 sterren, voor ieder denkbaar aspect!
27 February 2026
Kees en Joke
Dordrecht
Auto is thuis opgehaald en terug gebracht. Ben tijdens de werkzaamheden geïnformeerd wat er gedaan moet worden en wat de kosten ongeveer waren
27 February 2026
Grad
Venray
Zij zeggen wat ze doen, en doen wat ze zeggen.
22 February 2026
Daphne
Klantvriendelijk en snelle service
19 February 2026
Floris
Venray
Eerlijke mensen met een goede prijs, die zijn moeilijk te vinden deze dagen.
17 February 2026
Lukas
Helenaveen
Wij kochten een bu****per uit 2005, Luuk en Peter hebben ons prima geholpen.
13 February 2026
wim
Veenendaal
Zeer netjes geholpen en met een heel goed gevoel een auto gekocht Van a tot met z Zoals het hoort Fam lenior
13 February 2026
Yamile
Purmerend
De verkoper heeft 20 jaar als monteur gewerkt , dus hij heeft zoveel ervaring opgedaan , dat een jonge aankomende verkoper daar met zijn gladde praatjes niet tegenop kan !
11 February 2026
Piet
HORST
Ik ben pas 1x bij deze garage geweest, maar ben erg vriendelijk te woord gestaan en netjes van te voren gebeld dat er iets extra’s gerepareerd moest worden buiten de normale onderhoudsbeurt.
9 February 2026
Mirjam
Veulen
Een heel fijn bedrijf. Goede communicatie, goede service en zeer vriendelijk personeel.
8 February 2026
Marc
Deurne
Fijn bedrijf , vriendelijke benadering ! Top
7 February 2026
geert
Panningen
Zowel bij aankoop/inruil als onderhoud/reparatie duidelijk en volgens afspraak in alles.
5 February 2026
michel
Horst
Gyors lenyegre toro, nem kerteltek
27 January 2026
erdös
Bedankt voor de snelle service ivm lekke band
24 January 2026
Arno en Minette
Snel geholpen
20 January 2026
Peter en Sandra
Ysselsteyn
Vriendelijke en snel geholpen.
20 January 2026
Thijs
Ysselsteyn
19 January 2026
Ben
Venray
Vriendelijk ontvangen,en goede afspraak gemaakt.monteur Harm denkt met je mee,in mijn geval ontdekte hij lekke injector, tel.contact en snel alles gerepareerd .
14 January 2026
willem