3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb goede ervaning met auto Nol ,reden dat mijn 3e auto is en klantvriendelijk , en correcte chefmonteur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit bedrijf gaf ons meteen een goed gevoel. We werden goed geholpen, mochten gelijk een ritje maken wat de doorslag gaf om onze huidige Honda Civic Hybride te kopen. De auto werd keurig afgeleverd, kleine oneffenheden, deukjes waren niet meer te zien. Alleen mogen ze de site iets meer up 2 date houden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eén en al lof!! Goede bereikbaarheid, klantvriendeijk, servicegericht, meedenkend, kortom een aanrader voor wie een vertrouwde gebruikte auto zoekt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zij ??n goede service bieden en klantvriendelijk zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Stond in november 2008 een prachtige V50 diesel bij Arnold te koop. Erg goede en fijne auto gebleken. Contactslot ging wel snel kapot, maar is netjes gerepareerd. Leuk om de 2 broers dit bedrijf te zien runnen met veel enthousiasme. Betrouwbaar en komen afspraken na. Succes verder Arnold en medewerkers!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als Amsterdammer zeg ik een top bedrijf. De monteurs, de verkopers en alle andere die bijn autoNol werken zijn toffe peren. Ik kom er ruim 2 en een half jaar en ben nog steeds tevreden. Ondanks de afstand blijf ik toch bij autoNol mijn apk/beurten doen. Eerlijk en betrouwbaar dat zijn ze zeker. ik geef ze een negen omdat de afstand geen 10 kan zijn?!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mijn vorige beoordeling is fout gegaan...vandaar nu de juiste

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ongelofelijk Dit bedrijf heeft nog winterbanden Super zeg vandaag geweest 450 euro met gebruikte velgen helemaal top

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend!!! Goed opgeleid personeel! klantvriendelijk! behulpzaam!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mede op basis van de uitstekende Bovag beoordeling en een goed bod voor mijn inruil heb ik in juni 2010 mijn gebruikte auto bij Nol gekocht. Onder de Bovag garantie zijn onlangs een aantal (onvoorziene) mankementen keurig en zonder discussie verholpen. Tot dusvere niets dan lof voor de service en klantvriendelijkheid van Auto Nol!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben na lang zoeken n gebruikte auto gekocht bij Auto Nol Ten eerste dat het de auto was die we zochten,en de verkoper vertrouwlijk overkwam,en alles er tiptop uitzag. De auto werd afgeleverd zoals afgesproken Nw banden APK enz.. Bedankt ga zo door tot de volgende aankoop.vrgr R H..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij lopen nu al een jaar of zeven bij auto Nol en hebben daar ondertussen 4 auto\'s gekocht. Altijd netjes geholpen en een goede prijs voor onze inruil terug. Tuurlijk zijn er wel eens wat kleine dingtjes maar als dit zo is dan wordt het altijd naar behoren, of zelfs nog beter, opgelost. Het onderhoud laten we ook bij Nol doen en dit gebeurt naar volle tevredenheid. Ook wordt je altijd netjes van te voren gebeld als er iets gevonden wordt met een apk b.v.. Kortom gewoon een fijn bedrijf. Groet, Martijn en Alice

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk