Goed, vriendelijk, service op maat
Professioneel, klantvriendelijk en behulpzaam
Bedankt voor deze mooie beoordeling. gr, Erwin Huzen
Coulance ten aanzien van een reparatie terwijl de garantietermijn feitelijk was verstreken.
Goedemiddag, Bedankt voor jullie mooie beoordeling. hoe ging de diepe hel loop in Holten? Gr, Erwin Huzen [email protected]
Goedemiddag, Bedankt voor jullie mooie beoordeling. dit waarderen wij erg. gr, Erwin Huzen
Beste Marc, Ik zie jullie beoordeling, bedankt voor jullie tijd daarvoor. Wij vroegen ons alleen af wat jullie ervaring was. Aangezien wij voor de prijs kwaliteit een 6 krijgen. graag hoor ik jullie mening. hier kunnen wij alleen maar van leren. met vriendelijke groet, Erwin Huzen
Vriendelijk, snel en deskundig
Duidelijk en goede service