Ik ben altijd voor 100 % tevreden

Je wordt er keurig behandeld. Afspraken worden nageleefd. Service is prima. Ik vertrouw de firma volledig.Ik heb er geen verstand van of alle werkzaamheden precies worden uitgevoerd en of alle bedragen kloppen, maar mijn vertrouwen is nog nooit beschaamd. Als er een grotere reparatie nodig is, word ik altijd eerst gebeld en wordt het uitgelegd. Ook van andere klanten hoor ik alleen positieve dingen. In een dorp als Noordwijkerhout kun je maar één keer de boel bedonderen. Zoiets gaat als een lopend vuurtje door het dorp en je kunt het schudden!

Snel en efficient voor een goede prijs !

Servicebeurt en APK voor een Ford Fiësta. s'Middags gebracht, de volgende morgen klaar. Strak gepland, beter kan het niet.

altijd goed

altijd goed

Geweldig, super support!

Super geholpen, echt een vakbedrijf!

Ging weer super snel

Nieuwe kenteken platen besteld

Toppers

Omdat ik dacht wat aandachtspunten op te merken bij mijn auto deze naar Van Eeden gebracht voor een kleine onderhoudsbeurt. De punten die ik aanbracht zijn allemaal gecontroleerd. Geen onnodige reparaties of kosten. Ik vind het toppers die altijd voor je klaar staan en alleen maar zaken repareren die nodig zijn.

Goede service en vriendelijk personeel

Goed bedrijf

prima!

Prima!

Goed geholpen, gevoel van betrouwbaarheid

Auto had grote beurt nodig. Ben vriendelijk, netjes geholpen. Prettig contact en mensen komen bekwaam over. Kosten probeer ik altijd te begrijpen en wat meer inzicht in te krijgen, maar kan ik niet altijd helemaal vat op krijgen. Maar dat ligt denk vooral aan mij. Het gevoel bij de kosten is ok vooral omdat ik het idee heb dat er kwaliteit wordt geleverd.

heel goed

Men weet waar zij het over hebben, erg service gericht. zij nemen de tijd om een en ander uit te leggen. de werkplaats is schoon, opgeruimd en overzichtelijk. Wij worden altijd prettig te woord gestaan.

Altijd top

Betrouwbaar, altijd goede service, zeer vriendelijk en goede prijs. Ik ga nergens anders meer heen! Dankjewel!

Altijd prettige ontvangt, verstand van zaken, overleg bij (grote) reparaties. Briendelijk

Een fantastisch bedrijf

Makkelijk afspraak maken. Als er iets extra's gedaan moet worden dan wordt je gebeld. Alles wordt heel goed uitgevoerd en de prijs is niet duur.

goede service ,eerlijk ,en klantvriendelijk

prettig voel me op gemak daar en kan altijd komen voor kleine dingen na te laten kijken bv ;olie peilen .

goed onderhoud

Goed garagebedrijf met het nodige advies voor je auto

Uitstekende service, Top bedrijf!

Goede prijs. Zeer tevreden.

Heel goed

goede service

super

goed geholpen

Tot nog toe alleen maar goede ervaringen gehad.

Ik heb tot nog toe altijd alleen nog maar goede ervaringen gehad en ik kom nu toch al een aantal jaren bij ze voor APK en onderhoud aan mijn auto.

Ervaren monteurs en goede service

Mijn auto's zijn al jaren bij hun in onderhoud en ik ben er erg tevreden over.

Prettige garage om er te komen

Een goede en een klantvriendelijke garage Je wordt er goed geholpen.

tevreden

tevreden

Zoals altijd alles volgens afspraak!!!

Je weet van tevoren waar je aan toe bent. Communicatie is helder. Ik ben uitermate tevreden.

Uitstekend.

Goed en vriendelijk geholpen !

Vakwerk. Goed oordeel kosten en baten. Perfect advies.

Een oudere auto stelt je vaak voor keuzes. Vernieuwen of reviseren. Van Eeden help je met je met gedegen adviezen.

Walserij 12

2211SJ Noordwijkerhout