Laden reviews...
42 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews benadrukken een duidelijk prijsbeleid, vriendelijk en deskundig personeel en een betrouwbare service. Klanten waarderen snelle reacties, duidelijke communicatie en nuttige nazorg. Het plannen van afspraken en de follow-up verlopen soepel, zonder verrassingen. Over het geheel genomen blijft de ervaring positief en voelen klanten zich gewaardeerd.
Onlangs aircopomp vervangen, alles wordt gecommuniceerd en ze zorgen dat je niet te veel betaald door mee te denken over de onderdelen die nodig zijn
3 July 2026
Wouter van der Leest
Nieuw-Weerdinge
Zeer goed geholpen alle tijd en informatie om een goede keuze te maken de verkoper nam alle tijd voor ons en bovendien zeer vriendelijk
27 June 2026
Cees
Musselkanaal
Ik kan Autobedrijf Tjeerdsma in Nieuw-Weerdinge ten zeerste aanbevelen! Dit zijn échte specialisten, ze hebben een complexe elektrische storing en een probleem met het brandstofsysteem in mijn XC60 perfect gediagnosticeerd en opgelost. Al het werk (grote beurt, vervangen van de Bosch-injectoren, reparatie van de ECU-bedrading) is uiterst nauwkeurig, netjes en vakkundig uitgevoerd. Een groot pluspunt voor de eerlijke onderdelenprijzen, de uitstekende communicatie met de receptie en het beschikbaar stellen van een leenauto tijdens de reparatie. De auto rijdt na het ophalen weer als nieuw. Een zeer professionele garage met een betrouwbare service en een klantgerichte aanpak – ik kom hier absoluut terug!
25 June 2026
Adam Ciuk
Goede informatie prettig geholpen
24 June 2026
Tjeerd
Emmen
Wij waren op zoek naar een andere auto en kwamen bij autobedrijf Tjeerdsma in NW Weerdingen uit. Wij hoefden niet lang te zoeken want onze auto stond erbij een VW T Cross. Wij werden prettige geholpen door Mark de verkoper. En wat een nette garage en vriendelijke personeel. Mark bedankt.
18 June 2026
Harm
Ter Apel
Weten wat ze doen
16 June 2026
Gert
Nieuw-Weerdinge
Ze komen met een goed verhaal over duitse importauto's! Ook het duidelijke prijsbeleid is heel verfrissend!
17 May 2026
Taco Wiersma
NIJKERK
Verkoper Mark heeft ons heel goed en snel geholpen. En we konden de volgende dag al rijden. Eerlijke prijs ook gekregen voor onze inruil auto. Zeer tevreden!
2 May 2026
Sharline
Meeden
De geboden service en hartelijkheid van dit bedrijf, met name Mark (verkoper), heb ik als uitstekend ervaren. Al direct vanaf het begin, dat ik contact zocht met het bedrijf, voor het maken van een proefrit, de proefrit zelf en later de algehele afwikkeling van pre-deliver service / onderhoud en technische uitleg en beantwoording van al mijn vragen, heb ik als klant als zeer kundig en prettig ervaren. Hier kunnen veel (auto-)bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ik rijd nu met veel plezier een prachtige Audi, die in een uitstekende staat verkeert. Als verrassing kreeg ik ook nog een heerlijke taart mee. Nogmaals, het is de moeite waard om - als je er een auto ziet staan - er een stuk(je) voor te rijden. Complimenten!!
30 April 2026
Bart
Amsterdam/Steenwijk
Kan nog geen negatiefs bedenken
17 April 2026
Linda
Nieuwe pekela
keurig , geen gezeur
14 April 2026
K
oosterhesselen
Recentelijk voor de derde keer een auto bij deze garage gekocht. Correcte afhandeling van de koopovereenkomst en uitstekende service bij onderhoud.
12 April 2026
Jeroen
Emmen
Afspraak is afspraak! Omdat we ver moesten rijden ( bijna 300 km enkele reis ) hebben we met Mark afgesproken dat de auto waar wij interesse in hadden voor ons gereserveerd zou worden. Na enkele uren te hebben gereden werden we ( ondanks de drukte in de showroom ) heel vriendelijk door Mark ontvangen. We zijn dezelfde dag al met een supermooie Toyota Corolla Cross uit 2024 met zeer weinig kilometers in absolute nieuwstaat naar huis gereden. Fijn dat er met ons meegedacht werd om te voorkomen dat we wederom 600 km moesten rijden om de auto op te gaan halen. Top bedrijf en Top adviseur Mark!!
12 April 2026
Danny van de Loo
Someren
Wij zijn heel prettig geholpen door Rodney. Heel relaxed,duidelijk en gezellig.
3 April 2026
Joyce
Musselkanaal
Alles in overleg draaien er niet om heen. Kennen hun klanten. Staan voor hun bedrijf. En altijd antwoorden op de vragen. Is een zaak voor iedereen.
6 March 2026
Linda
Nieuwe pekela
Garage staat altijd voor je klaar. Nooit problemen gehad.
26 February 2026
Roel
Nieuw-Weerdinge
Zeer prettig bedrijf om een auyo te kopen. Alles afspraken netjes nagekomen en doen hun best om je tevreden te stellen. Plekjes weggewerkt op de auto. Dorpel had paar krasjes, werd opnieuw gespoten. 2 nieuwe voorbanden erop, beurt, nieuwe apk. En bij het ophalen van de auto een lekkere slagroomtaart cadeau. Prettige mensen en prettig bedrijf om een auto te kopen.
23 February 2026
Ard
Exloo
Vriendelijk en relaxt bedrijf/personeel.
12 February 2026
Gert Kruize
Stadskanaal
Transparant/Helderheid Service gericht/Hygiënisch Meedenkend/Hulpvaardigheid Klantgericht/Vertrouwen Goede sfeer/Open cultuur Ervaringsdeskundigheid/Kennis van Hartelijkheid/Dienstbaar zijn.
6 February 2026
Frans
Nieuw Weerdinge
Ik ben altijd tevreden over het personeel. Ze zijn erg toegankelijk en leveren goed werk. Heb veel vertrouwen in hun. Ben al ruim 40 jaar klant
28 January 2026
Ceciel
Emmen
Met veel plezier een andere auto gekocht bij Tjeerdsma. De communicatie is vriendelijk, snel en eerlijk. Geen poespas of het gevoel van een . De showroom is netjes en ze hebben ruim aanbod van nette auto’s. Goede afspraken over aflevering, netjes met benodigde beurt, apk en garantie.
19 December 2025
Martin
Hoogeveen
we houden van snel reageren, geen gezeur en gedraai en hebben daardoor lekker vlot een andere auto kunnen aanschaffen. Met dank aan verkoper Nick Wever, die erg prettig in de omgang is en goed meedacht qua inruil, wat natuurlijk ook belangrijk is. Geen opmerkingen.
15 December 2025
Alfred
Coevorden
Ben goed geholpen
4 December 2025
Elzo
Musselkanaal
Ben heel tevreden over de auto. Dankjewel
30 November 2025
SJM Faber-Knebel
Musselkanaal
Ik kan er altijd direct terecht als er iets is. Ze zijn erg klantvriendelijk en denken mee. Ik ben al heel lang klant. En ondanks dat ik niet in de buurt woon blijf ik klant!
15 November 2025
Gretha van der Heide