Eerlijke en open benadering

We hebben inmiddels meerdere auto's bij Veenings gekocht. Hierbij is altijd een duidelijk verhaal. Service is goed en bij onderhoud altijd een goede prijsopgave vooraf.

Altijd correct en transparant in de kosten.

Men houdt zich aan afspraken. Mochten het onverhoopt anders uitpakken dan vooraf voorzien dan wordt je altijd vooraf geïnformeerd en gevraagd of je daarom akkoord gaat.

Professioneel en vriendelijk

Onlangs heb ik een occasion gekocht bij Garage Henny Veenings. Tijdens mijn eerste bezichtiging van de occasion werd ik direct goed geholpen en kon de medewerker mij alles vertellen over de auto, niets anders dan een vriendelijke, professionele uitstraling. Ook een tweede testrit was geen probleem, waarna ik met zekerheid een keuze kon maken voor de gekozen occasion. De aflevering was ook prima in orde, ik kreeg een gedetailleerde toelichting van de uitgebreide onderhoudsbeurt en werd vriendelijk geholpen met het afhandelen van alle documentatie. Een absolute aanrader om een bezoek te plegen aan deze garage voor het aanschaffen van een occasion.

Snel geholpen

De ANWB kon de storing niet uitlezen. De volgende dag kon ik wel direct terecht, ondanks de vakantietijd.

Service netjes, vriendelijk en snel

Mijn auto ging voor APK. Afspraak maken ging snel en makkelijk via de website. Service was netjes, medewerkers zijn vriendelijk. Kortom een aanrader

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Ze geven een goed advies over de wensen van de klant. Al met al Top service Zou jullie zeker aanbevelen !!! Mvg schildersbedrijf j.Deijs.

Als altijd uitermate getrouwd en vlot

Ongeacht welk euvel je trouwe vierwieler mankeert is het de familie Veenings (en haar medewerkers!) die maken dat je uiteindelijk met een glimlach en topfitte auto hun terrein weer verlaat.

Bediening te onvriendelijk

Mijn auto was opgehaald nadat er een onderdeel stuk ging maar geen leenauto gekregen terwijl ik een pas heb bij Veenings waarvoor dit verzekerd is. Auto 1 jaar geleden gekocht bij hun en toen ANWB opgezegd omdat ik dacht goede service zou krijgen. Ik had net zo goed lid kunnen blijven bij de ANWB!! Tevens nadat ik mijn auto ging brengen om te laten keuren werd ik geholpen door een onvriendelijke chagrijnige dame die heel boos overkwam. Ik heb dit nooit meegemaakt en moest tot 10 tellen om mij in te houden om ruzie te verkomen. Ik zal nooit meer een auto daar kopen alleen maar door hun slechte service.

Zeer positieve ervaring

Vriendelijk en kundig personeel die ook een eerlijk advies geeft en je niet in een bepaalde richting probeert te bewegen. Ze komen de afspraken na en de auto die we recentelijk aangeschaft hadden was keuring schoongemaakt voordat we hem kwamen ophalen.

Geweldig!!!!!

Top service

Fijne en betrouwbare garage

Via AutoScout24 zag ik een VW Passat Variant bij deze garage. Kon meteen proefrit maken en intussen hebben ze mijn ‘oude’ auto bekeken. Ik kreeg meteen een goed voorstel voor mijn auto en ik wist direct waar ik aan toe was. Heldere communicatie, hield zich keurig aan alle afspraken en de nieuwe auto bevalt goed. Auto was helemaal gepoetst en van binnen super netjes gemaakt. Bij aflevering fijn geholpen en is de tijd genomen om mij de auto uit te leggen. Je krijgt er zelfs een jaar lang pech hulp bij voor het geval dat… Het is een familiebedrijf en dat merk je. Lange termijn visie en willen klanten echt binden ipv rommel verkopen.

Toppers zijn het

Als rijschoolhouder ben ik afhankelijk van mijn auto en bij garage Veenings begrijpen ze dat heel goed en helpen zij ons altijd zo snel en goed mogelijk.

Altijd goede service

Vriendelijk personeel neemt de tijd je te woord te staan. Wij zijn zeer tevreden over de garage.

Vertrouwd en professioneel

Perfecte garage met leuk personeel. Vakkundig en altijd eerlijk over de gevonden gebreken en in overleg met de klant worden deze gerepareerd. Geen verrassingen bij het ophalen van de auto en betalen van de factuur.

Altijd top service

Ik mag niet klagen. Afspraken worden op korte termijn ingepland tenzij het niet anders kan. De auto word goed onderhouden en nagelopen. Er vind altijd overleg plaats als de auto nagekeken is. Al met al de enigste garage waar ik tevreden over ben.

Zeer deskundig en in overleg. Erg vriendelijk.

Meedenkend, vriendelijk personeel.

Snelle service. Er wordt meegedacht om een ontstaan probleem op te lossen door bijv. vevangend vervoer aan te bieden.

Prima geholpen en ze doen net even meer dan ik had verwacht!

Betrof een grote beurt, waarbij er ook dingen niet nodig bleken, die ze ook niet hebben gedaan. Dat scheelde aanmerkelijk in de rekening. Ook voorafgaand aan de beurt ben ik goed geholpen. Tot slot stond mijn auto schoon gewassen op mij te wachten!

Geweldige vriendelijke service

Ze doen hun uiterste best om je tijdig te jelpen en denken mee kwa kosten. Top

Ben vanaf het begin klant en voel me prima thuis en gehoord

Zolang klant zegt al genoeg

Prima te woord gestaan en prettig in de onderhandeling

Het was weer top!

Bandenwissel, en nieuwe zomerbanden, top service van een top garage, heel tevreden.

Service is top

Vertrouwde gezichten Professionele hulp Snelle reactie op onderzoek Acceptabele prijs

Verfrissend

De monteurs van Henny denken mee, weten waar ze over praten en denken niet alleen aan de inhoud van je portemonnee. Dat is bij merkdealers wel eens anders.

Klant na aantal jaren

Nog steeds dik tevreden over de geboden service. Niet alleen bij aankoop maar ook bij onderhoud word ik nog altijd boven verwachting goed geholpen! Contact met bijvoorbeeld de monteur verloopt ook soepel. Na geruime tijd ben ik nog steeds een blije klant. Raad de garage zekers aan!

Vlasblomweg 18

1521 PW Wormerveer