Ik haal de caravan op en breng hem weer terug. De reparaties zijn altijd goed uitgevoerd.Er is één kritiekpunt. Wij willen geen stickers op de caravan. Wij doen aan mondelinge reclame voor jullie en dat ziet er, zoals uit deze enquete blijkt, heel goed uit. Met vriendelijke groet, Fam. Oosterloo
Betreffende het assortiment kunnen wij geen oordeel vellen, niet van toepassing op ons.
We zijn bij onze aankoop prima geholpen moesten de caravan Fendt binnen een week gebruiken. Afgesproken vanwegw de drukte de caravan op verkeersveiligheid af te leveren en na het seizoen alle andere aanpassingen te doen. Hierover zijn we zeer tevreden, alle reparaties zijn naar behoeren uitgevoerd.
Zeer betrouwbaar,prima service,uitstekende voorlichting en je doet er in een prettige sfeer zaken.M.a.w. in woord geweldig
heb ik als zeer prettig ervaren. vriendelijk personeel.
Prima reactie op onze vragen. Soepel bij het veraneren van gemaakte afspraak.
Prettig contact, duidelijke en heldere afspraken die ook nagekomen worden.
vriendelijke en vakbewame verkopers, goede service en aftersales
De ervaringen waren in het begin niet optimaal. Naderhand is dit duidelijk verbeterd. De huidige ervaring valt als positief te omschrijven.
Wij huren als gezin reeds een aantal jaren een tourcaravan bij Bruggink.
tot nu toe ben ik zeer tevreden, ik heb sinds november 2011 een gebruikte caravan gekocht. moet het nieuwe seizoen afwachten hoe het gaat met de aankoop
Prettige ontvangst; goede deskundigheid en prima service.
M.n Gideon!!! Een Topper!!!!....super viendelijk en komt afspraken na!
Kamerlingh Onnesstraat 19
7271AZ Borculo