Leveren goede service en zijn helder in de afspraken en verdere communicatie.

De servicebeurten worden netjes en vakmatig correct uitgevoerd. Geen verrassingen. Uitstekende vakmensen die een goede service bieden gecombineerd met heldere communicatie. Aanrader!

Snel en keurig opgelost

Prima garagebedrijf

Deskundige monteurs, goede service en wat betreft tegenvallende kosten: altijd de intentie om er samen uit te komen. We zijn al jááááárenlang klant!

Geweldig!!

Zie aub mijn eerdere beoordelingen. Ik val anders in herhaling. zoals gewoonlijk weer dik tevreden en niets op aan te merken!

Fantastisch geholpen

Zoals altijd goede service

Betrokken en deskundig

Al jaren kom ik bij Bakker met verschillende auto's. Vooral BMW. Het tam heeft mij nog nooit teleurgesteld. Ook de kleine dingetjes, zoals even mij naar huis brengen als ik zelf geen ander vervoer heb, is nooit een probleem geweest. Ja echt heel fijn om zo1n bedrijf dichtbij huis te hebben.

Topbedrijf

Auto had problemen, konden dezelfde dag nog langskomen en volgende dag al gemaakt. En een leenfiets om weer thuis te komen. Alles binnen no-time weer gefixt.

Superservice!

's ochtends met een brandend motorlampje richting de garage, diezelfde middag weer naar huis met mijn gerepareerde auto. Altijd vriendelijk en behulpzaam. Denken echt met je mee. Kortom: Superservice!

Een zeer klantvriendelijke op hulp gerichte autogarage

Zie boven

Staan altijd voor je klaar

Goed vakmanschap ontzettend klantvriendelijk

zoals gewoonlijk goed, maar kan nog beter

Graag in telefonisch overleg ook doorgeven waarom een brandstofsysteemreinigend middel wordt toegevoegd. De CX5 2.5 wordt altijd afgetankt met superbenzine. Is een systeemreiniger dan noodzakelijk?

Goede ervaring daar auto komt in nieuwstaat na buiten

Klant gericht

Ik was door iemand van de voegsel bank aanbevolen voor de service niets gelogen was een belevenis dank je wel

Eerlijk bedrijf en eerlijke prijzen

We waren helemaal nog niet bekend met deze garage. Toen we binnen waren merkten we al snel de oprechtheid van Theo en zijn enthousiasme over zijn familiebedrijf. Er was meteen een goed vertrouwen. We hebben nu een prachtige Hyundai I 10 gekocht. We zullen deze garage zeker aanbevelen. Bedankt Theo. Esther en Edward uit Uitgeest

Goede bestelbus gekocht

Afgelopen voorjaar bij auto verkoop en-lease Bakker een tweedehands bestelbus gekocht. Nette bus en tegen een goede prijs. Helaas wel startproblemen gehad hiermee. MAAR, 1 belletje en het werd de volgende dag meteen opgelost! Zeer tevreden over deze garage! Ik haal hier ook zeker mijn volgende (bedrijfs)auto's.

Fijne en goede service

Zeer goede uitleg en service, accuraat geholpen . Wij zijn een tevreden nieuwe klant. Houden ZO!!!!!

Prettig,snel en vakkundig probleem verholpen.

Zie boven

Wederom top geregeld!

Snelle service en goed meedenken in de kosten.

goed meedenken en goed advies

zeer goede servise en vriendelijke mensen

Uitmuntende service

Auto gebracht voor jaarlijkse beurt. Vriendelijke ontvangst en afhandeling.

Prima geholpen en vriendelijke sfeer

Goede uitleg over de reparaties en prima contact over de telefoon.

tussen de drukte door toch snel geholpen

bij onverwachte storing snel geholpen

Een top bedrijf .

Je wordt er goed en snel geholpen.

Altijd behulpzaam

Men is altijd bereidt om mee te denken. Goede service en prettig klantencontact.

Oostelijke Randweg 4

1723LH Noord-scharwoude