Goed geregeld en vriendelijke service

Hele fijne camper. Super.

Fijn contact met verkoopadviseur.

Eerlijke handel en goede survis

vriendelijke mensen

vriendelijk en goed geholpen

Altijd geweldige service.

Al jaren klant en nog steeds tevreden! Regelmatig net dat beetje extra moeite om het plaatje compleet te maken is hen niet vreemd. Fijn dat je altijd op ze kunt vertrouwen.

prettige koop ervaring

We hebben een camper gekocht bij Peters en we zijn tot nog toe zeer tevreden. Behulpzaam en meedenkend, klantvriendelijke en deskundig. Proactief bij iets dat niet goed werkte vervangen. Goede service en een keurig bedrijf.

Leuke gezellige sfeer

Mooie goede camper gekocht auto ingeruild ook dat was mogelijk alles op een plek geregeld fantastisch echt een aanrader . Zeker eens een kijke te nemen als je op zoek bent naar een auto of camper

Prima, netjes geholpen met aankoop

Nieuwe ervaring voor de eerste keer

Voor de eerste keer een camper gehuurt, tuurlijk wel een paar vids bekeken want wat is een camper eigelijk en waar moet je op letten,waren wel een paar minpuntjes ,bij het ophalen , wel vermeld, maar algemeen goed bevallen zeker voor herhaling vatbaar.

Punctueel,duidelijk geholpen

Alles is naar wens gegaan , kan niet beter.

Uitstekend en vlot geholpen!

We stonden met pech langs de kant op de N270. Er moest een nieuwe koelvloeistoftank geplaatst worden omdat de oude een lekkage had. Peter heeft een nieuwe besteld, welke binnen een paar uur in de werkplaats gemonteerd werd. Hij heeft onze reparatie er ‘even’ tussendoor gedaan, top service en super attent!

Betrouwbaar en meedenkend

Goede service, behulpzaam, denken mee in oplossingen. Betrouwbaar. Enorm gastvrij en na aankoop ook nog een leuke verrassing meegekregen!

Goede professionele afhandeling

Goede ervaring met de koop van mijn Link & Co. Correcte duidelijke afhandeling.

correct bedrijf

Op elk moment aanspreekbaar. Snelle service . Vriendelijk en behulpzaam personeel

Wordt er goed geholpen

Ben er samen met mijn dochter er heen geweest we hebben daar allebei een auto gekocht we werden daar goed geholpen e

Heel goed alles volgens afspraak

Goede uitleg gekregen het Tess lift systeem

Accuraat opgepakt.

De service-beurt en APK-keuring van de camper werden accuraat opgepakt. De benodigde onderhoudswerkzaamheden werden goed vooraf afgestemd.

Geweldige service

Peters Campers ontzorgd je volledig, zodat je optimaal kunt genieten van je vakantie!

Prettige ervaring.

Prettige ervaring met Kees en Peter bij aankoop van mijn nieuwe auto.

zeer snelle hulp en erg gastvrij

Ga zo door super snel en vakkundig geholpen.

Een fijne manier om onthaalt te worden

Toen ik binnen kwam werd ik gewoon gemoedelijk ontvangen. Ze dachten met mij mee . En gaven mij alle ruimte . Afspraken naar wens en vertrouwen.

Vriendelijk en deskundig geholpen.

Uitstekende service.

Heel prettig verlopen en afhandeling van de verkoop v1an onze 2 campers en aankoop van de nieuwe camper!

Hartelijk, deskundig en betrouwbaar

Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf. De service was perfect. Telefonisch contact met Peter zeer vriendelijk en behulpzaam, Kees kwam bij ons thuis langs zodat wij een testrit konden maken. Verkoop van onze auto en aankoop nieuwe auto verliep vlekkeloos.

Heel tevreden

Zeer goed bevallen!