4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoewel ik nooit aan een hybride auto had gedacht, werd ik toch op dat spoor gezet en heb er inderdaad een aangeschaft via dit bedrijf

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vind auto nol een schitterend bedrijf. service, expertise maar bovenal eerlijkheid staan bovenaan. Ik weet dat veel autobedrijven vaak de afspraken niet nakomen of wanprestatie leveren. Bij auto Noll had ik vanaf het begin een goed gevoel. Ik rij met veel plezier met mijn nieuwe Honda. Daarnaast hebben ze een keurige , goedkope all risk verzekering voor mij geregeld. Auto nol is wat mij betreft een echt goed , vertrouwd autobedrijf. van harte aan te bevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief, mijn auto ging op vrijdag stuk. Hij startte niet mee. Bleek de motor kapot te zijn. Mijn auto werd na andere auto\'s gedaan waardoor ik me niet heel hoog op de prioriteitenlijst voor mijn gevoel stond. Maar dat geeft aan dat ze met andere klanten gemaakte afspraken wel na willen komen. Vervolgens bleek mijn motor stuk te zijn. Hoorde ik smiddags en savonds had ik al een andere auto bij hen gekocht. Deze stond 1,5 dag later klaar met APK, grote beurt en alles. Ik raad aan hier een auto te kopen als er een naar je zin is. De auto wordt er niet door gedrukt en het zijn eerlijke mensen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vorige week heb ik onze auto gekocht bij dit bedrijf. Nadat we eerst een uitgebreide proefrit gemaakt hadden, besloten we om een aankoopkeuring bij een onafhankelijke garage te laten doen. Niet omdat we geen goed gevoel hadden bij de auto, integendeel. Uit de aankoopkeuring bleek de auto keurig in orde. Auto Nol heeft op correcte wijze service verleent. Wat als plezierig ervaren is, is het feit dat de verkoper niet \'op je nek\' zit. Je krijgt ruim de tijd alles zelf te bekijken en te vragen. Op de vraag of ik een onafhankelijke keuring mocht laten doen, was dit geen probleem. Ik kon de auto een hele middag meenemen. Dit wekte een wederzijds vertrouwen. De desbetreffende auto is een ex-lease auto waarbij de complete onderhoudshistorie aanwezig was. Gezien de staat van de auto, was hij scherp geprijst. Dit lijkt ook de filosofie achter het bedrijf. Verwacht hier geen verkopers in pak en geen \'shiny\' showroom. Alles is netjes, maar niet over de top. Wij zijn tevreden en rijden met een goed gevoel rond.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gisteren bij AutoNol langs geweest,en mijn ervaringen waren erg goed, ik heb bij AutoNol de ford focus wagon aangeschaft, en daar heb ik totaal geen spijt van! Het personeel was vriedelijk en correct! Auto zag er keurig netjes uit, ook netjes schoongemaakt van binnen en van buiten! Auto was ruim 800 euro goedkoper dan bij andere occasion dealers! Proefritje gemaakt, hier werd alles nog goed uitgelegd, hoe alles nu werkte in de auto, dit vond ik persoonlijk erg fijn omdat dit mijn eerste auto was. Ik vind het echt een top bedrijf! een minpuntje aan de auto is dat hij 9.1 L op 100 Kilometer loopt terwijl dit 6L op 100 Kilometer hoord te zijn, dus dat is wel een verschil. Ik zou tegen iedereen willen zeggen, zie je een leuke auto staan op hun website, ga vooral zelf bij autonol langs, want de auto\'s zijn een stuk mooier in het echt dan op de foto! (Normaal is het andersom) Van mij krijgt dit bedrijf een dikke 10!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede adviezen en perfecte service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De prijzen zijn goed vandaar dat ik vanuit groningen in Nijkerk een auto gekocht heb. Ik ben prima behandeld.het gevoel was direct goed bij dit bedrijf. Ga zo door! De auto bevalt goed.

gastvrij en rustige sfeer

• Reden bezoek Andere reden

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Hele slechte ervaringen. Slecht uitgevoerde reparatie van koppakking met gevolg een kapotte moter. Vervolgens blijken ze de factuur zo samengesteld te hebben dat alle zaken die ze verkeerd gerepareerd hebben niet op de factuur terug te vinden zijn en kunnen ze alle claims op garantie naast zich neerleggen. Als klap op de vuurpijl verwijderen ze op een of andere manier mijn vrij negatieve beoordeling van de BOVAG website. Volgens mij omdat de eigenaar in het bestuur van de BOVAG zit. Ik vindt het een schande.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autonol geeft ons een prettig gevoel. Vandaar dat wij onze 2e auto ook bij hun gekocht hebben. Echter hebben de auto\'s wel (2 tot nu toe) verborgen gebreken. Bij navraag via de telefoon na aankoop zegt Autonol hier niks van te weten. Dit vind ik een groot minpunt. Service is perfect tot na de betaling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb goede ervaning met auto Nol ,reden dat mijn 3e auto is en klantvriendelijk , en correcte chefmonteur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit bedrijf gaf ons meteen een goed gevoel. We werden goed geholpen, mochten gelijk een ritje maken wat de doorslag gaf om onze huidige Honda Civic Hybride te kopen. De auto werd keurig afgeleverd, kleine oneffenheden, deukjes waren niet meer te zien. Alleen mogen ze de site iets meer up 2 date houden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eén en al lof!! Goede bereikbaarheid, klantvriendeijk, servicegericht, meedenkend, kortom een aanrader voor wie een vertrouwde gebruikte auto zoekt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zij ??n goede service bieden en klantvriendelijk zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Stond in november 2008 een prachtige V50 diesel bij Arnold te koop. Erg goede en fijne auto gebleken. Contactslot ging wel snel kapot, maar is netjes gerepareerd. Leuk om de 2 broers dit bedrijf te zien runnen met veel enthousiasme. Betrouwbaar en komen afspraken na. Succes verder Arnold en medewerkers!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als Amsterdammer zeg ik een top bedrijf. De monteurs, de verkopers en alle andere die bijn autoNol werken zijn toffe peren. Ik kom er ruim 2 en een half jaar en ben nog steeds tevreden. Ondanks de afstand blijf ik toch bij autoNol mijn apk/beurten doen. Eerlijk en betrouwbaar dat zijn ze zeker. ik geef ze een negen omdat de afstand geen 10 kan zijn?!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

mijn vorige beoordeling is fout gegaan...vandaar nu de juiste

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ongelofelijk Dit bedrijf heeft nog winterbanden Super zeg vandaag geweest 450 euro met gebruikte velgen helemaal top

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

Tabaksplanter 4 A