Goed bereikbaar, telefonisch en in Holten. Zeer netjes geholpen
Prima service!
snelle en goede service, Top
Geweldig bedrijf! Ik werd perfect geholpen, goese service op maat en zal het zeker bij mijn vrienden aanbevelen.
We zijn goed geholpen. Gewoon rechtdoor zee en geen wollig gepraat.
Flexibel en goed.
Goede service, eerlijk en betrouwbaar. Bij problemen snel geholpen en werd er een goede oplossing gevonden.
Snelle en kundige service.
Weer geweldig blij met de opknapbeurt van mijn auto. Goede communicatie over de kosten en zeer tevreden over het onderhoud. Hier kun je fijn met je auto terecht!
Snelle service en zelfs geen kosten berekend voor het ophalen van de auto!
Prima ervaring, goede service.
Een zeer prettige garage die met je meedenkt en in oplossingen denkt! We hebben onze caravan hier zomer klaar laten maken. Caravan ziet er weer perfect uit en onderhoud is goed uitgevoerd!
Netjes, geduldig en betrouwbaar.
Prima wordt erg goed geholpen
Groot onderhoud laten uitvoeren aan mijn V70 van respectabele leeftijd. Helder advies gekregen met meerdere opties, waardoor we zelf een keuze konden maken over wat we wel en niet wilden laten doen. Uiteindelijk is het flinke reparatie geworden, maar de V70 rijdt weer als nieuw. Super service!