Altijd vriendelijk en hulpvaardig

Vooraf prima contact en offerte en op de dag van uitvoering ook de juiste uitleg en prima ontvangst

De service is top

Ze leggen alles goed uit en doen er alles aan om je te helpen.

Komen afspraken na.goede service

goede service

zeer prettig

Super service

Net als voorheen weer super geholpen met onze nieuwe auto, alles werd weer soepel en snel geregeld.

Altijd weer fijn

Persoonlijke aandacht Meedenken Al jaren lang trouwe klant naar allen tevredenheid

Keurig overlegd betreft werkzaamheden auto en rijd weer heerlijk.

Snelle service.

Snelle service

Klantvriendelijke, duidelijke uitleg vooraf

Uitstekend geholpen

Snelle service, uitstekend behandeld en uitermate vriendelijke eigenaar en medewerkers die zorgvuldig nadenken en werken. Kortom vakmanschap zeker aan te bevelen.

Levering en inregelen nieuwe sleutel

Zeer adequaat geholpen

Prima en snelle service

Ik had een lkekke band. Maandagavond een berichtje gestuurd. Dat werd gelijk beantwoord. Dinsdagochtend gelijk geholpen. Met een lekker bakkie koffie erbij.

Prima auto, en eerlijk mensen.

Auto gevonden via internet bij garage van de Zande. Afspraak gemaakt voor proefrit. Verteld dat ik nog andere afspraken gepland had voor proefritten. Prima, garage zou mij bellen als er een andere koper voor deze auto was. Na 8 dagen toch gekozen voor deze auto. Weer proefrit. De auto gekocht, deze is spik en span opgeleverd. Vriendelijke eerlijke mensen. Ik heb er een goed gevoel bij, en denk dat ik een mooie fijne auto heb gekocht.

Uitstekende service, klant is koning

Fijne betrouwbare mensen, duidelijke werkwijze, goede communicatie, goede service. Garantie = garantie, vraagt auto terug na garantieperiode en lost openstaande puntjes keurig op. Streeft er naar dat elke klant tevreden de deur uit gaat en slaagt daar ook echt in. Kan het iedereen aanraden. Zal hier bij volgende gelegenheid zeker terug gaan.

De beste service en enorme klantvriendelijk

De service is altijd top. Klantvriendelijk en flexibel. Ze denken met je mee alsof het hun eigen auto betreft.

snelle service

Super service,goede prijsafspraken,en steeds heel fijn persoonlijke benadering.

Perfect geregeld met de schad

Ik had een lichte schade. Alles is perfect geregeld van wegbrengen tot ophalen.

Betrouwbaar, eerlijk en super vriendelijk

Heel blij met mijn nieuwe auto, maar nog blijer door de fijne ontvangst, het meedenken van jullie en het nog nakijken van de auto. Super!

Tevreden

Lieve mensen en je wordt super geholpen!

Lieve mensen en je word goed geholpen, er word rekening gehouden met de wensen van de klant.

Altijd betrouwbaar en goed werk.

Op zaterdag namiddag spijker in mijn band, gebeld en ik kon toch nog direct terecht, top klasse !

Vriendelijke ontvangst.

Ik kwam speciale olie halen. 0w 20.

Top!

Goede ervaring met dit bedrijf.

grandioos

snel vriendelijk goed

Broxven 6

5296 NV Esch

Over Autoservice van de Zande B.V.

Autoservice van de Zande een erkend BOVAG- partner en sinds 1989 niet meer weg te denken in Esch en omstreken. Persoonlijke service staat bij ons voorop. Wij proberen met iedereen een persoonlijke band te onderhouden en uitstekende service te verlenen. Ons autobedrijf in Esch beschikt over een fraaie showroom waar u terecht kunt voor jonge, betrouwbare occasions. Daarnaast is Autoservice van de Zande voorzien van een ruime, moderne werkplaats waar u terecht kunt voor al uw auto gerelateerde werkzaamheden, ongeacht welk merk. Bent u opzoek naar uw droom auto, leaseauto of naar het juiste adres voor APK-keuringen en voor de bandenwissel? Wij helpen u graag!