Ik vond bij Autonol een fraaie, voor Nederlandse begrippen zeldzame Amerikaanse auto. Het was een dure auto en ik kreeg een net inruilbedrag voor mijn vorige auto terug. Binnen de garantietermijn waren er een aantal specifieke zaken waar bijzondere aandacht voor nodig was en tot mijn verbazing huurde Autonol speciaal voor mijn auto een expert in die het e.e.a. keurig op wist te lossen. Ondanks de prima werkplaats die ze zelf hebben is de auto kosteloos voor mij door een ander specialistisch autobedrijf piekfijn in orde gemaakt. Zelfs bij de \'nieuwe autodealers\' waar ik in het verleden auto\'s kocht trof ik niet de service aan zoals bij Auto Nol. Correcte mensen in dit vak zijn zeldzaam, ik heb ze hier gevonden en kan ze aan iedereen aanraden.
Positief, snel, persoonlijk
Goed en betrouwbaar bedrijf autoverkopers
Heb onlangs een auto gekocht bij dit bedrijf
Heb hier een auto gekocht. Toen ik deze weer wilde verkopen kwam er een lijk uit de kast waar AutoNol overigens ook niets van wist. Hier is contact over geweest met AutoNol en ik moet zeggen dat ik bijzonder goed behandeld ben.
heb een hele goeie ervaring gehad aardige personeel en correct behandeld
Goed bedrijf. Vriendelijk personeel en leveren goede service. Kortom wij zijn tevreden over de aankoop van onze auto en alles wat daarbij kwam kijken!
Prima bedrijf, na veel garagebedrijven te hebben bezocht uitgekomen bij auto Nol en geslaagd voor een mooie volvo S40. Dit heeft vooral te maken met de vriendelijkheid en de aandacht van het personeel. Ben terug geweest met wat kleine probleempjes, is meteen opgepakt en onder de Bovac garantie gerepareerd.
Hierbij mijn bevinding is zeerslecht een auto kopen waar alles aan mis is airoco stuk turbo stuk uitlaat lucht afvoer rubber stuk enz.
Wij hebben een goed fijne ervaring met dit bedrijf opgedaan,bij evt. volgende auto die wordt gekocht zullen we zeker even kijken of er wat voor ons bij staat.
Top top
voor het eerst daar een nieuwe auto gekocht. Komt betrouwbaar over, het gevoel was gewoon goed. Fijne auto gekocht waar we veel plezier van hebben.
zeer goed bedrijf met veel kennis.
Bedrijf denkt mee in wensen en vragen van de klant en voorziet in een passend antwoord (bij aanschaf betrouwbare auto binnen een bepaald budget) Al ruim 10 jaar mijn auto\'s in onderhoud bij Auto Nol en de auto\'s doen wat zij behoren te doen namelijk: rijden