Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klantenfeedback toont consequent tevredenheid over de kwaliteit van de service, het vriendelijke personeel en de betrouwbare ondersteuning. Veel beoordelingen benadrukken duidelijke communicatie en een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. De ervaringen geven aan dat het team professioneel en betrouwbaar is en reparaties en aankopen vlot afhandelt. Klanten zien het als prettig om in de toekomst terug te komen.
Alles goed geregeld
10 October 2025
Hans
Bathmen
goed en erg klant vriendelijk
6 October 2025
Wilco
7451 PS Holten
Nieuw in de regio en zoekend naar een camperdealer kwam ik via google uit bij Erik Huzen. Ben hier nu een aantal keren geweest, altijd vriendelijk te woord gestaan, ook hebben ze zich erg flexibel opgesteld om mij tussen hun drukke dagen door toch te kunnen helpen zodat de camper alsnog op een trip kon. Ze hebben er een nieuwe vaste klant bij!
28 September 2025
Jurriaan
Laren
Auto voor de keuring gehad, werd keurig gebeld wat er nog gedaan moest worden. Auto keurig gewassen weer opgehaald.
24 September 2025
Rene
Holten
Duidelijk en duidelijk invoelbaar betrouwbaar.
18 September 2025
E.C.
Angerlo
Prettig geholpen en uitstekende service.
15 September 2025
Rob Hautvast
Zutphen
Ik was vergeten een volle tank erbij te vragen foutje mijnerzijds, maar het had ook aangeboden kunnen worden op mijn vraag of ik af moest dingen en daar "weinig ruimte" voor was. Klein gebaar
13 September 2025
Erik
Den Haag
Perfect geholpen door Erik, hij heeft ons snel aan een auto geholpen die aan onze wensen voldoet.
27 August 2025
Wilco
Holten
Ik heb onlangs een nieuwe auto gekocht met hulp van Erik Huzen. Hij en zijn team hebben mij hier zeer goed bij geholpen.
25 August 2025
Charlotte
Amsterdam
Misverstand over wel of niet wachten op APK. Ik was in de veronderstelling te kunnen wachten. Was niet genoteerd, maar direct opgelost. Prima
5 August 2025
Gerard
Barchem
Zeer jong en ongemotiveerde medewerkers,te beroerd om de huurauto voor te rujden en geen uitleg over het rijden ermee.
Beveelt niet aan
4 August 2025
Edward
Holten
De reparatie aan mijn auto werd vlotter uitgevoerd dan verwacht ... De rekening werd keurig aangepast, wat mij 10 tallen euro's scheelde! En de auto is weer netjes gewassen!
2 August 2025
Jan victor
Snel en vakkundig geholpen
31 July 2025
Jan
Holten
Als je een "spoed"probleem hebt proberen ze altijd een oplossing te vinden. Ze zijn niet de allergoedkoopste garage, ook niet extreem duur echter heel goed en het geld dus zeker waard.
31 July 2025
Richard
Vreden
Gisteren mijn nieuwe auto gekocht bij Erik Huzen. Fijn geholpen en erg klantvriendelijk. Erg tevreden over deze koop. Ik zal zeker dit autobedrijf aanbevelen aan anderen.
27 July 2025
Viktoria
Vriezenveen
Top team Als je met pech staat zijn ze er. ook voor nieuw gebruikte auto Staan ze voor je klaar met goed resultaat . Zeer te vreden
26 June 2025
Bettie
Goede service en klantvriendelijkheid
25 June 2025
Eric
Hengelo
Nadat we waren gestrandt met de camper, goed advies en service
19 June 2025
Annelies
Lemelerveld
Ik stond de straat te blokkeren door een probleem dat ik niet kon oplossen. Gebeld, en een monteur was er in no time en nrt zo snel loste hij het probleem op.
7 June 2025
JP
Stegeman
Erik Huzen heeft voor mij een auto ingevoerd uit Duitsland. Vooraf duidelijke afspraken gemaakt en daarna is het proces prima verlopen.
3 June 2025
Rob
Leusden
Ervaringen nu en in het verleden zijn altijd prima! Klantvriendelijk en betrouwbare adviezen. Er wordt goed meegedacht.
31 May 2025
Wim
29 May 2025
Johan
Holten
Afspraken keurig nagekomen, zeer behulpzaam. Nota nog iets lager dan tevoren als indicatie was afgegeven.
26 May 2025
Carlo
Markelo
Helaas was ik noodgedwongen een aantal reparaties in korte tijd te laten uitvoeren....... Bij Autobedrijf Erik Huzen BV hebben ze me goed geholpen en uitleg geven. Afspraak inplannen, combineren met al een gemaakte afspraak voor keuring en beurt, Scheelt onnodig tijd en auto kwijt aan garage-afspraken. Persoonlijk vind ik het fijn dat er feedback momenten waren. Wat me tot nu toe is opgevallen is dat niet alleen de auto weer klaar was voor gebruik, maar ook een schone auto ! De auto was toch nog even door de wasstraat gehaald. Top ! Goede service !
4 May 2025
Rene van Putten