Goed.

Prima service, snel geholpen.

Gewoon uitstekend, wat wil je nog meer!?

Gewoon uitstekend, wat wil je nog meer!?

Auto weggebracht voor APK en grote brurt

Het was de eerste keer dat ik hier kwam met de auto. Er moest wel een en ander gebeuren aan de auto, dus de rekening valt dan altijd een beetje tegen. Vooraf zijn alle onderdelen die vervangen moesten worden telefonisch aan mij gemeld. Toen ik de auto op kwam halen werden van al die dingen duidelijke foto's van de slijtage getoond en kreeg ik nog wat verdere uitleg. Heel netjes zo ! Is goed bevallen !

Werd gelijk geholpen terwijl je bij anderen drie weken of meer moet wachten

Moderne showroom en werkplaats

Professioneel bedrijf en eigenaar Patrick is heel behulpzaam en kundig

Geweldig garage altijd tijd voor je

Een goede garage weten waar ze over praten en geweldige monteurs en vakmanschap

geweldig

de service is jaar na jaar van grotree klasse geen sprookjes maar gewoon de waar heid en altijd alles netjes gerepareerd voor schappeljike prijs ook apk altijd probleemloos ik k ikomer al jaren en zal datook blijven don, het is gewoon top daar !!

Gewoon keurig en goed.

Bracht de auto (na een afspraak te hebben gemaakt) voor een "klein defect". Is keurig en snel opgelost, precies zoals afgesproken, voor een redelijke prijs. Aardige mensen, binnen ziet alles er keurig schoon en professioneel uit, kortom, is mij goed bevallen.

Goede uitleg van de rekening

Was een complexe reparatie Ford Fiësta Eco Boost, het vernieuwen van de distributieriem en alles wat daar bij hoort.

Klantgericht en vriendelijk

Je wordt prettig geholpen, ook als je tussendoor eens een vraag of klein probleempje hebt, ze Helpen altijd.

Alles volgens afspraak afgewerkt !

Ook de vierde auto uit de familie naar volle tevredenheid ondergebracht bij Bosch Carservice!

Super goed geholpen!

Ik kwam met een lekke band, en kreeg na n uurtje al melding dat hij klaar stond!

Excellent and Fast

They were able to set the right expectations from the very beginning and completed the work on time.

• Would you recommend us? Yes

Vriendelijke mensen

Professioneel en klantvriendelijk

Een zeer kundig en professioneel garage bedrijf. Zeer klantvriendelijk en goede communicatie. Een aanrader als je opzoek bent naar een goed en betrouwbaar adres voor uw auto.

Ondanks dat ik een week te vroeg was voor mijn APK is deze toch uitgevoerd. Factuur overzichtelijk, klantvriendelijk en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Uitstekend vanwege vakdeskundigheid en klantvriendelijkheid.

Mijn ervaring is dat de mensen van Bosch Car Service Roosendaal een hoge mate van expertise in huis hebben voor diverse merken auto's. Er wordt door hun zeer klantvriendelijk en transparant aangegeven wat de gebreken aan de auto zijn en wat de daarvoor benodigde reparaties zijn en ongeveer kosten. Al met al een zeer positieve ervaring!

Enorm meedenkend

Voor het eerst langs geweest om mijn auto apk te laten keuren. Ik heb deze pas 4 maanden dus het is altijd spannend wat er dan uit komt. Helaas hier en daar wat mankementen. Er is fijn meegedacht en goed gecommuniceerd. Binnen een dag was de auto al weer klaar!

Alles verloopt volgens afspraak

Werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd. De geconstateerde gebreken worden gemeld.

Fijne garage.

Een goede service! Het is er trouwens mooi verbouwd.

Goede service, denken met de klant mee, betrouwbaar!

Opnieuw zeer goed geholpen. Bespreken verschillende opties en denken steeds opnieuw mee met de afweging en gevolgen van eventuele keuzes. Wanneer ik kijk naar eerdere ervaringen bij andere garages is de echt zo veel meer betrouwbaar.

Snelle service

Prima geholpen

Ik werd snel en prima geholpen. Chapeau!

Behulpzaam

Vriendelijk personeel

Fijn geholpen

Tijdens de bandenwissel kwamen er nog andere gebreken naar boven. Fijn dat ik gelijk een nieuwe afspraak kon maken en dat er aanvullende werkzaamheden zijn verricht, zodat ik weer veilig de weg op kan.

Vijfhuizenberg 38

4708 AK Roosendaal