Fijn bedrijf. Fijne mensen!
Zeer prettig geholpen, een deskundig en vriendelijk familiebedrijf.
Heb een auto gekocht en ben daar mee goed geholpen Hele fijne ervaring met de verkoper lekker gewoon je voelt daar gelijk thuis
Snel en efficiënt
Alles is goed gegaan.
Omdat mijn vorige garage de deuren sloot ben ik met de vaste monteur meegegaan naar van Domselaar, ze werken netjes volgens afspraak en houden je op de hoogte als er hoge kosten aan dreigen te komen.
Garage Van Domselaar is een familiebedrijf en dat merk je aan alles. Een familiebedrijf is afhankelijk van zijn reputatie en die staat als een huis. Niets is teveel moeite, je wordt steevast snel geholpen, ook op zaterdag! Als een reparatie niet nodig is of nog niet, wordt dat ook niet geadviseerd. Die eerlijkheid en betrouwbaarheid is heel waardevol. Ik zou niet snel naar een ander adres gaan.
Recent twee auto’s bij ze gekocht, beide keren naar volle tevredenheid. Indien er een probleem was dan was dat ook direct opgelost
Super fijn geholpen, auto gekocht, kopje koffie gehad, en toen alles tot in puntjes alles uitgelegd. En nu super blij met onze mooie fijne auto.
Goed en correct geholpen en afspraken nagekomen.
Vriendelijk en deskundig geholpen
Met problemen staan ze altijd voor je klaar. Denken goed aan de klant! Super, ga zo door!
Gewoon: probleempje opgelost.
Vragen worden beantwoord, problemen worden opgelost en er word altijd meegedacht. Kortom helemaal top!!!!
Top!!!
Service van de garage is echt een pre. Duidelijke communicatie en je auto is in goede handen :)
Wij kopen al bijna 17 jaar bij van domselaar.wij zijn zeer tevreden
Zijn eerlijke mensen en helpen altijd.
Al jarenlang klant met hele goede ervaringen.
Super bedrijf waar je altijd terecht kunt.
Er werd netjes gebeld of ik nog een grote beurt voor mijn auto wilde
door de jaren heen een goede en vertrouwde band opgebouwd
Wordt hiet altijd vriendelijk en eerlijk geholpen. En altijd goed advies wat te doen