Goede afspraken en sevice

Zo als ik et zeg

Freonlike fleurige minsken. Wolle graach helpe. Kundich.

Altijd goed

Heldere en adequate oplossingen. Goed onderhoud. De Mercedes heeft inmiddels meer dan een half miljoen km gereden. Zo kom je verder.

vriendelijk en professioneel

Goede service, prima afhandeling. Geeft vertrouwen op de weg. Niet goedkoop.

Top garage

Vriendelijke personeel en goede service

Zeer vakkundige garage, met heel behulpzaam, begripvol en vriendelijk personeel.

De mensen die hier werken weten overduidelijk waar ze mee bezg zijn. Heel vriendelijk, behulpzaam en professioneel! Dat geeft een prettig en veilig gevoel. Snelle hulp werd geboden. De auto rijdt weer als een zonnetje.

Al meer dan 35 jaar mijn garage

Betrouwbare garage en een goede service waar je auto gerust achter kan laten

Goed, volgens afspraak

Prettig, goede communicatie en goed gehumeurd personeel

Adequat snel geholpen

Professioneel en vriendelijk.

Vlot geholpen als er iets met je auto is

Onze oude trouwe gezinsauto stopte ermee en er werd mee gedacht om een nieuw avontuur aan te gaan. Al sinds jaar en dag klant bij Theo en nog altijd tevreden over de service.

snel, zorgvuldig

Tip , nieuwe rem schijf

Prima service en goed contact!

Helder en duidelijk. Altijd oplossingsgericht.

Niet meer wat het was.

Kennelijk duidelijker gericht op winst. Dus commerciëler. Vindt je terug in detail prijsstelling en van afhandeling. Het gevoel wordt na 28 jaar wat minder. Misschien is dat wel normaal maar ik ervaar het niet meer als prettig..

Klantvriendelijk, competent en een prima service. Top!!

Prima garage

Doet precies wat je vraagt.

Band op locatie vervangen

Snel geholpen. Redelijke prijs.

Weer prima geregeld ,ondanks het slechte weer

Prima communicatie en service

Online afspraak ingepland, via de mail bevestiging ontvangen plus herinnering 1 dag voor de keuring. Telefonisch contact na keuring dat auto gehaald kan worden.

Vriendelijk en behulpzaam.

Op advies van een kennis deze zaterdag bij de Winter langsgegaan met een defecte koplamp. Vriendelijk en deskundig geholpen. Dank voor de service!

Altijd goed en aardige medewerkers.

Al jaren bij Theo, altijd goed en heel vriendelijke mensen die er werken. Eerlijk bedrijf!!!

goede service vriendelijk personeel

Prima personeel

vaktechnisch en behulpzaam,

Uitstekende service

Vriendelijk geholpen en goede reparatie

Poort 1

8521 MC St. nicolaasga

Over Bosch Car Service Theo de Winter

In de ruim 33 jaar dat ons bedrijf bestaat zien we de laatste jaren dat de technologische ontwikkelingen heel erg snel gaan. Moderne auto’s zijn steeds meer voorzien van allerlei rijhulpsystemen en comfort verhogende opties. Al die tijd doen we ook ons best om het u als klant naar de zin te maken. Het gemiddelde rapportcijfer dat meer dan 1000 klanten ons tot nu toe hebben gegeven is een 9.4. Daar zijn we dankbaar voor en trots op! Er is ons dus veel aan gelegen om dat niveau vast te kunnen houden.