Auto start niet voor de deur; binnen een uur door de garage opgehaald en zelfde dag gerepareerd.
Goed bedrijf! Ze zijn naar mijn idee eerlijk, doen nooit zomaar extra werk aan mijn auto wat tijdens een beurt niet nodig is. Alles wordt duidelijk doorgesproken en iedereen daar is super beleefd! Nooit de beroerd om extra info over auto\'s te geven of dingen nader uit te leggen. Klantvriendelijkheid staat daar hoog aangeschreven, kunnen een hoop garages wat van leren.
Heel klantvriendelijk goede informatie en je bent echt klant en geen nummer net of je bij familie bent een top bedrijf
Kwam die ochtend zonder afspraak met naar mijn idee een lekke uitlaat. Het bleek wat anders te zijn. Maar diezelfde dag is de auto nog gerepareerd. Van tevoren ook een opgave van kosten ontvangen. Keurig !
Tot nu toe alleen maar positieve ervaring ondervonden.
Fijn en professioneel
Goede service, men probeert mee te denken met de klant en heeft zorg voor de auto. Verbeterpunten: de communicatie: er werd besloten dat facturen eigenlijk direct betaald dienen te worden. Dit was niet van te voren meegedeeld. Gelukkig kon het bedrag wel achteraf worden overgemaakt. In dit kader de tip gegeven om het pin apparaat te vervangen door één die ook met de app mobiel betalen kan communiceren.
Zeer betrouwbare garage en heel klant vriendelijk
Positief, vriendelijk flexibel
Super vriendelijk en zeer bekwaam bedrijf!
Bij het bekijken van een auto werden we keurig aangesproken en gehoord waar wij naar opzoek waren. Alle vragen werden netjes beantwoord, ook tijdens de aankoop ging alles naar wens. Erg klantvriendelijk allemaal.
Professioneel bedrijf met correcte vriendelijke behandeling.
Uitstekende ervaring met het bedrijf Vriendelijk en betrokken. Staan direct voor je klaar.
ik ben nog maar kort bij dit bedrijf ik heb goede ervaringen bij dit bedrijf goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan dit vind ik belangrijk
Wij zijn zeer tevreden over de service van de firma. Met vriendelijke groet, Tiny en Evert Verhulp
Ik ben 25 jaar klant en nog altijd naar volle tevredenheid.