Goed gedaan
Wij komen al jaren bij Van Domselaar. Het is een heel fijn bedrijf met echte aandacht voor de klant. Ook voor kleine problemen maakt Van Donselaar tussendoor tijd
Vriendelijk, eerlijk en betrouwbaar. Fijne communicatie! En super service!
Ik dacht dat de APK keuring gratis was als je gelijktijdig een onderhoudsbeurt liet doen. Dit bleek niet het geval.
Onze Seat Exeo met 395.000 kilometer op de teller in april voor een controle van de airco naar Domselaar gebracht. Helaas was de reparatie duur waardoor we snel een andere auto wilden. In eerste instantie met Jan gekeken naar wat binnen de wensen viel voor een opvolger van de Exeo. Thuis wat verder verdiept in de materie. Toen met Jan en Bart verder gesproken en niks was te gek. Van een Tiguan meenemen om proef te rijden tot het samen op zoek gaan naar een binnen budget en eisen pakket passende Tarraco samen met Bart. Iedere vraag werd beantwoord uit eerlijkheid, niet om te verkopen. Eind resultaat: samen een prachtige rode Seat Tarraco gevonden. Exact 3 weken nadat de mededeling kwam over de Exeo konden we hem ophalen. Jan, Bart en de rest van het team, ga zo door!
We zijn inmiddels 12 jaar klant van Autobedrijf Van Domselaar. In al die tijd zijn we als klant uitstekend behandeld. Niet alleen als klant maar ook als mens kunnen we zonder meer zeggen dat de service van uitzonderlijke hoge kwaliteit is en dat het onderlinge contact uiterst prettig is. Ook bij onverwachte pech is de afhandeling van zaken doelmatig met een ongekende hulpvaardigheid die we in deze tijd nog maar weinig zien. Alle complimenten daar voor. Al met al een fijne en betrouwbare dealer.
Zéér professioneel personeel!
Al ruim 30 jaar trouwe klant. En ook nu weer super service Zoals altijd Weer een mooie auto gekocht bij deze garage Met hartelijke medewerkers. Ben er echt blij op naar veel mooie kilometers
Er is direct gehandeld op mijn vragen en 's middags reed ik weer twvreden weg.
Goed geholpen door vriendelijke mensen.
Ik ben goed en prettig geholpen bij het onderhoud van mijn auto. Eventuele meerwerk is vooraf netjes in overleg gegaan.
Fijn autobedrijf waar je echt goed geholpen wordt. Ze nemen de tijd voor je en denken met je mee. Ook top dat ze altijd vervangend vervoer regelen. Bij kosten overleggen ze netjes vooraf, alles is duidelijk en transparant. Gewoon goede, eerlijke service. Echt een aanrader! O ja, de koffie is ook erg lekker ;)
Fijn bedrijf. Fijne mensen!
Zeer prettig geholpen, een deskundig en vriendelijk familiebedrijf.
Heb een auto gekocht en ben daar mee goed geholpen Hele fijne ervaring met de verkoper lekker gewoon je voelt daar gelijk thuis
Snel en efficiënt
Alles is goed gegaan.
Omdat mijn vorige garage de deuren sloot ben ik met de vaste monteur meegegaan naar van Domselaar, ze werken netjes volgens afspraak en houden je op de hoogte als er hoge kosten aan dreigen te komen.
Garage Van Domselaar is een familiebedrijf en dat merk je aan alles. Een familiebedrijf is afhankelijk van zijn reputatie en die staat als een huis. Niets is teveel moeite, je wordt steevast snel geholpen, ook op zaterdag! Als een reparatie niet nodig is of nog niet, wordt dat ook niet geadviseerd. Die eerlijkheid en betrouwbaarheid is heel waardevol. Ik zou niet snel naar een ander adres gaan.
Recent twee auto’s bij ze gekocht, beide keren naar volle tevredenheid. Indien er een probleem was dan was dat ook direct opgelost