4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend!!! Goed opgeleid personeel! klantvriendelijk! behulpzaam!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mede op basis van de uitstekende Bovag beoordeling en een goed bod voor mijn inruil heb ik in juni 2010 mijn gebruikte auto bij Nol gekocht. Onder de Bovag garantie zijn onlangs een aantal (onvoorziene) mankementen keurig en zonder discussie verholpen. Tot dusvere niets dan lof voor de service en klantvriendelijkheid van Auto Nol!

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben na lang zoeken n gebruikte auto gekocht bij Auto Nol Ten eerste dat het de auto was die we zochten,en de verkoper vertrouwlijk overkwam,en alles er tiptop uitzag. De auto werd afgeleverd zoals afgesproken Nw banden APK enz.. Bedankt ga zo door tot de volgende aankoop.vrgr R H..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij lopen nu al een jaar of zeven bij auto Nol en hebben daar ondertussen 4 auto\'s gekocht. Altijd netjes geholpen en een goede prijs voor onze inruil terug. Tuurlijk zijn er wel eens wat kleine dingtjes maar als dit zo is dan wordt het altijd naar behoren, of zelfs nog beter, opgelost. Het onderhoud laten we ook bij Nol doen en dit gebeurt naar volle tevredenheid. Ook wordt je altijd netjes van te voren gebeld als er iets gevonden wordt met een apk b.v.. Kortom gewoon een fijn bedrijf. Groet, Martijn en Alice

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Tabaksplanter 4 A