Super, sneller dan verwacht de werkzaamheden perfect uitgevoerd!

Zaterdag om 12.00 uur de auto zonder afspraak gebracht, en maandag waren de werkzaamheden al gedaan. Het zal ze niet met alle werkzaamheden zo snel lukken, maar dit kwam voor mij heel goed uit.

Snelle afspraak, prima service

Ik had problemen met de accu van de camper en, hoewel ik (nog) geen klant was kon ik direct een afspraak maken op het moment dat het mij uitkwam. De werkzaamheden zijn volgens afspraak uitgevoerd en ik kreeg goede adviezen.

Snel geregeld

Altijd prima service

Snel en adequaat

Nieuwe ruitenwissers nodig, dezelfde middag geregeld.

Perfecte service

Bij deze garage klopt alles, prettige bediening, eerlijke voorlichting, degelijke reparatie. Je voelt je hier KLANT !

Top geregeld allemaal.

Van begin tot eind top geregeld. Goede service en goed persoonlijk contact.

Top bedrijf

Vakkundig voor normale prijzen

Service met een Hoofdletter S!!!

Goed en eerlijk advies, snel geholpen en zeer tevreden met het eindresultaat! Een professioneel team dat met je meedenkt.

M’n Suzuki voor de keuring en een beurt, hij rijd weer prima. Top

Wederom een uitstekende ervaring

Mijn auto was weer toe aan de jaarlijkse APK, de benodigde reparaties vlot uitgevoerd en keurig meegedacht. De aanvullende gewenste vervanging van veren is ook helemaal naar behoren uitgevoerd. Al met al wederom een uitstekende ervaring met Autobedrijf Van Eeden.

Snelle service en uitstekend geholpen!

Mijn remblokken moesten worden vervangen. Na vier uur kreeg ik al een telefoontje dat ik mijn auto kon ophalen.

Van Eeden zal ik zeker aanbevelen bij mijn vrienden

Ook al ging het alleen maar om nieuwe kentekenplaten, er wordt de tijd voor genomen en ze worden professioneel vastgezet. Kortom, het is fijn personeel waar ik mij heel prettig bij voel.

Een zeer betrouwbaar bedrijf

Gewoon goed werk

Good job on time

Fijne en betrouwbare dienstverlening

Ik heb goede ervaringen met Van Eeden. Voor het jaarlijkse onderhoud maar ook onvoorziene reparaties tussendoor. Altijd vriendelijk en behulpzaam, ze zoeken het defect goed uit en nemen de moeite om zorgvuldig toe te lichten wat er kapot is en wat het gaat kosten.

Uitstekende fijne service

Een team met veel ervaring, goede expertise in huis. Vertrouwd je auto achter kunnen laten en een eerlijke beoordeling kunnen verwachten. Schoon netjes en geordend, professioneel

Hele goede service.

Mijn APK moest snel geregeld worden. Dat kan je wel over laten aan Marcel en zijn team. Top.

Goeie en snelle service

Goede en snelle service

Netjes behandeld

Goeie service en weer goeie contact over wat er gedaan moet worden

altijd goede service

snel geholpen

Een topbedrijf.

We zijn zeer tevreden met Van Eeden. Goed advies. Onderhoud auto perfect. Onze auto’s gaan naar Van Eeden. We hebben vertrouwen in dit bedrijf.

uitstekend

helder en duidelijk gecommuniceerd over een vrij forse reparatie die ik moest laten doen na pech met mijn auto. Prijsopgave vooraf duidelijk en tijdens herstel op de hoogte gehouden, ook van een helaas voor mij extra kostenpost. Auto rijdt weer als nieuw~!

Top garage

Fijne garage om je auto te laten onderhouden. Het personeel is erg vakkundig en denkt ook mee met de klant. Wij zijn er blij mee.

heel goed gegaan

alles was goed geregeld toppie ik zou nog een logo krijgen via de mail voor sposenering eerdaags maak ik de rekening over grt Adri

goed snel en betaalbaar

snelle reactie per mail en reparatie ook vlot goed en voor nette prijs !!!

Walserij 12

2211SJ Noordwijkerhout