Aankoop occasion Kleine en grote beurten APK Reparaties tussendoor
Aankoop vd auto heel plezierig ,niet t gevoel dat je met \" autobandieten\" te doen hebt ; integendeel,gedegen advies ,prettige manier van communiceren. Ook bij schade en onderhoudsbeurten duidelijke communicatie en meedenken.
Prima! Ik kom helemaal vanuit Alkmaar naar dit bedrijf, dus dat zegt genoeg. Duidelijkheid, expertise en klantvriendelijkheid zijn top.
Ik ben zeer tevreden met de service van deze garage
in 1 woord :fantastisch
Klantvriendelijk, meedenkend gewoon een topgarage
goed , al jaren een tevreden klant
Een prachtige dacia duster gekocht, Het personeel is zeer deskundig, goede service, perfecte uitstraling. Het personeel is zeer klant vriendelijk. Gewoon een top bovaggarage. Wij zijn zeer tevreden , onze complementen. Voor iedereen een perfecte aanrader.
Bij Garage Veenings hebben wij een tweedehands auto aangeschaft. Bij de bezichtiging viel ons de correctheid en duidelijkheid al direct op. Mede door het goede gevoel dat dat gaf uiteindelijk ook besloten om onze auto daar aan te schaffen. We zijn nog twee keer terug moeten gaan omdat we een paar \'kinderziektes\' tegenkwamen, maar beide keren keurig te woord gestaan en geholpen. Het is dat deze garage te ver bij ons vandaan zit, anders hadden wij garage Veenings zeker als vast onderhoudsadres genomen.
Ongeveer 6 jaar geleden een auto gekocht bij garage Veenings. Altijd goed geholpen als er problemen waren, APK ook altijd goed gegaan en nooit problemen gehad. Een keer een probleem met de auto gehad en kregen toen netjes een leenauto mee. fijn bedrijf om je auto aan toe te vertrouwen.
Wordt altijd zeer goed geholpen en ik merk dat dit één van de weinige autobedrijven is waarbij eerlijk wordt verteld wat het probleem is en of het noodzakelijk is om dit op te lossen. In vergelijking met andere autogarages heb ik hier nog nooit het gevoel gehad teveel te moeten te betalen.
Onze ervaring met Garage Henny Veenings is uitstekend. Fijne mensen die met de klant meedenken. Altijd een glimlach en een vlotte afhandeling. Top garage!
Niets anders dan complimenten