Filters

5

Krijg geen bericht terug bij inruil voorstel

Geen bericht terug vind ik erg slordig

 • Aanbevelen? Nee
10

Toch nog nieuwe lade!

Lades voor mijn Knaus waren niet meer leverbaar. Maar de man van de receptie zocht de 'zolder' af en na 15 minuten had hij er nog een gevonden. Nu kan ik mijn caravan weer normaal gebruiken met een keurige bestekbaklade. Ondanks het hoogseizoen prima geholpen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Fijn geholpen bij aankoop nieuwe camper

Alles rondom de inruil oude en aankoop nieuwe camper hebben wij als prettig ervaren. De aflevering van de nieuwe camper was correct. Ook de communicatie verloopt goed wat wij zeer belangrijk vinden. Tot nu toe heel tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

zeer professionele aanpak

Ik heb een tweedehands caravan gekocht bij Bruggink. De aanpak van Bruggink is zeer professioneel. Sander en Bas hebben zeer degelijke uitleg gegeven, zowel praktisch als administratief. Ik had voordien een plooiwagen, waardoor ik niet vertrouwd was met praktische zaken zoals werking koelkast, verwarming, luifel, ... Ik kreeg praktische tips, kon alles vragen, en ook nadien -per mail- heb ik nog eens uitleg gekregen. Ik kom uit België, waardoor de benodigde papieren toch wat anders zijn dan in Nederland (eerst E705 document nodig, dan een administratieve keuring, dan nummerplaat aanvragen bij DIV, vervolgens verzekeren, en dan nog eens laten keuren). Ik raad aan een COC te bemachtigen, hetgeen in Nederland niet standaard aanwezig is. Kortom: zeer tevreden over Bruggink!

 • Aanbevelen? Ja
10

Op en top klant vriendelijk en service gericht.

Wij zijn zeer tevreden over de prettige manier van advies over de aanschaf van onze Knaus Sport caravan door Sander, super bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken.. Ervaren.. Kennis van zaken

Of het nu vanuit het buitenland is of in een nood situatie thuis.. Er is altijd een direkt luisterend oor en deskundige hulp. Wij zijn na jaren nog steeds erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Ingmar helpt mij gedreven en klantvriendelijk.

In de loop van de tijd heb ik een aantal onderdelen moeten bestellen voor mijn Knaus Travelliner 640 mh. Dan krijg ik telkens te maken met Ingmar werkzaam bij Bruggink. Wat mij dan opvalt is de accuratesse en de inzet waarmee Ingmar mij probeert te helpen. Na 35 jaar een hoveniers-bedrijf gehad te hebben met wisselend kaliber van personeel is de ouderwetse, correcte, klantvriendelijke en behulpzame manier van meedenken met mijn problemathiek een verademing!! Ingmar; chapeau en bedankt!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Superservice!

Die enkele keer dat wij helemaal vanuit t zuiden met de camper naar Almelo rijden is de moeite waard! De service van Bruggink is top. Een extra dakluik plaatsen, nieuwe navigatie ( wat n mooi ding!) het wordt allemaal goed en snel geregeld. Die Limburgse vlaai hebben ze meer dan verdiend! Bart, John, nogmaals bedankt en weer tot een volgende gelegenheid.

 • Aanbevelen? Ja
1

Te groot voor servet te klein voor tafellaken.

Een aantal jaren geleden hebben wij hier onze eerste Hymer camper gekocht. Bij de aanschaf zijn we niet goed voorgelicht mbt het gewicht van de camper. Na ons hierin verdiept te hebben en onze camper te hebben gewogen was het gewicht van de camper zonder lading boven de 3500 kg. Nadat ik verhaal ben gaan halen werd ons verteld om ons geen zorgen te maken dat de verzekering ongevallen dekt en de controle minimaal is. Technisch kan de camper tot 4200 kg geladen worden was de mededeling. Inmiddels ben ik een C1 rijbewijs verder en hebben de camper laten opwaarderen. In het eerste seizoen kregen we lekkage. Lang verhaal kort. Na het laten monteren van de buitendouche door Bruggink bleek uiteindelijk de oorzaak in een t-stuk te zitten. Dit is door een ander bedrijf verholpen. Laatste zomer steenslag in de voorruit gekregen. Advies Bruggink nieuwe voorruit. Door hen laten uitvoeren. Na de vervanging op 1 punt lekkage omdat de ruit niet goed geplakt is. Oplossing Bruggink brengen we een rubberen coating aan wat een tang op een varken is gezien de uitgangssituatie. Al met al 1 hoop ellende. Wij komen er nooit weer! Familie Veelers Hellendoorn.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer en mevrouw Veelers, Bedankt voor uw feedback. Wat spijtig dat u ontevreden bent over de reparatie van de voorruitlekkage. We hebben deze reparatiewijze al vaak tot volle tevredenheid van de eigenaren gehanteerd dus waren ons van geen kwaad bewust. We hadden u inderdaad vooraf moeten inlichten over de wijze van repareren, waarvoor mijn excuses. We zullen hier in de toekomst op letten. Desalniettemin wens ik u veel fijne vakanties in de Hymer en u blijft van harte welkom. Met vriendelijke groeten, Bruggink Caravans & Campers Leon Bruggink

9

Vooral de afdeling onderdelen Borculo is zeer goed !!!

Via deze weg wil ik Ingmar bedanken voor zijn snelle en fijne afhandeling van de onderdelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Omdat ik een speciale bestelling had, en Bruggink 1 van de drie bedrijven in NL is die dit konden leveren, ben ik erg blij dat dit zo snel en goed geleverd is. Bij het ophalen een lekker kopje koffie gehad en zeer vriendelijk en deskundig geholpen. Ook als je kleine dingen koopt bij Bruggink is de klant koning. Dit is lang niet overal zo. Top bedrijf met mooie occasion’s, goede uitstraling en eigen garage.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig vriendelijk en deskundig personeel

Na een lange zoektocht uiteindelijk de ideale camper gevonden. Best spannend voor de eerste keer. Wij werden geholpen door Sander en dat was top. Vriendelijk deskundig en prettig in de communicatie. De camper bevalt goed. Goed afgeleverd en bij vragen waren zij altijd bereid om je te woord te staan. Een fijn bedrijf waar wij een heel goed gevoel bij hebben. Wij gaan daardoor ontspannend met de camper op stap. Bedankt hier voor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon super

Camper gekocht in Borculo afgeleverd in Almelo zowel in Borculo als in Almelo zeer vriendelijk ook de kennis van hun product super . Ik had een garantie probleempje dat lag bij fiat ga maar naar de garage was geen enkel probleem gewoon super . De firma is zeker aan te bevelen .

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Ik heb vorig jaar een caravan gekocht en kreeg netjes voor het aflopen van de garantie termijn een brief. Hierin de mogelijkheid om problemen nog te laten herstellen. Super netjes.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk nemen de tijd en deskundig

6 juni onze nieuwe camper opgehaald prima uitleg gehad Daarna onderweg nog telefonisch ondersteuningen gehad bij wat probleempjes Na twee weken even terug voor een nood reparatie even snel tussendoor En drie maanden 11000km en 10 landen te hebben doorkruist later afspraak voor wat garantie reparaties alles snel en vakkundig gerepareerd en opgelost Kunnen nu weer lekker verder Spanje Portugal we komen eraan Met dank aan het team van Bruggink Borculo Mvg. John en Els

 • Aanbevelen? Ja
6

Niet weer doen

IN okt 2018 bij verkoperBas een knaus sudwind gekocht van 2013 de opmerking van BAS de caravan wordt helemaal nagekeken en met 12 maand garantie ik bedenk dat Bas bedoelde als wielens er mee wegrijd dan kijk ik hem na achter zit kussen rits stuk kachel , wc mover en nog een aantal kleinnig heden tot overmaat ging de koelkast tijdens de vakantie stuk Peter heeft alles opgelost maar ik zal niet gouw weer bij Bas kopen zelf heb ik 32 jaar in de verkoop gezeten maar niet op deze manier

 • Aanbevelen? Ja
9

Vriendelijk personeel en doen er alles aan wat ze met je afspreken

Wij gingen kijken voor een VW Karmann Colorado uit 2005. Aan deze Camper zaten een paar dingen die opgelost dienden te worden. Kees van Dijk (de verkoper) gaf aan dat alles netjes zou worden opgelost. Bruggink heeft inderdaad alles opgelost. Wat zij beloven doen ze ook werkelijk. Wij zijn heel tevreden over de manier hoe ze bij Bruggink werken en het de klant naar hun zin maken.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Altijd behulpzaam, en staan met raad en daad klaar. Komen afspraken goed na is onze ervaring. We komen er nu meer dan tien jaar en hebben alleen maar goede ervaringen. Schept ons vertrouwen!

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een gebruikte Hymer Starline uit 2001 bezichtigd bij de Firma Bruggink. Omdat de verkoper Leon Bruggink deskundig en betrouwbaar op ons overkwam zijn wij direct tot aanschaf overgegaan . Tijdens de thuisreis met de camper hoorden wij op hogere snelheid een vervelend geluid . Dit was ons tijdens de proefrit niet opgevalllen . Thuisgekomen direct de klacht gemeld . Na het weekeinde boden ze aan de klacht aan de camper bij een ons vertrouwde garage te laten onderzoeken en een kostenanalyse te maken . Omdat dit niet helemaal bevredigend verliep wilden ze toch liever de camper weer terug naar Almelo om zelf de oorzaak en kosten beter te monitoren. Hier was ik achteraf blij mee omdat bleek dat de automatische versnellingsbak moest gereviseerd worden. Deze kosten zijn zonder discussie door de firma Bruggink voldaan . De camper is nu gewoon voor 100 % in orde . Super van dit bedrijf en heb dan ook alle vertrouwen in een verdere samenwerking in de toekomst ondanks dat we daar een paar honderd kilometer voor moeten afleggen .

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Goeie ontvangst, we komen op een advertentie af betreffende een camper Carthago in bemiddeling. Camper ziet er niet uit, van de foto op de site niet te herkennen. Zo op het zicht mankeert er van alles aan, deukjes/ niet goed sluitende deuren/ slechte kitnaden/ smoezelig interieur/loshangende bekabeling etc. Maw zeer ontervreden, we zijn er speciaal voor omgereden. Teleurstellend en jammer.

 • Aanbevelen? Nee
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voorkomend, efficiënt en zakelijk behandeld door de afdeling magazijnbeheer!

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Gebruikte camper gekocht, gesproken over de mogelijke aflevering van ca 3 weken. Er moest een cruise control ingebouwd worden en de complete check. Daar wij om het weekend werken, had ik aangegeven dat we graag over 4 weken de camper wilden halen. Niet dus, problemen met de cruise control. Na 6 weken kunnen ophalen, wel frustrerend als je je kameraad had toegezegd hem het 5e weekend wel mee kon krijgen. Dan bij het ophalen staat de verkeerde camper gewassen en afgetankt voor je klaar. Beetje jammer allemaal, maar we gaan er wel vanuit dat we er een mooie tijd mee gaan beleven.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima ervaring en fijne medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanuit het westen van het land naar Bruggink om een camper te bezichtigen, Omdat de accu leeg was hebben zij direct een nieuwe accu gemonteerd, tijdens de onderhandelingen zijn duidelijk zaken afegsproken die ook allemaal nagekomen zijn. Groot was onze vreugde toen bleek dat tijdens de oplevering meer zaken waar vernieuwd dan dat er besproken was. De huishoudaccu was vernieuwd, Nieuwe matten en zelfs de airco geserviced tevens zijn de koplampen gepolijst. Grote klasse

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed advies, geeft vertrouwen, prijs misschien wat aan de hoge kant. Oplevering en uitleg prima.

 • Aanbevelen? Ja
 • Service
 • Deskundigheid
 • Prijs/kwaliteit
 • Reden bezoek Aanschaf gebruikte caravan/camper

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd