Persoonlijk, vakkundig en altijd vriendelijk

Al jaren zijn wij tevreden klant bij de firma Veenings. Ze geven altijd prima en persoonlijk advies over de auto’s. Ook het onderhoud en service zijn top geregeld, kan ook altijd binnenlopen bij een probleem. Al met al vriendelijke service en prima dienstverlening.

Great

The service and the people who work in the company very good and friendly, I recommend, perfect experience.

Betrouwbaar, vriendelijk en vakkundig!

Altijd keurig en goed geholpen. Garage Veenings komt uitermate betrouwbaar en bekwaam over. Van het bevestigen van de gemaakte afspraak tot aan het weer ophalen van de auto. Vertrouw deze van harte aan hen toe. Wat ons betreft blijven wij een tevreden vaste klant.

Vriendelijk, en duidelijk

Behulpzame mensen en goede service.

Top garage

Fijne en betrouwbare garage

Wij komen al meer dan 25 jaar bij deze garage en zijn zeer tevreden!! Ze leveren kwaliteit af, bellen keurig voor overleg en ze denken met je mee. Door de klantvriendelijkheid, goede service, vakmanschap en kwaliteit van onderhoud kunnen wij zorgenloos in onze auto rijden. Kortom TOP!! Wij gaan hier niet meer weg.

Snelle service

Goede service,en altijd meedenkend!

Ik breng al jaren mijn auto bij deze garage. Mijn auto moest voor een APK. En dan breng ik aan het eind van de middag,de dag ervoor mijn auto Onverwachts moest ik dezelfde dag van de APK in de middag in België zijn. Geen probleem,dat lossen wij op,was het antwoord.En ze hebben het opgelost. Dank jullie wel!

De persoonlijke benadering en goede service zijn voor mij aanleiding om onze auto's voor onderhoud onder te brengen bij garage Veenings.

Top garage

Altijd zeer tevreden

Staan al jaren altijd voor ons klaar

Zie boven en: Er wordt altijd vantevoren verteld wat er moet gebeuren. Natuurlijk kost autorijden kost geld en voor ons: sleutel in contact en rijden maar. Onderhoud naar Veenings.

Prettig

De service is prettig. Vriendelijke mensen die je te woord staan en je een gevoel van vertrouwen geven.

Klasse!

Service, vakmanschap, passie voor kwaliteit.

Top service

Auto gekocht, super goed geholpen en top afgehandeld

Heel fijn geholpen door Joost. Hij gaf ons goed advies en uiteindelijke de beste keuze gemaakt. Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Wederom top geholpen!

Eerlijk en goed advies. Uitstekend geholpen bij aankoop “nieuw” auto

Geweldige klantvriendelijke garage

Al jaren komen wij bij garage Veenings tot onze grote tevredenheid. Van receptie tot werkplaats, iedereen denk mee om voorkomende problemen op te lossen zonder dat daar de hoofdprijs voor betaald hoeft te worden. We hebben er nu onze tweede nieuwe auto gekocht en er werd alle tijd uitgetrokken om ons alles uit te leggen en zelf mee te rijden voor uitleg tijdens de eerste rit. Zolang we mogen auto rijden zullen we bij garage Veenings blijven komen. Bedankt Joost, Jenny, Bas en alle andere medewerkers.

Altijd super service

Vakkundig, klantvriendelijk, snel en altijd meedenkend.

Zeer tevreden over Garage Henny Veenings!

Wij hebben onlangs een nieuwe auto gekocht bij Garage Henny Veenings en zijn ontzettend tevreden over de hele ervaring. Vanaf het eerste contactmoment tot aan het ophalen van de auto was alles duidelijk en goed geregeld. We kregen alle benodigde informatie, er werd met ons meegedacht en we voelden ons serieus genomen. Geen verrassingen achteraf, alles werd helder uitgelegd. De service was vriendelijk, professioneel en betrouwbaar. We zijn blij met onze aankoop en kunnen deze garage zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een eerlijke en fijne autodealer! Bedankt voor de goede service!

Top, luisterend oor en erg eerlijk

We hebben enige tijd geleden een Ford gekocht. De verkoper luisterde erg goed naar onze wensen en gaf van ieder model de voordelen en nadelen prima aan.

Voor de tweede keer een auto gekocht bij Veenings. Weer uitstekend geholpen, bij het kiezen en kopen!

Altijd meedenkend

Al een aantal jaren zijn we tevreden, zelfs vanuit het buitengebied contact en advies! Dat schept vertrouwen en dat is fijn.

goede en betrouwbare service

Ik kom al ruim 20 jaar bij deze garage en ben erg tevreden over de geleverde service.

Hele vriendelijke mensen goede service

Hele vriendelijke mensen en een hele goede service

Ze zijn deskundig geven goed advies en overleggen vooraf over de uit te voeren werkzaamheden.

Vlasblomweg 18

1521 PW Wormerveer