Vriendelijke mensen. Staan altijd voor je klaar. Een kleine reperatie kan meestal zonder bellen
Een fijn bedrijf met mensen die jekent en jou kennen. Hoge servicegraad en hard voor auto\'s. Niet gewoon alles vervangen voor nieuw, maar ook gewoon een gedegen reparatie uitvoeren. ik kom er nu al meer dan 20 jaar en dat zegt wat!
prima bedrijf, goede service, enorme bereidwillendheid om je tevreden te houden
Fijne mensen, verstand van auto\'s, service gericht, Top.
Uitstekend bedrijf
Vorig jaar een auto gekocht. Zeer goed en klantvriendelijk geholpen. Ruim een half jaar later terug geweest wegens een mankementjes, dit werd zo verholpen en ze kwamen onze auto netjes voor de deur afleveren zodat we niet weer de reis naar Barneveld hoefden te maken. Nu voor een kleine beurt, en ook nu niets anders dan lof over garagebedrijf Domselaar. Ga zo door Jan!
Prima, goede service
zeer goed
Goede service. Ze helpen je zoeken naar een geschikte auto en kopen die zo nodig voor je in. De inrit is wel erg smal geworden door de vele autos die er staan.
Een feestje om bij jullie te komen! nu serieus: Ga zo door allemaal!
Prims. Alleen zou ik op de factuur graag het werkplaats tarief gesplitst in uren willen zien.
Onze ervaringen met autobedrijf van Domselaar zijn zeer positief.
Zijn altijd bereid om je tussendoor even te helpen met een probleempje.
Al 25 jaar alleen maar goede ervaringen.
Goed gevoel gekregen bij aanschaf van mijn auto. Alle reparaties worden netjes afgehandeld. Als er iets aan de hand is met \'vreemde geluiden onder de motorkap\' blijft van Domselaar zoeken naar het probleem totdat het verholpen is en samen met mij als klant naar de juiste oplossing wordt gezocht. Zeer goede ervaring mee dus!!
Uitermate vriendelijke ontvangst, uitstekende service (o.m.vervangend vervoer is altijd beschikbaar) en een duidelijk gespecificeerde factuur. Ik ben dan ook erg tevreden!
Tijdens vakantie in Voorthuien, pech aan rechterraam van Seat Leon. Ging niet meer omhoog. Kwam om 12.00 uur aan en werd direct geholpen. Stond om 13.00 uur weer \"buiten\" keurig opgelost. Prima service. Was er een aantal jaren ook al geweest tijdens pech in mijn vakantie op de Veluwe. Ook torn prima geholpen met defecte waterpomp.