Na 37 jaar zelf in een garage te hebben gewerkt , was de ervaring met Henny Veenings voor mij een goede reden om na mijn pensionering mijn auto door hem te laten onderhouden.
Wij hebben zeer goede ervaringen met Henny Veenings, zowel bij de aankoop van onze nieuwe auto (citroen C4) als ook onze occasion(citroen Saxo), die wij gebruiken als tweede auto.
Vriendelijk en heel goede service
wij hebben goede ervaringen met dit bedrijf
TOT NU TOE ZEER POSITIEF, GOEDE AFSPRAKEN, GOED GEHOLPEN.
Prettige garage,goed en dienstbaar personeel.
een bedrijf wat je serieus neemt, de service en het meekijken naar problemen en het oplossen is top. Ga zo door.
Zeer goed, wordt zo snel mogelijk geholpen
Een verademing voor wat klantencontact betreft. Geduldige uitleg en begeleiding. Heldere afspraken die nagekomen worden, ook als dat voor het bedrijf toevallig wat minder gunstig uitpakt. Wellicht het begin van een lange goede relatie.
Hr Veenings, Goed dat u wil weten hoe er over de zaken wordt gedacht van uit de klant. Echter ik kan / wil niet op alle vragen antwoorden, maar uw vragen lijst moet wel geheel worden ingevuld. Daar hij anders niet kan worden verstuurd. Dus u heeft nu een aantal met cijfer 1. Dit lijkt me niet eenvouidg om nu statistiek te berijven met de uitkomsten. Grt G. Koekkoek
Een prettig eerste mail-contact, ook het vervolg, een aankoop van een occasion tegen inruil oude auto. Kleine storing met verlichting bij het ophalen nieuwe auto maaar snel en netjes opgelost.