Vriendelijk vakkundig en klantgericht

ben er tevreden mee

goede service altijd vriendelijk en goede advice

Service top

Fijne communicatie, kennis en apperatuur. Er is wat lekkage aan een olieslang er werd met foto's uitgelegd wat er vervangen moet worden.

Snel en goedgereageerd op een noodreparatie

Een dag voor we naar Parijs gaan waar het 33 graden is stopt de airco ermee. Vanmorgen gebeld, direct langs kunnen komen en vanavond was een nieuwe compressor gemonteerd, alles afgevuld. Top gedaan en nu met een koele auto naar Parijs

Vakmensen met hart voor hun werk

Klant gericht, vriendelijk en correct: vakmensen die ook nog echt kunnen sleutelen, en dan alles met Bosch kwaliteitsproducten.

Professionals.

Zorg dat het werk op tijd af is, werkt met precisie en kwaliteit!

Betrouwbaar en een zeer goede service!

Echt een garage die goed personeel in dienst heeft. Er wordt altijd vakkundig te werk gegaan. Ik rij met een gerust hart met mijn bestelbus de garage weer uit na een beurt of keuring. Prijs/kwaliteit verhouding is gewoon goed bij deze garage!

Goede en vakkundig service

Vriendelijkheid , zoals afgesproken werkzaamheden gedaan. Vakkundig service

Had een lekke band ik vraag of er tijd voor was. Werd gelijk netjes geholpen dat noem ik service. Bosch Car Service Vijfhuizenberg 38 Roosendaal

Fantastisch

Echt super fijne, goede en snelle service. Zeer betrouwbare garage!!

Snel geholpen

Probleem met de koppeling werd ondanks een drukke planning snel en goed door Bosch Car Service verholpen. Chapeau en merci!

Snelle en deskundige hulp

Met een onverwacht probleem aan onze auto, kon Bosch Car Service het probleem op een relatief eenvoudige manier oplossen,

Uitstekende service!

Ik werd snel op de hoogte gebracht toen het bestelde onderdeel geleverd was en kon die zelfde dag nog terecht. Ik kon ter plekke wachten terwijl mijn auto gerepareerd werd. Snelle en uitstekende service!

Gastvrij ontvangen en geholpen

Nemen alle tijd om vragen te beantwoorden.

Goed.

Prima service, snel geholpen.

Gewoon uitstekend, wat wil je nog meer!?

Gewoon uitstekend, wat wil je nog meer!?

Auto weggebracht voor APK en grote brurt

Het was de eerste keer dat ik hier kwam met de auto. Er moest wel een en ander gebeuren aan de auto, dus de rekening valt dan altijd een beetje tegen. Vooraf zijn alle onderdelen die vervangen moesten worden telefonisch aan mij gemeld. Toen ik de auto op kwam halen werden van al die dingen duidelijke foto's van de slijtage getoond en kreeg ik nog wat verdere uitleg. Heel netjes zo ! Is goed bevallen !

Werd gelijk geholpen terwijl je bij anderen drie weken of meer moet wachten

Moderne showroom en werkplaats

Professioneel bedrijf en eigenaar Patrick is heel behulpzaam en kundig

Geweldig garage altijd tijd voor je

Een goede garage weten waar ze over praten en geweldige monteurs en vakmanschap

geweldig

de service is jaar na jaar van grotree klasse geen sprookjes maar gewoon de waar heid en altijd alles netjes gerepareerd voor schappeljike prijs ook apk altijd probleemloos ik k ikomer al jaren en zal datook blijven don, het is gewoon top daar !!

Gewoon keurig en goed.

Bracht de auto (na een afspraak te hebben gemaakt) voor een "klein defect". Is keurig en snel opgelost, precies zoals afgesproken, voor een redelijke prijs. Aardige mensen, binnen ziet alles er keurig schoon en professioneel uit, kortom, is mij goed bevallen.

Goede uitleg van de rekening

Was een complexe reparatie Ford Fiësta Eco Boost, het vernieuwen van de distributieriem en alles wat daar bij hoort.

Klantgericht en vriendelijk

Je wordt prettig geholpen, ook als je tussendoor eens een vraag of klein probleempje hebt, ze Helpen altijd.

Vijfhuizenberg 38

4708 AK Roosendaal