Vriendelijk, meedenkend personeel dat kundig en snel de klus klaart.
Het is een zeer professioneel bedrijf. Van klantvriendelijkheid tot deskundigheid. Wat vertrouwen geeft.
Altijd vriendelijk en correct conform afspraak.
Er wordt goed gekeken wat voor onderhoud nodig is, apk soepel gegaan! Heel tevreden
Vriendelijk, gastvrij en vakkundig
Afspraak maken gaat makkelijk online. Onderhoudsbeurt prima uitgevoerd.
Ik zit nu al jaren bij Autobedrijf van Domselaar. Ze denken altijd met mij mee als er wat aan de hand is of wat een betere oplossing zou kunnen zijn. Zal de komende jaren ook nog zeker bij hun blijven.
Eerlijk vakkundig en klantvriendelijk.
Prima service en klant vriendelijk
Je wordt netjes geholpen
Vriendelijk, behulpzaam en een goede service.
Wordt goed en deskundig geholpen; klant is koning
Al ong. 25 jaar tot volle tevredenheid vaste klant . Goede service en zeer vriendelijk en behulpzaam
altijd tijd om te luisteren naar je vraag.
altijd netjes geholpen
Mijn auto raakte oververhit vlak bij garage van Domselaar. Ik ben als niet klant naar binnen gegaan en ze stonden direct voor me klaar. Aangezien voor mijn auto onderdelen besteld moesten worden kon ik niet verder maar eventueel kon er zelfs vervangend vervoer worden geregeld. De volgende dag al was mijn auto weer hersteld. Zeer tevreden over de vriendelijke en vakkundige service.
Heel fijn advies gehad tijdens de koop van onze auto. Erg meedenkende, vriendelijke mensen.
Alles top voor elkaar!
Garage die meedenkt. Duidelijk is qua afspraken. En flexibel is.
Voor de eerste keer mijn auto voor een kleine beurt en APK gebracht en goed geholpen. Zelfs mogelijkheid om een leenfiets ter beschikking te krijgen. Binnen 1 dag alles afgemaakt, ik kan weer vooruit.
Fijn contact en kundige mensen
Kom hier al jarenlang en ga eigenlijk altijd met een goed gevoel weer weg.
Ik kan niet anders zeggen dat ik als klant wordt behandeld. Nooit met HOI wordt begroet maar met goedemorgen of Goedemiddag. Dat opzich is tegenwoordig al bijzonder. Afspraak is afspraak daar kan ik bij van Domselaar altijd op rekenen. Top
Altijd vriendelijk.En altijd behulpsaam