Laden reviews...
71 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen consequent snelle en betrouwbare service. Het personeel is vriendelijk en professioneel en communiceren duidelijk. Reparaties worden efficiënt uitgevoerd en geven eerlijk advies. Over het geheel genomen voelen klanten vertrouwen om terug te keren voor toekomstige behoeften.
Bellen altijd van te voren wat er moet gebeuren....doen nooit zomaar iets....altijd alles goed geregeld.....vriendelijk.....
24 June 2026
Aardig, proffesioneel, toppers
20 June 2026
Andrea
Noordwijkerhout
Fijne garage en personeel goede service en het is fijn dat ze bellen wat er aan de auto moet gebeuren .
18 June 2026
Corine
Noordwijkerhout
Gewoon altijd goed en correct
18 June 2026
Peter
Noordwijkerhout
Ja goeiendag Het enige is dat ffkes een stuk rijden is Verder goed geholpen gaat prima zo Zeker aanrader nadat ze versnellingsbak hebben gereviseerd Mvg Edwin
17 June 2026
Edwin Koeckhoven
Hoofddorp
Eerlijke service en goede communicatie
16 June 2026
Ronald
Noordwijkerhout
Vakkundig werk, duidelijke uitleg van wat er nodig is, geen verrassingen bij het afrekenen en vriendelijk te woord gestaan.
14 June 2026
Lisette
Noordwijkerhout
Datgene wat je bij de BMW-dealer mag verwachten maar daar niet krijgt, tref je dat bij dit bedrijf gewoon wel. 1/ Goede duidelijke communicatie 2/ Afspraken worden nagekomen 3/ Flexibiliteit en persoonlijkheid. 4/ Keurige bedragen naar waarde 5/ Vakmensen !
12 June 2026
Correct !!
10 June 2026
Piet
Noordwijkerhout
Persoonlijke contacten, er wordt goed werk geleverd. Goed overleg over werkzaamheden die gedaan moeten worden.
9 June 2026
Ruud
Voorhout
2 June 2026
Jan
Noordwijkerhout
Ik kom nu al 5 jaar bij dit bedrijf en nog nooit viel het tegen of hebben ze ons niet kunnen helpen. Bij dit bedrijf hebben ze nog echt verstand van hoe auto’s werken zonder blindelings de computer te volgen. Verder is de wachttijd nooit lang en kan ik altijd binnen een paar dagen terecht en als ik de auto de avond voor de afspraak breng is die altijd de volgende dag alweer klaar. Ik ben heel tevreden en blijf bij dit bedrijf.
29 May 2026
Wieger
Katwijk aan Zee
ik ben goed geholpen keuring goed gedaan
24 May 2026
Adri
Noordwijkerhout
De dynamo snel en vakkundig vervangen. Zowel ik als de auto zijn weer helemaal opgeladen.
23 May 2026
Piet
Noordwijkerhout
Snel geholpen, goede service!
13 May 2026
Andrew
Zandvoort
Staan altijd zo snel mogelijk klaar
13 May 2026
Rina
Noordwijkerhout
elke keer bij bezoek van de garage vriendelijk en professioneel geholpen door de vakmensen van autobedrijf van Eeden
3 May 2026
Michel
Noordwijk
Uitstekende service, eerlijk advies en een zeer vriendelijk team
21 April 2026
Arjen
Noordwijk
Als je belt als je een probleem hebt kun je altijd langs komen.....prijzen en reparaties worden altijd overlegd.... Dus Top...
8 April 2026
Miranda Dobbe
Noordwijkerhout
Na problemen met mijn versnellingsbak doorverwezen naar deze garage en ik werd daar prettig en goed geholpen. De reparatie kon snel en naar tevredenheid worden uitgevoerd. Op recht een ervaren garage voor soortgelijke problemen.
31 March 2026
Michiel
Sassenheim
Vakmensen waar je op kan leunen!
26 March 2026
Niels
25 March 2026
Bianca
Noordwijkerhout
Naast een goede service geven ze ook advies over onderhoud en levensduur van de auto
19 March 2026
Judith