4 sterren: goede service, goed behandeld

Een van de weinige auto verkopers die ik echt kan aanraden. Meeste occasion handelaren laten geen betrouwbaar gevoel achter. Auto Nol laat zien EN bewijst dat het ook anders kan. Na toch wat problemen met de aanschaf van mijn auto hebben ze mij UITSTEKEND ondersteund en geholpen. Mijn familie en ik zijn sindsdien trouwe klanten geworden van Auto Nol.

Gewoon goed en betrouwbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruim aanbod, goede serivce.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Opnieuw zijn we erg enthousiast over Auto Nol. Voor twee weken hebben we weer een fraaie occasion gekocht bij dit bedrijf waar je persoonlijk gekend wordt. Na een uitstekend advies en prettige onderhandelingen hebben we de auto gekocht. Er was een ruime keuze van zeer uiteenlopende aard in een fraaie overzichtelijke showroom. Omdat nog even iets aan de auto gedaan werd liepen we mee naar de werkplaats: Zo\'n schone, opgeruimde, goed geoutilleerde werkplaats heb ik nog nooit gezien! Zou er nog iets beter kunnen bij Auto Nol? Gebak bij de koffie...? Peter Paul de Bruijn, Zeist

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Duidelijke afspraken snelle service uitstekende aflevering

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service, meedenkend. Goede monteur.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden over de verkoopafdeling. De auto waarvoor ik ging kijken was net gepoetst door een externe poetser. Ik zag zag nog een plek, waarna verkoper direct poetsspullen pakte en de vlek wegpoetste. Handen uit de mouwen dus! Afspraken volledig nagekomen, terwijl ik de auto zeer scherp had gekocht. Bij de aflevering stond er een als nieuwe Volvo. Ik voel me een gelukkige klant van dit autobedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een eerste kennismaking via mail was de indruk al erg proffesioneel. Erg vriendelijk en vakkundig personeel. Na een proefrit, waar trouwens geen probleem van werd gemaakt, waren we nog niet eens over de prijs. Door Arnold Koops netjes meegedacht met ons budget. Al met al een prettige ervaring bij aankoop van een volgende auto gaan we zeker beginnen bij auto Nol. Als bedankje voor de goede zorgen heb ik ze getrakteerd op een heerlijke twentse lekkernij. Krentewegge met roomboter. Veel succes Arnold en collega\'s

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn erg goed gehopen bij auto Nol. Gert Liefting heeft ons overtuigt om een Toyota Prius Plus te kopen gezien zijn duurzaakheid en verbruik. Tot nu toe erg blij mee en voldoende ruimte voor de kinderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed geholpen, vriendelijke verkoper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben eerder een auto gekocht bij jullie en ervaren dit als zeer prettig. Wat wel opvalt is dat de foto\'s waarmee jullie auto\'s presenteren slecht gefotografeerd zijn doordat de lichtval op de auto\'s niet goed is. Misschien een puntje om mee te nemen. Wij zijn super goed geholpen door Gert Liefting. Alle dank daarvoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afspraken werden nagekomen, puur zakelijk geen extra gepraat en zo. De verkoper Gert denk ook met je mee. Zeker voor herhaling vatbaar.

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg klantvriendelijk personeel. Adequaat,snel en goed geholpen. Dit bedrijf denkt écht met je mee. Ik kwam hier voor de shortlease optie. Voor ons een fijne uitkomst. Na een fijne proefrit kreeg ik direct een leenauto mee. Nog een paar weekjes wachten en dan rijden we onze zo goed als nieuwe leasebak. Top!

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de aankoop van onze nieuwe auto zijn wij uitstekend geholpen door Thijs van het autobedrijf Nol uit Nijkerk. Geen verkooppraatjes, maar echt meedenken en samen tot een goede deal komen. Werkelijk het verschil maken is den kunst, Auto bedrijf Nol is daar echt in geslaagd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Erg onvriendelijk personeel. Helaas werden we niet goed te woord gestaan. De prijzen op internet zijn erg scherp maar over garantie voorwaarden en dergelijke wordt erg vaag gedaan. Op email berichten wordt al helemaal niet gereageerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn prettig en professioneel geholpen. Wij hebben geen extra garantie afgenomen. Maar nu wordt er wel geadverteerd dat auto\'s boven Euro 4500,-. altijd 6 maanden Bovag-garantie hebben. In ons geval was de prijs Euro 6995,-. Dus dan is dit ook van toepassing op onze aankoop. Wij mogen dan er vanuit gaan dat dat zo is. Graag uw reactie hierop.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle en duidelijke communicatie. Via telefoon en email. In de showroom erg goed geholpen en leuk gesprek zonder haast ondanks dat het kerstfeest voor medewerkers al aan het beginnen Was. De auto tegen een hele mooie prijs meegekregen en ziet er goed uit.

• Service N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In één woord; Super! Nu 3 weken geleden onze 207 Le Mans gekocht. Auto was geheel volgens afspraak afgeleverd en zag er netjes uit. Ik ben na 3 weken rijden wat kleine probleempjes tegengekomen, ook deze zijn zeer vakkundig opgelost! Ook erg aardig personeel die je goed helpen.

Tabaksplanter 4 A

3861 SH Nijkerk