Laden reviews...
135 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten prijzen herhaaldelijk het vriendelijke personeel, snelle service en heldere kosteninformatie. Betrouwbare reparaties en eerlijke communicatie komen vaak terug in de reviews. Enkele opmerkingen gaan over prijsverschillen of planning, maar de algehele tevredenheid blijft hoog en klantgericht.
Na een afspraak bij de dealer Kia, toch een second opinion gevraagd bij Bosch car service Roosendaal. Stukken minder geld ( honderden euro’s) kwijt en ook nu is het lampje niet meer aan, dus storing is opgelost. Blij met deze garage, ga ook zeker terug keren, lijkt me uiterst betrouwbaar adres!
24 July 2026
Theo
Roosendaal
Storing aan mijn bedrijfsbus snel en vakkundig verholpen. Adblue systeem is weer 100%, blij mee.
24 July 2026
Alexander
Oudenbosch
Het contact met betrekking voor de apk verliep heel fijn. Ze zijn oprecht eerlijk Duidelijke uitleg van wat er gedaan is aan de auto. Ook de service was perfect. Echt een aanrader!
23 July 2026
Annette
Roosendaal
We kwamen er kort voor onze vakantie achter dat er bij de vorige garage cruciale werkzaamheden niet waren uitgevoerd, dat zagen we pas later in de kleine lettertjes. Gelukkig dacht Bosch Car Service heel fijn mee om snel tot een oplossing te komen. Ze keken mijn Volkswagen Golf eerst grondig na en gaven een eerlijk advies over wat er nú echt moest gebeuren en wat kon wachten. Uit het rapport bleek dat de distributieriem erg versleten was (met al 200k op de teller), de bougies aan vervanging toe waren en er een olielek was. Met een lange rit naar Frankrijk voor de deur bracht dat de nodige stress mee, maar gelukkig konden ze ons op hele korte termijn tussendoor inplannen. Vooraf kreeg ik een duidelijke, overzichtelijke offerte. Alles is transparant gecommuniceerd, de werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd en de auto rijdt weer top. Eerlijke, fijne service!
22 July 2026
Martijn
Roosendaal
Mijn man was al klant en vandaar dat ik met mijn auto ook wilde kijken of dit goed zou bevallen. Pluspunten: wij wonen dichtbij de garage, valt onder Bosch Car service. Garage waar je nog goed en uitgebreid te woord wordt gestaan. Duidelijke uitleg over de factuur en eventuele extra kosten die erbij zouden komen.
18 July 2026
Nicole
Roosendaal
Had een lekke band. Zaak was open op een zaterdag. Ze hebben twee nieuwe banden besteld en koplamp vervangen. Kon vanaf maandag weer ophalen. Prima in orde!
17 July 2026
Kevin
Roosendaal
vandaag een beurt gedaan, van te voren wordt je netjes geïnformeerd wat er gedaan moet worden, de factuur wordt samen door gelopen en uitgelegd. Je wordt correct behandeld.
13 July 2026
Joop
roosendaal
niet goedkoop , wel snelle service, vriendelijke afhandeling
13 July 2026
jeannine van Hoek
roosendaal
Netjes en snel geholpen ook al ben ik daar geen vaste klant . Top
11 July 2026
Angelique
Roosendaal
Vanuit België terug naar Nederland en op zoek naar een nieuwe garage voor de auto. Ben door het personeel van BCS Roosendaal zeer goed, netjes en vakkundig geholpen.
8 July 2026
Maurice
Roosendaal
APK en zomer Check zijn naar tevredenheid uitgevoerd. Ook fijn dat er een leenfiets beschikbaar was
8 July 2026
Thuis gebracht en opgehaald
1 July 2026
R Matthijssen
Roosendaal
Dit is de eerste keer dat iemand mijn auto goed heeft gerepareerd. Hij rijdt nu beter dan toen ik hem kocht! Super bedankt voor de nieuwe Ruitenwissers. En de schoonmaak van de auto aan de binnenkant zoals de buitenkant. Met vriendelijke groeten, Antónia Cardoso
22 June 2026
Antónia Cardoso
Roosendaal
Super goede, snelle en vriendelijke service
22 June 2026
Nj
Roosendaal
Nadat ik bij mijn originele dealer regelmatig met een kluitje in het riet was gestuurd en steeds met hoge kosten werd geconfronteerd ben ik terechtgekomen bij Bosch Service Garage Roosendaal. Zij hoorden mijn probleem aan en zeiden dat ze dit wel op zouden kunnen lossen. Waren duidelijk in wat wel en niet kon en dat de kosten niet vooraf te overzien waren dan na een diagnose vooraf. Uiteindelijk de reparatie verricht naar volle tevredenheid.
16 June 2026
Jos
15 June 2026
Ernst
Roosendaal
Zoals ik het graag wil. Geen gedoe, daadkrachtige aanpak en de juiste mensen die het doen.
12 June 2026
John
Roosendaal
Auto gebracht voor een onderhoudsbeurt A van de Renault Arkana. Is goed uitgevoerd en tevens extra aandacht voor vervangen ruitenwissers (was echt nodig) en vervangen luchtfilter (was echt nodig). En extra aandacht gevraagd voor banden om op tijd te vervangen vóór de winter en op tijd vervangen motorolie. Kan over een aantal maanden nog.
9 June 2026
Leo
Roosendaal
Loste vlot en vakkundig mijn klacht op, banden liepen heel langzaam leeg. Lampje op mijn dashboard gaf dit al lang aan. Vorige garagebedrijf kreeg dat lampje niet uit? Klacht is verholpen en lampje brand niet meer...
6 June 2026
Geert
Goed gezord
5 June 2026
Cor
Roosendaal
Lekke band onderweg, werd snel en vruendelijk geholpen.goede service!
5 June 2026
C
Roosendaal
Mijn oudere auto wordt uitstekend onderhouden en gewassen opgeleverd na een beurt!
3 June 2026
Conny
Roosendaal
De afspraak voor het jaarlijkse onderhoud van de auto was snel geregeld. Het stevige onderhoud werd overeenkomstig mijn wensen vlot uitgevoerd en mijn auto rijdt nu weer fantastisch. Alle waardering voor het team van Bosch Car Service Roosendaal
2 June 2026
Theo van oorschot