Prima! Kom helemaal uit Bellingwolde (Groningen) voor service, onderhoud en APK keuring. Zegt genoeg, dacht ik.
Al meer dan 30 jaar een tevreden klant. Dat zegt wel genoeg.
snelle survice
Superfijne garage, hele betrokken mensen, erg klant/servicegericht, ik kom er graag.
goede en snelle service
Prima.
Zeer te vreden
Vorig jaar mijn occasion gekocht bij Veenings. Vriendelijk, eerlijk en professioneel personeel, zowel op de verkoop en administratie als in de werkplaats. Zeer tevreden!
Was nu wel wat minder enthousiast dan vroeger, herinnerde me toen ook nog enkele kleine dingetjes, moet toch op zoek naar een andere garage, Helaas
Prima garage. Wij komen al jaren bij garage Veenings .
Ben een tevreden klant 🍀
Prima bedrijf met betrokken en klantgerichte medewerkers.
Ik ben al enige jaren klant voor onderhoud van mijn Toyota Prius, kortgeleden heb ik hem ingeruild voor een Citroën C3. Je wordt bij Veenings erg deskundig en vriendelijk te woord gestaan, ze denken met je mee over de juiste keuze en geven uitstekende service.