10 maanden geleden Volvo gekocht, bij de proefrit bleek de airco defect (dus te koop gezet met gebrek!). Defect verholpen door airco-vloeistof bij te vullen…. Nu, na de garantieperiode, blijkt de verdamper van de airco te lekken. Terwijl ik bij aankoop vermeld heb dat ik een deugdelijke reparatie verwachtte, gezien eerdere ervaringen met airco problemen bij vorige auto’s. Mijn conclusie: verdamper was bij aankoop ook al lek en is dus ondeskundig/goedkoop gerepareerd. Garage wilde niet verder gaan dan 50% van de reparatiekosten (totaal € 600,-) te vergoeden. Ik vind deze service ver onder de maat.
Een bedrijf, waar service en klantvriendelijkheid van zeer hoog niveau zijn.
prettig behulpzaam en vertrouwd
Prettig, gezellig, keurig bedrijf.
Prettige mensen, persoonlijke aandacht. Markt-conforme prijzen. Behulpzaam.
mijn ervaring zijn zeer positief, maar de deskundigheid kan ik slecht beoordelen omdat ik geen deskundig advies (hulp) heb ontvangen.
Een prima occassion gekocht mooi schoon en net bedrijf . Deskundig personeel die mij begeleide in het aankooptraject. Netjes de keuze en advies in het afleverpakket zelfs een kleine reparatie werd meteenuitgevoerd en ook nog kosteloos super bedrijf en opbhun site ook diverse acties in 1 woord een topbovaggarage
Al meer dan 25 jaar een tevreden klant en onze kinderen ondertussen ook
Wij zijn zeer tevreden, wij moesten onze jongere auto inruilen voor een oudere auto, (wegens de crisis die ons ten deel is gevallen) maar wij zijn uitermate tevreden met onze Peugeot, vriendelijke mensen en goed geholpen en een luisterend oor, waar kom je dat nu nog tegen deze tijd. Ga zo door!!!!
Altijd vriendelijke ontvangst en professionele hulp. Staan altijd voor je klaar. Voelt een beetje aan als familie.
Prima service en klant vriendelijk
Een zeer professionele, vakkundige garage. mede door hun openheid van kwaliteit garantie, of het nou om reparatie/Apk gaat of aanschaf van een nieuwe auto. Is garage Henny Veenings in onze optiek het juiste adres. zeker gezien de prijs kwaliteit verhouding Wij hebben dan ook 3 auto\'s in onderhoud waarvan een auto daadwerkelijk ook daar gekocht.
Geweldig, goede service, vriendelijk, meedenekend, terecht het beste garagebedrijf van Noord Holland
Zeer slechte service, veel praatjes, komt weinig van terecht. Als er echt iets is weten ze het niet. Ga er nooit meer heen!