Prima.

Kundig, netjes en correct.

apk keuring

Gebeld voor een APK-keuring. Hadden niet gelijk tijd, maar vroegen daarom wel gelijk door voor de verstrijk datum van de APK zodat hier eventueel nog op ingespeeld kon worden. Auto afgeleverd, doorgegeven dat ik de auto eigenlijk in de middag weer nodig zou hebben. Werd opgeschreven en doorgegeven en kon de auto dezelfde ochtend binnen 2 uur weer ophalen. Duidelijke uitleg wat er gedaan is. Ik kan weer een jaar vooruit

Staan altijd voor je klaar en zeer klantvriendelijk

Zeer tevreden over deskundigheid, alsmede eerlijke, vriendelijke en transparante verhouding met de klant.

Geweldige service

Prettige personeelsleden .

Prima garage !

Al meer dan 20 jaar klant bij garage Bakker, heel tevreden!

Vriendelijk en snel

vriendelijk personeel, goede informatie over de uit te voeren werkzaam heden en vlotte afwerking hier van..

Al vele jaren een zeer goed adres!!

Al vele jaren een vertrouwd adres met deskundige afhandeling, en zeer vakkundige monteurs. Flexibele instelling, spelen goed in op de vraag van de klant.

Heel klantvriendelijk

heel goed

auto moest onverwacht eerder komen, ze kwamen hem zelf halen en weer netjes thuis gebracht super toch!

Gewoon een betrouwbare garage

Duidelijk in informatie over de noodzakelijke reparaties en de kosten

Prima!!

Behulpzaam en vriendelijk. Duidelijke communicatie.

Alles goed geregeld. Prima service. Altijd een telefoontje met de eventuele kosten voordat de reparatie plaats gaat vinden .

Zéér snelle service!

Altijd vriendelijk

Geweldig de service

Wij werden meteen geholpen met een lekke band zodat we konden doorgaan

Erg pretting

Eindelijk een garage bedrijf gevonden die netjes overleggen om geen overbodige kosten te maken, en correct de afspraak nakomen.

Fijne garage

Eigenlijk alleen maar goede ervaring

Weer prima voor elkaar.

Alles weer goed geregeld.

Prima bedrijf, vriendelijk personeel en goede service

Auto gekocht vorig jaar en ben tevreden met de service die het afgelopen jaar is gegeven. Apk en kleine onderhoudsbeurt gehad. Viel iets duurder uit dan gehoopt en verwacht maar ja

zeer betrouwbare garage

Deze garage overlegt van te voren over hoe of wat er moet gebeuren. Zo loop je niet tegen verassingen aan. Allemaal even vriendelijk en kundig.

Naar grote tevredenheid geholpen

Ik kan niet anders zeggen dat wij heel vriendelijk en meteen zijn geholpen met het repareren van de auto.

Vriendelijke medewerkers , top service !

Bij Bakker is je auto in goede handen. Ze zijn er transparant in de kosten en melden op tijd wat je kunt verwachten. Zeer vriendelijke medewerkers.

eerlijk en betrouwbaar

er moest aan mijn auto veel gedaan worden met aan aardig kostenplaatje, wat voor mij dan belangrijk is is dat ik weet waar ik voor betaal en er een goed gevoel bij heb, Autoservice bakker is hier voor mij in geslaagd!! bedankt

Correct en duidelijk

Duidelijke kosten opgave geen wazige verhalen

Altijd top!

Keurig de winterbanden voor de zomerbanden verwisseld

Prima!

Prima geholpen